@Ali Aytaç @CelsiusCoffeeRoastery Aklımda Peru La Huaca, Colombia El Paraiso ve (tükenmezse, her 'Adado ile alıma katıldım' mesajında geriliyorum6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.
Kesinliklr bunu yapacağızzahmet olmayacaksa bi kaç gün arayla stok durumunu belirtir misiniz? ay ortası alacak arkadaşlar için fikir olur. @CelsiusCoffeeRoastery
Monte Carmelo dükkanlarımızda kullandığımız espresso çekirdeği. Antiqiua ise biraz daha meyvemsi tatlara sahip. El diablo da aralarındaki en gövdelisi bitişte narenciye hakimHocam eklenecek kahve filan yok dimi artik ? Ona gore liste hazirliyalim . Yani site guncellendi . Espresso cekirdek oneriniz nedir peki ?
10 gün bana göre kısa, bana göre en az 3 hafta süresi var. Aylar sonra bile çok keyif aldığım oluyor. Tabi bu tamamen benimle alakalı. Genel kanıya göre 1 ay sonra çöp oluyor çekirdekler@Ali Aytaç @CelsiusCoffeeRoastery Aklımda Peru La Huaca, Colombia El Paraiso ve (tükenmezse, her 'Adado ile alıma katıldım' mesajında geriliyorum) Ethiopia Adado var,10 gün degassinge bırakacak şekilde elimdeki kahvelere göre almayı düşünüyorum. 10 gün çok uzun mu olur yoksa kısa mı kalır, çünkü şu anki hesaplamalarımda ayın 15'i civarı anca sipariş verebileceğim.
Digerlerinde olmasina ragmen , El diablo ve antioquada kavurma profili bulunmuyor ? Sebebi var mi . Birde anders da 150 gr secenegi yok hocam .Monte Carmelo dükkanlarımızda kullandığımız espresso çekirdeği. Antiqiua ise biraz daha meyvemsi tatlara sahip. El diablo da aralarındaki en gövdelisi bitişte narenciye hakim![]()
Aslında ikisinde de var. web sitesine daha önceden girdiğiniz için cache den çekiyor büyük ihtimal. Bugün eklendi şeçenekler. Tarayıcı geçmişinizi temizlemeniz size yardımcı olabilir. Anders de 150gr satış yok malesed.Digerlerinde olmasina ragmen , El diablo ve antioquada kavurma profili bulunmuyor ? Sebebi var mi . Birde anders da 150 gr secenegi yok hocam .
+1. Ben sadece iki çekirdek denedim henüz ama bu iki çekirdeği de baştan sona tatlarında-aromalarında neredeyse hiçbir değişiklik olmadan bitirdim. Bu anlamda denediğim başka çekirdekler-kavurucular arasında nadir bu özellik.6954 ve 6959 ile siparislerimi oluşturdum. Colombia yı sonradan gördüğüm için sinirlenip yarım kilo aldım. İşin şakası celsius kahvelerinin geç olgunlastigini ve kolay bayatlamadigini bildiğim için yüksek gramaj çekirdek alabildim. Toplamda 2kg olmuştur zannederim. Herkese afiyet olsun.
Etiyopya üçlüsü ile başlayın derimNeyi alacağımı şaşırdım ya niye bu kadar çok seçenek var
Şöyle ölmeden önce şunu mutlaka içmelisin diyeceğiniz kahveler hangileri?![]()
Etiyopya üçlüsü ile başlayın derim![]()
CoFFeePaT' Alıntı:
Merakımdan soruyorum, idido ile adado farklı bölgenin kahveleri mi, yoksa aynı kahveler de farklı şekilde mi adlandırılıyor? Ben de Zümrüt Karaca'dan Etiyopya idido almıştım, o da çok güzel bir kahveydi.
Kesinlikle aynı kahveler. Tedarikçilerimiz farklı olabilir ama.