• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.
@Ali Aytaç @CelsiusCoffeeRoastery Aklımda Peru La Huaca, Colombia El Paraiso ve (tükenmezse, her 'Adado ile alıma katıldım' mesajında geriliyorum :ROFLMAO: ) Ethiopia Adado var,10 gün degassinge bırakacak şekilde elimdeki kahvelere göre almayı düşünüyorum. 10 gün çok uzun mu olur yoksa kısa mı kalır, çünkü şu anki hesaplamalarımda ayın 15'i civarı anca sipariş verebileceğim.

Hocam eklenecek kahve filan yok dimi artik ? Ona gore liste hazirliyalim . Yani site guncellendi . Espresso cekirdek oneriniz nedir peki ?
Monte Carmelo dükkanlarımızda kullandığımız espresso çekirdeği. Antiqiua ise biraz daha meyvemsi tatlara sahip. El diablo da aralarındaki en gövdelisi bitişte narenciye hakim :)

@Ali Aytaç @CelsiusCoffeeRoastery Aklımda Peru La Huaca, Colombia El Paraiso ve (tükenmezse, her 'Adado ile alıma katıldım' mesajında geriliyorum :ROFLMAO: ) Ethiopia Adado var,10 gün degassinge bırakacak şekilde elimdeki kahvelere göre almayı düşünüyorum. 10 gün çok uzun mu olur yoksa kısa mı kalır, çünkü şu anki hesaplamalarımda ayın 15'i civarı anca sipariş verebileceğim.
10 gün bana göre kısa, bana göre en az 3 hafta süresi var. Aylar sonra bile çok keyif aldığım oluyor. Tabi bu tamamen benimle alakalı. Genel kanıya göre 1 ay sonra çöp oluyor çekirdekler 😬

Digerlerinde olmasina ragmen , El diablo ve antioquada kavurma profili bulunmuyor ? Sebebi var mi . Birde anders da 150 gr secenegi yok hocam .
Aslında ikisinde de var. web sitesine daha önceden girdiğiniz için cache den çekiyor büyük ihtimal. Bugün eklendi şeçenekler. Tarayıcı geçmişinizi temizlemeniz size yardımcı olabilir. Anders de 150gr satış yok malesed.

6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.
+1. Ben sadece iki çekirdek denedim henüz ama bu iki çekirdeği de baştan sona tatlarında-aromalarında neredeyse hiçbir değişiklik olmadan bitirdim. Bu anlamda denediğim başka çekirdekler-kavurucular arasında nadir bu özellik.

Ben de Adado, La Huaca ve El Praiso ile ilk toplu alımıma katılmış bulunuyorum, çok heyecanlıyım :)

Bende 4 farklı çekirdekle katıldım, bunları denedikten sonra ay bitmeden tekrar almak istiyorum 😍😍 6988 sipariş no..

@CelsiusCoffeeRoastery Filtre kahve makinesinde bu açık kavrum kahveler nasıl olur? Özellikle Hambella, Adado ve Peru

Etiyopya üçlüsü ile başlayın derim:)

Adado almayı çok istedim yorumlara bakıp. Ancak geçen ayın toplu alımında Coffee Department'dan aldığım Idido var, bu kahve Adado ile aynı kahve olduğunu söylemişsiniz şurda:

CoFFeePaT' Alıntı:
Merakımdan soruyorum, idido ile adado farklı bölgenin kahveleri mi, yoksa aynı kahveler de farklı şekilde mi adlandırılıyor? Ben de Zümrüt Karaca'dan Etiyopya idido almıştım, o da çok güzel bir kahveydi.
Kesinlikle aynı kahveler. Tedarikçilerimiz farklı olabilir ama.

Aynı kahveyse yine aynı tatları alırım değil mi?

Geri