• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Mustafalı mıydı bu? 😂 Mame dir neogeo dur oynarız severiz :) keşke multisi olsa :)
Mustfa, Haggar, Street Fight, Art of Fight, kovboylar, Mortal Kombat.. valla canım sıkıldıkça açıp oynuyorum. jeton bol nasılsa :D

Mustfa, Haggar, Street Fight, Art of Fight, kovboylar, Mortal Kombat.. valla canım sıkıldıkça açıp oynuyorum. jeton bol nasılsa :D
Eski oyunlar efsane ya bende sıkılınca 2 3 el atıp stresi sıfırlayıp çıkıyorum. Metal slug vardı bir de yuvarlak masa şövalyeleri temalı mustafalıya benzer bi oyun vardı onuda çok oynadım

BF1'ciler nerede yavaştan 1-2 adam vurmaya başladım :D

1v9e6me.jpg

Origin'den ekleme talebi attım kedi fotosu vardı doğru mu? :)

ergen bir lolcüyüm isteyen olursa adc olarak katılabilirim :D

Battlefield 1 Amazon Prime üyeleri için bedava.

2 Ağutosta da Battlefield V gelecekmiş.

Amazon Prime BF1 veriyor sanırım 2 ağustosta da BF5 verecek.

Şu an için West serverında LOL oynuyorum, sınav sebebiyle aram vs giriyorum sadece. Hesap yeni, TR'de plattaydım, genelde sup, jungle oynamayı seviyorum. TR'deki yeni olduğundan hiç kasmadım maalesef bronze başlattığın için de dereceli pek girmiyorum fakat yakın zamanda dereceli dışında pek girmeyeceğim.

Bilgisayar kullanmadığım için mobil oyunlara sarıyorum bugün sabahtan beri Mobile Legend oynadım akşamda yemek sonrası Cod Mobile akar 😂

Geri