Yani alamazsınız aslındaÖncelikle çok teşekkürler, siparişi verdim ve not kısmına da dükkandan teslim alacağım yazdım. Yarın gelip alabilir miyim?![]()
Evet bence sonunda bir kavurucu gizliden kod paylaşmanın mantıksız olduğunu anlamış.İndirim kodu sadece WhatsApp gruplarında ve forumda bildirim olarak paylaşılıyordu sanki. Bu sefer halka açık olmasının bir sebebi var mı?![]()
Kavurucu değil de forumun istediği bir durum olduğunu düşünüyordum. Üye sayısı vs için.Evet bence sonunda bir kavurucu gizliden kod paylaşmanın mantıksız olduğunu anlamış.
Az önce tamda bunu sormuştum, alıntı yapamadığım için kaldırmıştım. Tesekkurler.Bende sayfayı ilk ziyaret ettiğimde çok aradım fakat üyelik yok.
Merhaba!Bu ne sürpriz!
İndirim kodunun ve linklerinin Coca-Cola'nın gizli formülüne dönmesi tuhafıma gidiyordu, iyi olmuş böyle. Kod Kahve Kulübü'yle ilgili olabilirdi belki? Ama böyle de çok eğlenceli
Alımı ileri tarihte yapacak olanlar "o bitti, bu bitti" mağduriyetini yaşamasın diye şimdiden sormak isterim: Normal şartlarda stok sorunu olan kahveler tam olarak hangileri @CelsiusCoffeeRoastery ? Daha önce forumda bahsetmiştiniz ama teyitleşmek için soruyorum.
Sıraya girin ben önce verdim.Ben de az önce siparişimi tamamladım ama hala kargom gelmedi![]()
Emin misiniz? Zira coffee department alımında sitede neredeyse çekirdek kalmadıMerhaba!
İki Burundi çekirdeğimiz 1er çuval. Diğerlerinde bir sorunumuz yokHerhalde şu an onlara çok yüklenildi bayağı bir talep var hızlıca tükenecek gibi duruyor.
Az önce sokakta gördüğüm kargocuya sataştım Kargom Nerede diyeSıraya girin ben önce verdim.
@CelsiusCoffeeRoastery Cafec Traditional Filtre Kağıdı stoklara eklenicek mi acaba siparişi ona göre bekleteyim.