• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Herkese Merhabalar , umarım iyisinizdir .
Matruşka #10 ve Infinity #2 reçetelerini V60 için websiteye ekledim .
sipariş IPTAL nedeni ile 3 adet Matruşka #10 ve 3 adet Brasil Fazenda IP stok açıyorum .
sevgiler
Merhaba 2 sini kaptım matruşkaların😃
12922 sipariş no

@Niji Coffee Co. Merhaba Ali Reza bey sizden bir ricada bulunacaktım #12945 numaralı siparişteki honduras la valentina’yı 2x250gr paket halinde gönderirmisiniz lütfen, kendim için değil tüketimi fazla olmayan bir yakınım için satın aldım bu sebeple lütfen bu şekilde gönderim sağlayabilirmisiniz🙂

Merhaba KAHVE SEVERLER!

Ben Kevser ve sizlere yeni oluşumumuz olan Niji Coffee Co. ‘dan bahsetmek için buradayım.

Niji, kelime anlamı ‘’Gökkuşağı’’ , Japoncada ‘bugün ile geleceğin arasındaki yol’ anlamını taşır. Kendimi en motive hissettiğim , en enerjik , bir şeyler yapmaya en istekli olduğum ruh halim , kahvemi demlerken içimi kaplayan mutluluk , ne istediğimi ya da ne istemediğimi farkettiğim , kendimi sorguladığım o an hep havanın yağmurdan sonra güneşin açtığı andır. Bana kattığı anlamdan aldığım bu ilhamla Niji yoluma adım atmış oldum…

Niji, aynı zamanda etik tüketiciliği zorlayan ve daha bilinçli, daha sorumlu çalışmalarımızın yansıması olarak yaratıldı. Bu yaratım sayesinde, yılların tecrübesi ve sadık müşteri kitlesinin talepleri doğrultusunda kavurma atölyemizde, kendi kahvelerimizi üretmeye ve müşterilerimizle buluşturmaya başladı. Sizleri de Gaziantep’te bulunan kahve atölyemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Niji ailesi olarak yaptığımız her işi büyük bir özen ve titizlikle ele alıyoruz. Sizlere daha iyi bir kahve deneyimi yaşatmak için çekirdekten kavurmaya, kavurmadan siz değerli müşterilerimize giden yolu tutkuyla sahipleniyor, gerektiğinde proaktif oluyor ve kahve severleri aradığı tatlarla buluşturarak hayatın her anında yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz...

Ek olarak belirtmek isteriz ki : Kahve Kulübü üyelerine özel, 13 Şubat Pazar akşamına kadar vermiş olduğunuz tüm siparişlerde %15 indirim ya da kargo bedava olacaktır. Sipariş oluşturmak için bizlere instagram : @nijicoffeeco üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi kahveye dair soru, öneri ve görüşleriniz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. Kahve Dolu Günler Dileriz!
Ben de toplu alimdan alimlarimi yaptım güzel çıkar diye umid ediyoru.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240326_213410_Gallery.jpg
    Screenshot_20240326_213410_Gallery.jpg
    51.4 KB · Görüntüleme: 63
Honduras La Valentina yı çok mu iyi dial ladım bilmiyorum, ama her sonucum istikrarlı olarak çok iyi çıkıyor espressoda.
Reçete ise şöyle:
17:5 gram kahve 42 gram çıktı 1:2,4 oran PID 91 derece, süre 30 ile 34 arasında, su Kuzeyden.
Bazen pre infusion ile bazen direkt 9 bar bazen 9 bardan 6 ya düşen profillerle denedim, sonuç hep çok güzel shotlar oldu.

Sanırım indirim bitmeden bir daha yoklayacağım.

Honduras La Valentina yı çok mu iyi dial ladım bilmiyorum, ama her sonucum istikrarlı olarak çok iyi çıkıyor espressoda.
Reçete ise şöyle:
17:5 gram kahve 42 gram çıktı 1:2,4 oran PID 91 derece, süre 30 ile 34 arasında, su Kuzeyden.
Bazen pre infusion ile bazen direkt 9 bar bazen 9 bardan 6 ya düşen profillerle denedim, sonuç hep çok güzel shotlar oldu.

Sanırım indirim bitmeden bir daha yoklayacağım.

Merhaba valentina’nın asiditesi nasıl çıktılarda acaba sitede asidite parlak olarak yazıyorda fazla mı ekşi?

Peki hocam teşekkürler ederim🙂
Bugün denedim, evet parlak fakat ekşi diyemem. Çünkü tatlı bir kahve ve ağızda durdukça asidite yok gibi oluyor ve tatlılığı ağızda uzuyor. Çok doğru kelimeleri seçebildim mi bilmiyorum.
1000010794.jpg
10sn pre infusion ile yavaşça 9 bara çıkan profille yaptım

Son düzenleme:
Bugün denedim, evet parlak fakat ekşi diyemem. Çünkü tatlı bir kahve ve ağızda durdukça asidite yok gibi oluyor ve tatlılığı ağızda uzuyor. Çok doğru kelimeleri seçebildim mi bilmiyorum. Ekli dosyayı görüntüle 32753
10sn pre infusion ile yavaşça 9 bara çıkan profille yaptım
Anladım hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 🙂

@Kahve tutkunu Cold Washed reçetesi iyi çalıştı.Rum Barrel den henüz iyi sonuç alamadım. Reçetesi olan varsa paylaşabilir mi? Bu arada yakın zamanda CD den aldığım rum barrel efsaneydi.Farklı kavurucudan denemek istedim ama bir türlü olmadı.

@Kahve tutkunu Cold Washed reçetesi iyi çalıştı.Rum Barrel den henüz iyi sonuç alamadım. Reçetesi olan varsa paylaşabilir mi? Bu arada yakın zamanda CD den aldığım rum barrel efsaneydi.Farklı kavurucudan denemek istedim ama bir türlü olmadı.

Afiyet olsun hocam çalışmasına sevindim🙂

Rum barrel hiç alıp denemedim onun için o konuya hiç karışmayayım 😁

Reçete:
Çekirdek: Rum Barrel XO
Demleme Yöntem ve Detayları:
V60
Öğütüm Detayları: Timemore C2 17 Click - İnce ögütüm olarak düşünün
Su Detayları: Pınar Madran - Nestle Pure life karışımı ile 65 PPM civarına getirdim - 93 Derece
Toplam Süre: 2.40
Kahve Miktarı: 16 GR
Oran: 16/260

50 Ml Blooming Switch V60 Modeli varsa 15 saniyesi kapalı bloom. 30. Saniyede ilk döküş 110
Sonra yatak iyice inmeden 1.15 gibi 2.döküş ile döküşü tamamlama hemen sonrasında Dripperı hafif bir sallama ve demleme bitişini beklemek

Reçete:
Çekirdek: Rum Barrel XO
Demleme Yöntem ve Detayları:
V60
Öğütüm Detayları: Timemore C2 17 Click - İnce ögütüm olarak düşünün
Su Detayları: Pınar Madran - Nestle Pure life karışımı ile 65 PPM civarına getirdim - 93 Derece
Toplam Süre: 2.40
Kahve Miktarı: 16 GR
Oran: 16/260

50 Ml Blooming Switch V60 Modeli varsa 15 saniyesi kapalı bloom. 30. Saniyede ilk döküş 110
Sonra yatak iyice inmeden 1.15 gibi 2.döküş ile döküşü tamamlama hemen sonrasında Dripperı hafif bir sallama ve demleme bitişini beklemek
Switch sadece ilk 15 saniye mi kapalı?

Colombia La Loma Rum Barrel'ın parfümü çıksa satın alırım, böyle bir koku olamaz.
Tat kısmında ise bugüne dek bir kahveden böyle bir tat almamıştım. Kurutulmuş muz notası hissedilirdi.
Çok çok keyifli bir kahveydi.

Sidra'da ise kokuda kırmızı, tatta ise sarı meyveler ön plandaydı. Sulu, meyvemsi, tatlı çok keyifli bir fincandı.

Bu 2 kahve de bugüne dek içtiğim en iyi kahvelerden oldular.

Geri