• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Normalde pek oyun oynayan birisi değilim ancak şu aralar çok amatör bir şekilde Battlefield oynuyorum. Battlefield 4, 1, 5 veya Hardline oynayan varsa forumdaki aynı nick ile Origin'den ekleyebilir.

queensgambit53 lichess .. buraktugcu chess.com .. oynamak isteyen olursa beklerim..

Black ops 4/wwii zombies oynuyorum zaman buldukça. Ps'te yeni başlayan olursa yardımcı olurum alışana kadar, pm atabilirsiniz.

Edit: SoulsBorne'ları da platinyumladım, başlamak isteyen olursa veya takılıp kalan olursa yakın level karakterim varsa gelirim yardıma :) (PC ve PS4).

Son düzenleme:
Normalde pek oyun oynayan birisi değilim ancak şu aralar çok amatör bir şekilde Battlefield oynuyorum. Battlefield 4, 1, 5 veya Hardline oynayan varsa forumdaki aynı nick ile Origin'den ekleyebilir.

Geçen sene baya bir Battlefield 1 sarmıştık. Hilenin suyu çıkınca sonradan soğuttu ama hala pcde duruyor, arada açıyorum. Temmuzda daha fazla oyun oynama imkanım olacak illa ki eklerim. :)

Aaaa ne güzel konu bu. Wild Rift oynayan var mı ya bi takım kuralım :)

Steam'de dijital versiyonu da var. Masaüstü versiyonu oynamadım ama iyi bir uyarlama diye biliyorum.

FİFA 21 ciyim Şu aralar Milli Takımı yönetiyorum kariyer modunda :D

Geri