• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adado almayı çok istedim yorumlara bakıp. Ancak geçen ayın toplu alımında Coffee Department'dan aldığım Idido var, bu kahve Adado ile aynı kahve olduğunu söylemişsiniz şurda:

Aynı kahveyse yine aynı tatları alırım değil mi?
Kavrumlar farklı sanırım. O sebeple tadlarının da farklı olacağını düşünüyorum. CD'nin Idido'su çok güzel bir kahveydi ama kavun tadı yoktu :D O sebeple Celsius'da farklı bir deneyim olacaktır diyip aldım.

İdido bayağı bergamotlu çay gibi ya, adado'nun tadım notları arasında bergamot dahi yok. Birebir aynı olduğunu sanmıyorum.

ya da mesela yine Adado'nun Aricha’daki yıkama istasyonunda işlenmiş olduğu söylenmiş. buradan da Coffee Department'daki Ethiopia Aricha mı aynı kahve diye de düşündüm neden isimler aynı hep :D

Bende espresso için siparişimi oluşturdum , hepsinde filtre yazıyor umarım filtre gelmez çünkü espresso kavrum seçtim di .

- Kolombiya Antioquia Filtre Kahve 150 gr espresso kavrum çekirdek halde
- Brezilya Monte Carmelo Filtre Kahve 150 gr espresso kavrum çekirdek halde
- Anders Espresso Filtre Kahve Harman 250 gr espresso kavrum çekirdek halde
- Nicaragua El Diablo Filtre Kahve 150 gr espresso kavrum çekirdek halde

Son düzenleme:
Adado almayı çok istedim yorumlara bakıp. Ancak geçen ayın toplu alımında Coffee Department'dan aldığım Idido var, bu kahve Adado ile aynı kahve olduğunu söylemişsiniz şurda:

Aynı kahveyse yine aynı tatları alırım değil mi?
Coffee Department ile aynı kahve değil ama :)

Tüm natural Etiyopya’lardan aldım yanına da bu yılın klasikleşmiş kahvesi Colombia el paraiso ekledim. İlk defa deneyeceğim celcius çok heyecanlıyım.

Kurabiyeli kahvede "Stok kodu: Yok" yazısını görünce stok bitti sandım, yüreğime iniyordu: https://celsius.coffee/urun/burundi-businde-honey-filtre-kahve/

Türk kahvesi için sadece Türk kahvesi harmanınızı mı önerirsiniz, yoksa Espresso & Batch Brew kategorisinden de Türk kahvesi için güzel gidecek önerileriniz var mıdır? @CelsiusCoffeeRoastery
Harmanımızı deneyin deriz aslında. Ama Adado çok iyi çıkıyor Türk Kahvesi için :)

Burundi Businde Honey Filtre Kahve;Etiyopya Hambella Natural Filtre Kahve;Etiyopya Adado Natural Filtre Kahve; 7002 sipariş numarasıyla alıma katılmış bulunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler

7003 ile bende aranıza katıldım. Allah utandırmasın.
@CelsiusCoffeeRoastery ellerinize emeğinize sağlık. Hersey için teşekkür ederim

üçlüyü ve el paraisoyu ekledim 150 gramlık hepsi. Amacım farklı kahveler denemek olduğu için hepsinden azar azar alıyorum :D

son olarak 1 kahve daha eklemek istiyorum, sizce hangisini eklemeliyim:
Burundi businde
Burundi kayanza
Peru la Huaca
Burundi’ler Çok hızlı tükeniyor kaçırmayın derim:)

siparişi hemen verdim, merakla bekliyorum. 150grlık paketlerde, çekirdek olarak;
-Colombia El Paraiso Anaerobic
-Etiyopya Hambella Natural
-Burundi Businde Honey
-Etiyopya Adado Natural

Geri