• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle çok teşekkürler, siparişi verdim ve not kısmına da dükkandan teslim alacağım yazdım. Yarın gelip alabilir miyim? 🤗
Yani alamazsınız aslında :) Ankara içi en erken 8’i teslimat sağlayabiliriz mağazadan

İndirim kodu sadece WhatsApp gruplarında ve forumda bildirim olarak paylaşılıyordu sanki. Bu sefer halka açık olmasının bir sebebi var mı? :)

Alım ekibinde arkadaşlarımızın mizah anlayışını gerçek manada bende beğendim ve takdir ettim 😂😂

Bir ricam olacak lütfen natural'leri bititmeyin 😂

Edit:Elbetteki alan arkadaşlarıma şimdiden afiyetler olsun.Bu kadar merak edilen ve arzulanan kahvelee için en zor taraf degassing beklemek olacak sanırım

üyelik sayfasını ararken felan filan derken şükür verdim siparişi :)

Etiyopya Adado ve Hambella ile başlayalım. Merak ettiğim iki çekirdek... Umarim guzel sonuçlar alırım...

Şimdiden yardımlarınızı istiyorum demlemeler konusunda:)

Bende sayfayı ilk ziyaret ettiğimde çok aradım fakat üyelik yok.

Bu ne sürpriz!

İndirim kodunun ve linklerinin Coca-Cola'nın gizli formülüne dönmesi tuhafıma gidiyordu, iyi olmuş böyle. Kod Kahve Kulübü'yle ilgili olabilirdi belki? Ama böyle de çok eğlenceli :)

Alımı ileri tarihte yapacak olanlar "o bitti, bu bitti" mağduriyetini yaşamasın diye şimdiden sormak isterim: Normal şartlarda stok sorunu olan kahveler tam olarak hangileri @CelsiusCoffeeRoastery ? Daha önce forumda bahsetmiştiniz ama teyitleşmek için soruyorum.

Bu ne sürpriz!

İndirim kodunun ve linklerinin Coca-Cola'nın gizli formülüne dönmesi tuhafıma gidiyordu, iyi olmuş böyle. Kod Kahve Kulübü'yle ilgili olabilirdi belki? Ama böyle de çok eğlenceli :)

Alımı ileri tarihte yapacak olanlar "o bitti, bu bitti" mağduriyetini yaşamasın diye şimdiden sormak isterim: Normal şartlarda stok sorunu olan kahveler tam olarak hangileri @CelsiusCoffeeRoastery ? Daha önce forumda bahsetmiştiniz ama teyitleşmek için soruyorum.
Merhaba!
İki Burundi çekirdeğimiz 1er çuval. Diğerlerinde bir sorunumuz yok 🙏🏻 Herhalde şu an onlara çok yüklenildi bayağı bir talep var hızlıca tükenecek gibi duruyor.

Geri