• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Colombia La Loma Rum Barrel'ın parfümü çıksa satın alırım, böyle bir koku olamaz.
Tat kısmında ise bugüne dek bir kahveden böyle bir tat almamıştım. Kurutulmuş muz notası hissedilirdi.
Çok çok keyifli bir kahveydi.

Sidra'da ise kokuda kırmızı, tatta ise sarı meyveler ön plandaydı. Sulu, meyvemsi, tatlı çok keyifli bir fincandı.

Bu 2 kahve de bugüne dek içtiğim en iyi kahvelerden oldular.
Afiyetler olsun hocam, ayrıntılı reçetenizi de paylaşır mısınız?

Afiyetler olsun hocam, ayrıntılı reçetenizi de paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim hocam. Hocam, ben detaylı reçetelerle pek uğraşmıyorum. Düz 60x4 şeklinde demledim.
Sıcaklığını bilemiyorum, kettle'dan aktardım. :D Su deseniz, arıtma suyu. Yaklaşık 2:10 gibi sürelerde demlenmişti diye hatırlıyorum.
İki kahveyi de bu şekilde demledim. Nasıl demlenirse demlensin, bu kahvelerden kötü bir sonuç alınabileceğine imkan vermiyorum açıkçası.

La Loma Rum Barrel i ben de çok beğendim.
Comandante 17 click
93 derece Fuska Su
Cafec Traditional Filtre
14/230 gr oranla 30 bloom + 200 tekli döküş şeklinde 2.20 dk sürelerde demliyorum, çok güzel kahve gerçekten. Kavrum da çok tutarlı, iri bir çekirdek.

Hocam teşekkürler, sitedeki tarifi denedim ama hem bakıp hem demlerken kafam çorba oldu açıkcası 😂 ne zaman neyi ne kadar döküyorduk allak bullak oldum☺️
Ben Alireza Bey'in recetelerine su isinirken iyi calisiyorum telefonun ekranı açık oluyor soylediginiz gibi baka baka demliyorum 😂 Meşakkatli oluyor ama calismadigina denk gelmedim henüz hatta aşırı keyifli çalışmasının haricinde bir duruma denk gelmedim. 😊

İnfinty #2 de #1 gibi çok basariliydi.Bana göre 1 de ciceksilik çok daha baskın ve keskinken 2 de meyvemsilik ve çiçeksilik dengede gibiydi.Tat tarifindeki gibi tatlilik orta yüksek,acılık bir miktar var ama rahatsız edici bir acılık değil.Karaftaki kokusu muhteşemdi ama...Matruşka 9,simdi infinty 2 bubble gum aromasina takinti gelistirecegiz zamanla galiba 😅😂 Ellerinize,emeklerinize sağlık,nice birlikte güzel tadım etkinliklerine 😊

İnfiniti 30 Gr olduğunu görmeden aldım. 30 Gr için 320 TL çok.
Sen bu paraya kahve değil, deneyim satın alıyosun hocam. Şarap, viski gibi düşün. Sadece kafam olsun diye düşünenin işini JW Red Label görür. Ama 10 katı fiyata Blue Label da var.

öncelikle niji reçete başlığına yazamadım yetkim olmadığı için mecbur buraya yazacağım.
la lome geisha içtiğim en iyi kahveydi şüphesiz, aromatik ve baymadı. blend de fena değil, ellerine sağlık.
vietnam fine robusto… ali reza beyle de konuşmuştum, bana ozmotik yöntemle demeyebilirsiniz tavsiyesi vermişti sağolsun fakat yine damağıma pek uymadı.. ben bu kahveyi nasıl demlemeliyim? timemore c3 grinderim. hiçbir türlü o acılığı göturemedim

Sen bu paraya kahve değil, deneyim satın alıyosun hocam. Şarap, viski gibi düşün. Sadece kafam olsun diye düşünenin işini JW Red Label görür. Ama 10 katı fiyata Blue Label da var.
Bugün az önce yaptım. Reçeteye uygun hazirladim. İnanılmazdı gerçekten. Bu anlatılmaz. Sadece yaşarsın. Teşekkürler niji.

öncelikle niji reçete başlığına yazamadım yetkim olmadığı için mecbur buraya yazacağım.
la lome geisha içtiğim en iyi kahveydi şüphesiz, aromatik ve baymadı. blend de fena değil, ellerine sağlık.
vietnam fine robusto… ali reza beyle de konuşmuştum, bana ozmotik yöntemle demeyebilirsiniz tavsiyesi vermişti sağolsun fakat yine damağıma pek uymadı.. ben bu kahveyi nasıl demlemeliyim? timemore c3 grinderim. hiçbir türlü o acılığı göturemedim
Düşük PPM su kullan Pınar Madran gibi . O da olmazssa Japanese Cold Brew yapabilirsin

Alto cielo gesha için reçetesi olan var mı? Zp6 ile 4.5 öğütüm 91 derece su 15. Gününde demledim. Biraz bitterlik oldu.

Geri