• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Herkese Merhabalar , Kenya Gitugu kahvemizin tadım notlarını websiteye ekledim…
bu arada böyle ter temiz bir yıkanmış kahveyi çok özlediğimi anladım :)))
Sanırım yavaştan hepimiz yıkanmış kahvelere belli belirsiz bir geçiş yapiyoruz :)))
İndirim kodunu unutmayın : #backtotheniji
Herkese sevgiler
Alireza

Santuario Sul Starmaya ve La Loma şeklinde adlandırılan iki kahve de ben aldım. Ne kadar katkım olur bilemiyorum ancak son yaşadıkları hadiselerden sonra elimde kahve olmasına rağmen destek olmak istedim. Reçeteleri benim gibi acemiler için fazla deneysel kalsa da ilk fırsatta deneyeceğim.

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar , Kenya Gitugu kahvemizin tadım notlarını websiteye ekledim…
bu arada böyle ter temiz bir yıkanmış kahveyi çok özlediğimi anladım :)))
Sanırım yavaştan hepimiz yıkanmış kahvelere belli belirsiz bir geçiş yapiyoruz :)))
İndirim kodunu unutmayın : #backtotheniji
Herkese sevgiler
Alireza
Yıkanmış kahve candır, anaerobik cüzdana zarardır.

Matruşka serisinin son bardağını demledim..
İyi geceler..
20230721_010439.jpg

Santuario Sul Starmaya ve La Loma şeklinde adlandırılan iki kahve de ben aldım. Ne kadar katkım olur bilemiyorum ancak son yaşadıkları hadiselerden sonra elimde kahve olmasına rağmen destek olmak istedim. Reçeteleri benim gibi acemiler için fazla deneysel kalsa da ilk fırsatta deneyeceğim.
İlginiz ve desteğiniz için çok çok teşekkür ederim, umarım kahveler sizi zorlamaz ve iyi bir deneyim olur size 🤍

Yıkanmış kahve candır, anaerobik cüzdana zarardır.
Beija Flor Espresso 12 Temmuz kavrum.
18/37
38 saniye
KPro 29 klik

Öğütümde kavrum orta-koyu hissiyatı verdi. Gövde çok yüksek değil, tatlı asidite kendini belli ediyor. Acılık sıfır. Bir sonraki sefere 1 klik kalınlaştırırım. Şimdilik oldukça beğendim.

Ekli dosyayı görüntüle 27685
Afiyet olsun efendim ,
Deneyimlerinizi merakla bekliyorum 🙏🏻

Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir 🙏🏻
Websitedeki indirimli ürünlerde Brasil beija flora 10 TL zam yapıldı , lütfen kusura bakmayın … Dolar, TL , Vergiler vs…

Colombia La loma , Kenya Gitugu ve Brasil Starmayayı deneyenler varmı ?

Yorumlarınız bekliyorum.

Sevgiler 🤍🫰🏻

İnşallah deneyeceğiz kahvelerinizi yurtiçi teslim edebilirse tabi..
Cuma günü dağıtıma çıktı diye sms geliyor,tüm gün evde insan var fakat ne hikmetse sistemlerine “teslim edilemedi” lütfen şubeden gelip alınız notunu düşüyorlar.Ne kapıda not var teslim edilemedi diye ne de zile basıyorum ama evde değilmisiniz diye telefonla aramak var..Günahlarını almak istemiyorum ama düpedüz hikaye gibi..19 undan beri kargo bekliyorım,pazartesi gidip kendim alacağım artık.Ayıptır..Bir de yurtiçi bunu yapan yani..

İnşallah deneyeceğiz kahvelerinizi yurtiçi teslim edebilirse tabi..
Cuma günü dağıtıma çıktı diye sms geliyor,tüm gün evde insan var fakat ne hikmetse sistemlerine “teslim edilemedi” lütfen şubeden gelip alınız notunu düşüyorlar.Ne kapıda not var teslim edilemedi diye ne de zile basıyorum ama evde değilmisiniz diye telefonla aramak var..Günahlarını almak istemiyorum ama düpedüz hikaye gibi..19 undan beri kargo bekliyorım,pazartesi gidip kendim alacağım artık.Ayıptır..Bir de yurtiçi bunu yapan yani..
Yurtiçi yapmaz aslında böyle şeyler ya. Bana mesela mng geldiğinde asla zile basmıyor veya yukarı çıkmıyor, direk bizim kapıcıya bırakıyor kargoyu. Mng 10 - 15 kere geldi bir kere basmadı zile. Ama yurtiçi heralde 100 den fazla kez gelmiştir. Bir kere bile sorun yaşamadım.

Çoğunluk olarak yine en az yurtiçi kargodan şikayet duyuyorum. En düzgünlerden biri :) Ama tabi her yerde aynı değildir illaki.
Genel olarak ne çekiyoruz şu kargoculardan ya. Bi standart gelmesi lazım bu işe ama zor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beija Flor Espresso 12 Temmuz kavrum.
18/37
38 saniye
KPro 29 klik

Öğütümde kavrum orta-koyu hissiyatı verdi. Gövde çok yüksek değil, tatlı asidite kendini belli ediyor. Acılık sıfır. Bir sonraki sefere 1 klik kalınlaştırırım. Şimdilik oldukça beğendim.

Niji de güzel espressolar içtim hep.

Söylemesi ayıp bir zaman önce Alireza, Matruska 6 yı espresso olarak servis etti. Geceleri rüyama giriyor sanırım.

Niji de güzel espressolar içtim hep.

Söylemesi ayıp bir zaman önce Alireza, Matruska 6 yı espresso olarak servis etti. Geceleri rüyama giriyor sanırım.
Afiyetler olsun

Bugün La Lomayı extract chilling ile çektim, sonuç çokkkk iyi =)))

Kitigu için reçete verebilmeniz mümkün müdür?

Bir de La Loma için reçetede 1zpresso k max -65 CLİX (( kalın )) yazıyor ama ben deki K-Max te 6.5 başlangıç seviyesinde , kalın dan kastınız nedir tam olarak. Hatta şöyle söyleyeyim çoğu çekirdekte 7.0 CMD 17 ye denk geliyor.

Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir 🙏🏻
Websitedeki indirimli ürünlerde Brasil beija flora 10 TL zam yapıldı , lütfen kusura bakmayın … Dolar, TL , Vergiler vs…

Colombia La loma , Kenya Gitugu ve Brasil Starmayayı deneyenler varmı ?

Yorumlarınız bekliyorum.

Sevgiler 🤍🫰🏻

Reçetelerinizde comandante için de öğütüm değerleri vermeniz mümkünmüdür?Birkaç çeşit kahvenizi aldım,denemeye başlayacağım..

Geri