• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Cozy Grove aldım terapi niyetine yaz indiriminden.
Binding of Isaac Repentance (Jacob Esau unlock larını açmaya çalışıyorum, sonra bir daha hayatta seçmeyeceğim bir karakter, tainted lar ise çok eğlenceli bence)
Overwatch (TF2 sonrası hadi "biraz oyun oynayayım" seçimim, çoğunlukla mystery heroes)
Battlefield V (snipe & chill)

Eskiden Dishonored benzeri oyunları %100 bitirmeye kasardım ancak yaş ve konum itibarıyla ne zamanım ne enerjim ne de odaklanma gücüm var. Açıp bir saat kafa dağıtmalık oyunlar tercihim.

Öte yandan bir yıl önce Half-Life Alyx oynadım, oynadığım en iyi VR oyunu. Benzeri özel tecrübeler vakit ayırmaya değer.

Yaklaşık 3 senedir world of warcraft oynuyorum. Ama malum euro tavan yaptığı için artık lüks oldu aylık para vermek. Monk tank ve healer oyuncusuyum soru sormak isteyenler class veya oyun hakkında yardımcı olabilirim.

Cod Warzone oynayan varsa buluşabiliriz bu akşam girer gibiyim oyuna.

Konsolcu yok heralde fazla, pc master race forumumuz :D Üç beş gün kullandım, bir iki tavsiye vereyim o zaman.

Kendi oyunları az gerçekten ama ps plus collection var, ps plus üyelerine 20 oyun veriyor hesabınızı açar açmaz. Eğer ps4 ten geçmiyorsanız epey idare eder, çok kaliteli oyunlar var. Onun haricinde AC Valhalla ve Black ops cold war epey keyifli, eski COD lar varsa şart değil cold war ama.

Konsolcu yok heralde fazla, pc master race forumumuz :D Üç beş gün kullandım, bir iki tavsiye vereyim o zaman.

Kendi oyunları az gerçekten ama ps plus collection var, ps plus üyelerine 20 oyun veriyor hesabınızı açar açmaz. Eğer ps4 ten geçmiyorsanız epey idare eder, çok kaliteli oyunlar var. Onun haricinde AC Valhalla ve Black ops cold war epey keyifli, eski COD lar varsa şart değil cold war ama.

Native PS5 oyunu yok denecek kadar az şu an, ama PS4'ten gelen ve çoğu da PS5 upgrade almış çok güzel bir kütüphane var. Dediğiniz gibi Collection oyunları bile çok uzun süre yetecek, hepsi kaliteli oyunlar.

PS4 neslini kaçırdıysanız oradaki bütün Sony exc'leri sıradan oynayabilirsiniz, hepsi de kendi türünde çok iyi oyunlar. Aralarında en sevilmeyen Days Gone'dı sanırım, ama o bile çok eğlenceli gelmişti bana. Sadece pacing sorunları var, özellikleri başları oldukça yavaş ilerliyor.

Yine PS4'ün son dönemlerinden Ghost of Tsushima konsolun en iyi oyunlarındandı bence. PS5 upgrade'i de geldi, denemediyseniz mutlaka öneririm.

Zelda bitti. Bu aralar oldschool tower defence e sardım.

Paralelde de vakit bulunca Hyrule Warriors: Age of Calamity oynuyorum.

Native PS5 oyunu yok denecek kadar az şu an, ama PS4'ten gelen ve çoğu da PS5 upgrade almış çok güzel bir kütüphane var. Dediğiniz gibi Collection oyunları bile çok uzun süre yetecek, hepsi kaliteli oyunlar.

PS4 neslini kaçırdıysanız oradaki bütün Sony exc'leri sıradan oynayabilirsiniz, hepsi de kendi türünde çok iyi oyunlar. Aralarında en sevilmeyen Days Gone'dı sanırım, ama o bile çok eğlenceli gelmişti bana. Sadece pacing sorunları var, özellikleri başları oldukça yavaş ilerliyor.

Yine PS4'ün son dönemlerinden Ghost of Tsushima konsolun en iyi oyunlarındandı bence. PS5 upgrade'i de geldi, denemediyseniz mutlaka öneririm.
Malesef ps4 ten geçtim 😀 çoğu oyunun oynamıştım ama son zamanlarda çıkanları oynamadım upgrade'li versiyonunu oynarım diye (hem de açıp temizlememe rağmen ps4 pro çoook ses çıkarıyor, kulaklıkla bile oynamak istemiyordum artık).

Ghost of Tsushima radarımda, Days Gone a da başlayıp fan sesi yüzünden bırakmıştım, tekrar başlayacağım.

Bu arada Tsushima yı sevdiyseniz Ghost of Ikishima diye yeni bir adada geçen ek paket/mini oyun yapıldığı konuşuluyor, merakla bekliyorum onu da 😀

Mame32 ci olan var mı acaba? nostaji sevenler? :)
WhatsApp Image 2021-07-12 at 15.02.27.jpeg

Arada canım sıkılınca Insurgency girmeye devam ediyorum. Hala kanser bir oyun. Kahve ile olan ilişkime benzer bir ilişkimiz var, çok zor olsa da çok zevkli. Aradaki tek fark, bu oyunda iyiyim, kahve demlemede kötüyüm.

Takım arkadaşlarını patlatmayı çok seven roketçimiz, gece manzarası ile Verticality, onlarca deneme sonrası ss alınabilmiş C-4 patlaması ve Tell'de bir gece operasyonu.

mountain.jpgAy ışığı.jpgbum.jpggece.jpg

BF1'ciler nerede yavaştan 1-2 adam vurmaya başladım :D

1v9e6me.jpg

Geri