• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Kahve kulübü ailesi merhabalar. Umarım iyisinizdir.

Bugün yeni satışa çıkan kahvelerimiz var.

Infinity 2 Laurina - 200 paket
Matruşka 10 - 40 paket
Colombia Alto Cielo - Gesha
Peru El Condor
Rwanda Cyato
Guatemala Rio Azul

Ay başında söz verdiğimiz gibi toplu alıma özel Infinity 2 serisini bugün çıkarttık. Matruşkaya da her zaman ayrı bir talep olduğu için Matruşka 10’da bugün yine satışa çıkardık.
Ayrıca biten kahvelerimiz vardı. Onlarında yerine yenilerini ekledik. Böylelikle toplamda 6 yeni kahve daha satışa sunuyoruz.
Bu yeni eklediğimiz kahveleri bugünden itibaren sepetinize ekleyip sipariş verebilirsiniz ancak kargoları en erken Cuma günü çıkmaya başlayacağız.

Çuvalın dibine gelen, yakında tükenecek kahvelerimiz:

Infinity 1 - Son 6 Paket
Colombia Elkin Guzman Tabi - 8 kg
Honduras La Valentina 7 kg
La Loma Sidra - 12 kg
Brezilya Fazenda IP - 7.5kg

Bu ay stoğu tükenen kahvelerimiz:

Matruşka 9
Endonezya Frinsa Edun #4
Kolombiya La Loma Rum Barrel

Son olarak, kargo şubesi bizi bu ay peşiran etti. Biz toplu alıma hazırdık ama kargo şubesi hazır değilmiş. Biz adreslerde hata yapmamıza rağmen, bazılarınızın siparişlerini eski adreslere, hatta yanlış illere yollamışlar. :( Takip numaraları çok geç girdiler hatta bazen girmediler bile. Normal zamanda yada eski toplu alımlarda hiç bu kadar kargo şubesi ile sorun yaşamamıştık. Bizim için de sürpriz ve yıpratıcı oldu. Kargo ile ilgili olumsuzluk yaşadıysanız çok üzgünüz. Anlayışınız için teşekkürler.
Merhaba Honduras La Valentina tekrar stoklara girecek mi?

Matruşka #9'un paketini açmamla #12758 nolu siparişime alto cielo gesha'nın yanına matruşka #10'u eklemem bir oldu.
Gerçekten inanılmaz parfümsü bir kahve

Uzun süre sonra en memnun kaldığım toplu alım etkinliği oldu. Vadettiği tat profilini sunan harika kahveler içiyorum. Fine Robusta içtikten sonra aftet taste adeta fıstık ezmesi yemişim gibi bi tat uzun süre damağında kalırken, granja parisoda yumuşak lavantamsı koku çok mutlu etti. El mirador ve matruşka 9 a zaten diyecek laf yok emeğinize sağlık.

Hangisi geyşa gibi geyşa La Loma mı yoksa Alto Cielo mu, öneriniz nedir?
La Loma’yı gözü kapalı alabilirsiniz;Rodrigo abi kahvelere fısıldıyor mu ne yapıyor bilmiyorum ama hepsi enfes.Farklı kavuruculardan da aldım.Alto’nun da kötü olacağını sanmıyorum bu arada.

Sevgili Alireza bey 12645 nolu siparişimdeki Honduras la valentina ile Brasil fazenda sao laurenço kahvelerimin üzerinde kavrum tarihi yazmıyor degassing süresi nedir acaba @Niji Coffee Co. 😇

Slm @Niji Coffee Co. @Alireza Razzaghzadeh
COLOMBIA GRANJA PARAISO 92 için sitede degas bilgisine ulaşamadım öneriniz nedir ?
HONDURAS LA VALENTINA (ESPRESSO) için de degas ve reçete önerinizi alabilirmiyim? Makinam Bianca
Son olarak su marka tavsiyeniz ? Pour ve espresso için. Teşekkürler...

Geri