Aa ben de bi steam indirimi olsa diyordum bu ara. Çok iyi oldu bu haber.Steam indirimlerine yarım saat kaldı var mı listeniz?
Konsolcu yok heralde fazla, pc master race forumumuz
Konsolcu yok heralde fazla, pc master race forumumuzÜç beş gün kullandım, bir iki tavsiye vereyim o zaman.
Kendi oyunları az gerçekten ama ps plus collection var, ps plus üyelerine 20 oyun veriyor hesabınızı açar açmaz. Eğer ps4 ten geçmiyorsanız epey idare eder, çok kaliteli oyunlar var. Onun haricinde AC Valhalla ve Black ops cold war epey keyifli, eski COD lar varsa şart değil cold war ama.
Scythe candırKutu oyunu da sayılıyor mu
Ekli dosyayı görüntüle 4510
Malesef ps4 ten geçtimNative PS5 oyunu yok denecek kadar az şu an, ama PS4'ten gelen ve çoğu da PS5 upgrade almış çok güzel bir kütüphane var. Dediğiniz gibi Collection oyunları bile çok uzun süre yetecek, hepsi kaliteli oyunlar.
PS4 neslini kaçırdıysanız oradaki bütün Sony exc'leri sıradan oynayabilirsiniz, hepsi de kendi türünde çok iyi oyunlar. Aralarında en sevilmeyen Days Gone'dı sanırım, ama o bile çok eğlenceli gelmişti bana. Sadece pacing sorunları var, özellikleri başları oldukça yavaş ilerliyor.
Yine PS4'ün son dönemlerinden Ghost of Tsushima konsolun en iyi oyunlarındandı bence. PS5 upgrade'i de geldi, denemediyseniz mutlaka öneririm.
ranked oynuyorsaniz atarizdota 2 oynayan varsa uzun bir aradan sonra ben de yükledim. Bir kaç el atalım beraber?
Kısa bir süreliğine birkaç günlük geri dönüş yapmıştım malesef denkleşemedik. Çizim işlerimin aşırı yoğunluğundan ötürü normal yaşam koşullarımda oyun oynayamıyorumranked oynuyorsaniz atariz![]()