• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Darkest Dungeon 2. İlk oyunu sevmeyi çok istedim ama çok fazla oynayamadım nedense.
Epic Store exc. olması hoş değil ama bir şans da buna vermek istedim.

Oynamaya zamanım pek yok ama şöyle bir göz attım heyecanlanıp :) Xbox Game Pass ile ücretsiz bu arada...

m1dd2pc.jpg

qa6g5vl.jpg

eğer gözden kaçtıysa beyond two souls'u öneririm. gerçi sonradan bilgisayar için de oynanabilir olduysa da konsolda keyfi çok daha başka.

öyle bir oyundu ki beyond, çok ünlü bir film festivaline bile katıldı ve bir salon dolusu insan, bir film festivalinde bir video oyun yapımını alkışladı. içinde çıkılan ruhsal yolculuk olsun, kelimelerle anlatılamayacak kadar güzelliği olan bir yapımdı...

New World e başladım güzel oyun craft çok gelişmiş detaylı pvp henüz tecrübe edemedim

Epic games 80 lira üstü oyunlar için 60 lira kupon veriyor şuan oyunlarda indirim de var

aaa böyle bir konu varmış demek.
iRacing ve EldenRing bu aralar ağılrlıklı oynadıklarım.

Disco Elysium a resmî Türkçe dil geldi, bilenler bilir oyunun epey ağır ve göndermelerle dolu bir İngilizcesi var. Türkçe ile yeniden başladım.

Gotham Knights bitti bugün, Modern Warfare 2'ye geçtim. İnanılmaz dolu bir takvim var bu aralar.

God of war bekliyorum tales of arise oynuyorum

Cyberpunk 2077, oyun ilk başta sarmadı. Fazla bilim kurgu ve konuşmaların uzun olması biraz sıkmıştı. Oyun sonradan güzelleşti.

gow ragnarök çıkmadan god of war'u tekrar bitiriyorum. cidden inanılmaz bir oyun.
Benimde aklımda tekrar oynamak. Valkyrie görevlerini bitirememiştim, aklım onlarda kaldı, bir de kaosun kılıçlarını almak için eve tekrar dönmek, atmosfer, müzikler. Üf

3 sıra var, hepsininde yeni oyunları yolda. Bunların üzerinden bi temiz geçmek istiyorum
GoW
Witcher
RDR

Geri