Bakalım Celsius Coffee'de neler varmış?Emin misiniz? Zira coffee department alımında sitede neredeyse çekirdek kalmadıBen de ay sonu almayı düşündüğüm için emin olmak istiyorum
![]()
@darkspace
Bakalım Celsius Coffee'de neler varmış?Emin misiniz? Zira coffee department alımında sitede neredeyse çekirdek kalmadıBen de ay sonu almayı düşündüğüm için emin olmak istiyorum
![]()
acaba siteye şu an yükleyip filtreler gelince kargoyu çıkartmanız mümkün mü? Burundi bitmeden birini almak istiyorum ve kargo ücretini hiç sevmemBu hafta sonuna kadar girmiş olacak ama İndirim ekipmanlarda geçerli değil tabi![]()
Acilacak mi hocam ?Deneme paketleri satışta değil ne yazık ki![]()
mobilden girince bu çekirdekler gözükmüyor bende mi sorun var bilmiyorum ama bi bakın isterseniz
@CelsiusCoffeeRoastery ben de stok durumunu ogrenmek
İstiyorum .Suan kahve stogum var baya.
Tabi şuan ne durumdayız bilemiyorumHerkese selamlar
Kimileri aylardır, kimi belki ilk defa oy kullanarak, bizi tercih eden herkese sonsuz teşekkürler. Umarız imanılmaz keyifli bir alım gerçekleştiririz.
Gerçekten çok heyecanlıyız!
Herhangi bir bundle dayatmasından ziyade tüm kahvelerde geçerli %25 indirim yapmaya karar verdik! Ayrıca kargo sınırlamasınıda indirim öncesi fiyatlara göre ayarlıyacağız.120₺ üzeri bedava kargo devam etmekte. 150g/250g/1000g seçeneklerimiz mevcut.
Bir aksilik yaşamazsak 9 Nisan günü kodu aktif hale getirip satışlara başlamayı planlıyoruz. Kod 30 Nisana kadar geçerli olup doya doya alabilirsiniz. Bu sebepten dolayı ileriye yönelik sipariş alamıyoruz.
Kahve stoklarımız ile ilgili çok kritik durumlar yok açıkçası. Sadece Burundi Businde Honey ve Burundi Kayanza da 60ar kg kahvemiz kaldı.
Diğer stok bilgilerimiz;
Light Roast / Pour Over
Peru La Huaca x 4 Çuval
Congo Rugori x 5 Çuval
Colombia El Paraiso Anaerobik x 4 Çuval (Yeni)
Burundi Businde Honey x 1 çuval
Burundi Kayanza x 1 Çuval
Ethiopia Kochere Natural x7 çuval (Yeni)
Ethiopia Adado Natural x5 çuval
Ethiopia Hambella Natural x4 çuval
Medium Roast / Batch Brew / Espresso
Brazil Monte Carmelo x 6 çuval
Colombia Antioquia x 2 çuval
Nicaragua El Diablo x 2 çuval
İlk haftanın kavurma ve kargo planı ise;
07/04 Kavurma 09/04 Kargo
09/04 Kavurma 12/04 Kargo
12/04 Kavurma 14/04 Kargo
13/04 kavurma 15/04 Kargo
14/04 Kavurma 16/04 kargo
Şeklinde planlanmıştır.
Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz. Siparişleriniz kargoya verildiği an gelecek sms ile kargo takibini yapabilirsiniz.
Benden bu kadar. Olabildiğince açıklamaya çalıştık. Şimdiden ve yeniden hepinize sonsuz teşekkürler.
Sevgiler.
İyi akşamlar.
Malesef açıllmayacakAcilacak mi hocam ?
Bi F5 çekin veya çerezleri, önbelleği temizleyin.Edit: üstteki direkt kahve linkine basınca görülüyor ancak celsius anasayfasından kahve sayfasına girdiğimde bu iki çekirdek görünmüyor.
Evet sıkıntı bende olabilir ama artık önemi yok stoklar bitmeden yetiştim zaten güzelliklerin hepsineBi F5 çekin veya çerezleri temizleyin.
evet böyle bir şey yaparsanız çok harika olurzahmet olmayacaksa bi kaç gün arayla stok durumunu belirtir misiniz? ay ortası alacak arkadaşlar için fikir olur. @CelsiusCoffeeRoastery
Ortalama 4-5 er çuval hepsinden mevcut. İnşallah kalmaz tabi amaEmin misiniz? Zira coffee department alımında sitede neredeyse çekirdek kalmadıBen de ay sonu almayı düşündüğüm için emin olmak istiyorum
![]()
Hocam eklenecek kahve filan yok dimi artik ? Ona gore liste hazirliyalim . Yani site guncellendi . Espresso cekirdek oneriniz nedir peki ?Malesef açıllmayacak![]()
Şuan gözükmemekte ama ay sonuna doğru stok durumuna göre belki yeni bir şey ekleyebiliriz.Hocam eklenecek kahve filan yok dimi artik ? Ona gore liste hazirliyalim . Yani site guncellendi . Espresso cekirdek oneriniz nedir peki ?
Yarasın6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.