Eluna
Barista
- İsim
- Utku
Afiyet olsun. Keyifli içimler dilerizGatta bugün aeropress ile çok iyi anlaştı. Meyvemsi-tatlı hoş bir kahve. Mangoyu bi kere çok net yakaladım. Beğendim ben bu çekirdeği. Başarılı.
asıl sizin elinize sağlık. Yorumunuz bizi ayrı heyecanlandırdıTeşekkür ederim, elinize sağlık.
Yıllansın baştaAçık artırmaya mı çıkarsak ne yapsak![]()
Merhabalar. Sipariş numaranızı özel mesajdan veya mail adresimize yazarsanız kontrol edelim. Nestle Pure Life veya Abant tavsiye ediyoruzMerhaba sitenizden gatta ve duwancho aldım ancak paket üstünde kavrum tarihi göremedim. Bir de bu kahveler için önerdiğiniz bir su markası var mıdır ? @OldSchoolRoastery
www.oldschooltr.com
Evet keşke zam yapmak indirim yapmak gibi elimizde olsa ama maalesef elimizde değilOld school'da bahar indirimi bitmiş bahar zammı başladı, Etiyopya kahveleri uçmuş.)
Afiyet olsun. Güzel kahveler geride kaldı sıra daha güzellerine16 Nisan kavrumlu nectario zuniga paketinin son 16 gramı
Commadante 20 klik
Abant 93 derece
40/80/120
Uzun zamandır bittiği için bu kadar üzüldüm bir kahve olmamıştı.
Gece mesajlaştığımız ev içicilerimiz varBu kavurucuyu ilk kez denemek için ethiopia bundle almıştım
Duwancho'dan açıkçası istediğim verimi bir türlü alamadım.Parametrelerle ne kadar oynarsam oynayayım değişen oranlarda bitter tattan kurtulamadım.Demleme süresi,sıcaklık,öğütüm ile oynadıkça meyvemsi tatları elde ettim ancak arkada yine bitterlik gelmeye devam etti.3 dakikaya yakın biten demlemelerde ise hiç meyve tadı alamadığım bitter ve dilin arkasında hissedilen fincanlar oldu
Gatta ise çok daha keyifli bir kahve oldu.Özellikle böğürtlen,şeftali ve karışık orman meyvesi tatlarını rahatlıkla aldığımı söylebilirim.Hem v60 hem aeropress ile güzel sonuçlar veren bir kahve oldu
Ayrıca satıcının iletişimi gereğinden fazla iyi.Akşam 10'da siteden mesaj yollamıştım,sabah görüp cevap verirler diye.5 dakika sonra cevap gelince şaşırdım açıkçası.Kendilerine teşekkür ediyorum![]()