• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@CelsiusCoffeeRoastery
mobilden girince bu çekirdekler gözükmüyor bende mi sorun var bilmiyorum ama bi bakın isterseniz 😊 ben de göremeyince herhalde yetiştiremediler dedim. Bu yüzden 6880 no’lu adado, hambella ve Antioquia siparişi verdim. Sonra burada bu mesajı görünce buradan tıklayıp girip tekrardan 6909 no’lu Burundi honey ve anareobik Kolombiya siparişini geçtim. Kargo ücretsiz olsun diye ihtiyacımdan baya fazla sipariş vermiş oldum ama olsun artık😔 Şimdiden elinize kolunuza sağlık 😊

Edit: üstteki direkt kahve linkine basınca görülüyor ancak celsius anasayfasından kahve sayfasına girdiğimde bu iki çekirdek görünmüyor.

@CelsiusCoffeeRoastery ben de stok durumunu ogrenmek
İstiyorum .Suan kahve stogum var baya.
Herkese selamlar 👋

Kimileri aylardır, kimi belki ilk defa oy kullanarak, bizi tercih eden herkese sonsuz teşekkürler. Umarız imanılmaz keyifli bir alım gerçekleştiririz.

Gerçekten çok heyecanlıyız!
Herhangi bir bundle dayatmasından ziyade tüm kahvelerde geçerli %25 indirim yapmaya karar verdik! Ayrıca kargo sınırlamasınıda indirim öncesi fiyatlara göre ayarlıyacağız.120₺ üzeri bedava kargo devam etmekte. 150g/250g/1000g seçeneklerimiz mevcut.

Bir aksilik yaşamazsak 9 Nisan günü kodu aktif hale getirip satışlara başlamayı planlıyoruz. Kod 30 Nisana kadar geçerli olup doya doya alabilirsiniz. Bu sebepten dolayı ileriye yönelik sipariş alamıyoruz.

Kahve stoklarımız ile ilgili çok kritik durumlar yok açıkçası. Sadece Burundi Businde Honey ve Burundi Kayanza da 60ar kg kahvemiz kaldı.

Diğer stok bilgilerimiz;

Light Roast / Pour Over
Peru La Huaca x 4 Çuval
Congo Rugori x 5 Çuval
Colombia El Paraiso Anaerobik x 4 Çuval (Yeni)
Burundi Businde Honey x 1 çuval
Burundi Kayanza x 1 Çuval
Ethiopia Kochere Natural x7 çuval (Yeni)
Ethiopia Adado Natural x5 çuval
Ethiopia Hambella Natural x4 çuval

Medium Roast / Batch Brew / Espresso
Brazil Monte Carmelo x 6 çuval
Colombia Antioquia x 2 çuval
Nicaragua El Diablo x 2 çuval

İlk haftanın kavurma ve kargo planı ise;

07/04 Kavurma 09/04 Kargo
09/04 Kavurma 12/04 Kargo
12/04 Kavurma 14/04 Kargo
13/04 kavurma 15/04 Kargo
14/04 Kavurma 16/04 kargo
Şeklinde planlanmıştır.

Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz. Siparişleriniz kargoya verildiği an gelecek sms ile kargo takibini yapabilirsiniz.

Benden bu kadar. Olabildiğince açıklamaya çalıştık. Şimdiden ve yeniden hepinize sonsuz teşekkürler.

Sevgiler.
İyi akşamlar.
Tabi şuan ne durumdayız bilemiyorum:)

Emin misiniz? Zira coffee department alımında sitede neredeyse çekirdek kalmadı :) Ben de ay sonu almayı düşündüğüm için emin olmak istiyorum :)
Ortalama 4-5 er çuval hepsinden mevcut. İnşallah kalmaz tabi ama :)

İki siparişimden biri olan Ethiopia Adado’yu çok sık görmekle beraber diğeri Peru La Huaca’dan pek bahsedenin olmaması, sınav çıkışı soruları değerlendiren arkadaşları dinlerken acaba yanlış mı işaretledim tribine sokmadı değil. Ama mühim olan katılmaktı, bir miktar da lama hasreti gidermek.
Bana kalırsa indirim kodunda 2 fazlı espri var. Birinci faz o malum soru, böylelikle can sıkan soruların önünü kesme güdüsü, 2. faz sorunun TDK ya göre yanlış yazılması sanki bu soruyu soranların soruyu bile doğru soramayacağını ima ediyor. Belki de ben fazla kafa yormuşumdur, gideyim de biraz daha kahve tüketeyim de yenilere yer açılsın:)

6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.

Özellikle işleme yöntemi sebebiyle merak ettiğim 2 çekirdekten sipariş geçtim :) Duruma göre elinizde kahve kalırsa ay sonuna doğru bir alım daha yapabilirim stok şişti yine :D Kolay gelsin, herkese afiyet olsun.

Hocam eklenecek kahve filan yok dimi artik ? Ona gore liste hazirliyalim . Yani site guncellendi . Espresso cekirdek oneriniz nedir peki ?
Şuan gözükmemekte ama ay sonuna doğru stok durumuna göre belki yeni bir şey ekleyebiliriz.

6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.
Yarasın 🔥

Geri