• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Sipariş takibi konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum. 12708 sipariş numaram. 1 hafta oldu. İyi çalışmalar diliyorum.

8 Mart tarihli Rum barrel ve cold washed sitedeki ve farklı reçetelerle demledim fakat her seferinde acı tatlardan başka bir şey alamadım.

@Niji Coffee Co. Merhaba, gözden kaçırdıysam kusura bakmayın lütfen.
Matruşka tekrar gelecek mi?
Tükenen kahveler arasında yenilenecek olan varmı? Genel bir açıklama yaparsanız son haftayı ona göre değerlendirebiliriz.

8 Mart tarihli Rum barrel ve cold washed sitedeki ve farklı reçetelerle demledim fakat her seferinde acı tatlardan başka bir şey alamadım.
1/16 16gr demleme
Cmd 18klik
94 derece su nestle
Hario 100 bol poşet
35ml 40saniye bloom 140ml tamamlama 1.15saniyede 250ml tamamlama 2:40 gibi bir sürede bitiyor ben acılaşma gözlemlemedim aldığım tatlar sırasıyla zencefil>limon>kakule

Buarada reçetenin aynısına döküşü arttırarak yani 35ml bloom 4x55ml döküş ile daha çok damla sakızı ve fıstık ağacı reçinesi aromaları çok baskın geliyor süre biraz olması gerekenin dışına çıkıyor 3.10 3.25 arasında bitiyor

Son düzenleme:
Niji Kahveleri düşük PPM su ile demlemelere çok daha uygun Pınar Madran ile demleme yapmanızı tavsiye ederim. Nestle vb Ppm i 80 - 90 arası sularla sonuç alamıyorsunuz tecrübe ile sabit :)

1/16 16gr demleme
Cmd 18klik
94 derece su nestle
Hario 100 bol poşet
35ml 40saniye bloom 140ml tamamlama 1.15saniyede 250ml tamamlama 2:40 gibi bir sürede bitiyor ben acılaşma gözlemlemedim aldığım tatlar sırasıyla zencefil>limon>kalule
Teşekkürler, deneyeceğim

Niji Kahveleri düşük PPM su ile demlemelere çok daha uygun Pınar Madran ile demleme yapmanızı tavsiye ederim. Nestle vb Ppm i 80 - 90 arası sularla sonuç alamıyorsunuz tecrübe ile sabit :)
Denemeleri öneri su üzerinden yaptım fakat dediğiniz gibi demekki daha yumuşak sular denemeli

Denemeleri öneri su üzerinden yaptım fakat dediğiniz gibi demekki daha yumuşak sular denemeli
Kesinlikle Ben Hoop Brewer ile demleme yapıyorum Düşük PPM 40 - 60 Arası olan sularda çok iyi sonuçlar aldım ne zaman biraz sert 80 ppm ve üstü sular ile denedim dümdüz bir kahve ortaya çıktı

Herkese Merhabalar , umarım iyisinizdir .
Matruşka #10 ve Infinity #2 reçetelerini V60 için websiteye ekledim .
sipariş IPTAL nedeni ile 3 adet Matruşka #10 ve 3 adet Brasil Fazenda IP stok açıyorum .
sevgiler

Geri