• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Pazartesi teslim aldığım kahvelerimin tümümün kavrum tarihleri 12 Temmuz muş.Siparişimden 1 hafta önce kavrulmuşlar,pek tercih ettiğim bir durum değildi esasen ama sağlık olsun.Kendi paketlerinde hiç açmadan,brazil espressolarınuzın taze kalabilme sürelerini ne kadar öngörüyorsunuz?
Merhabalar,
Brasil espresso degassing süresi 10 gündür … yani kavrumdan 10 gün sonra kullanmaya hazır.
Espressolarda 1 aya kadar iyi sonuçlar alınıyor .
Sadece her defa paketi açtıktan sonra iyice paketin havasını alıp sonra kapatmanızı rica ederim .
Sevgiler 🙏🏻

Alireza bey, kahveyle ilgili podcast programına başlıyormuş. Oldukça ilgimi çeken bir proje oldu. Umarım kahveyle ilgili kaliteli içerik üreticileri çoğalır ülkemizde.

Edit: İlk bölüm yayınlanmış. Program adı “Kahve Mikrofonu”

Merhabalar,
İlginiz için minnettarım…
Umarım beğenirsiniz .
Aylardır bir kaç projeyi düşünüyoruz ve kahve sektörü için daha fazla faydamız olması gerektiğini düşünerek ilk projemizi yayınladık … eksikler olabilir (( benim kırık Türkçem 🤦🏻‍♂️ )) lütfen kusura bakmayın …
Desteklemeniz bizim için her şeyden daha önemli…
Sevgilerimle, Alireza

Selamlar Niji, o kadar kibar ve çalışkan insanlarınız ki siparişimi verdim ve demlemek için sabırsızlanıyorum, iyi çalışmalar.
Bunları duymak bizim için büyük bir mutluluk…
Çok çok teşekkür ederiz…
Umarım kahveyi beğenirsiniz, şimdiden keyifli demlemeler 💛🙏🏻

Merhabalar,
İlginiz için minnettarım…
Umarım beğenirsiniz .
Aylardır bir kaç projeyi düşünüyoruz ve kahve sektörü için daha fazla faydamız olması gerektiğini düşünerek ilk projemizi yayınladık … eksikler olabilir (( benim kırık Türkçem 🤦🏻‍♂️ )) lütfen kusura bakmayın …
Desteklemeniz bizim için her şeyden daha önemli…
Sevgilerimle, Alireza
Harika bir proje olmuş, tebrik ederim.. Eksik olarak gördüğünüz şeyler zamanla rayına oturacaktır zaten.. Büyük bir keyifle dinledim, emeğinize sağlık 💐

Bugün nijiye bir ziyaret daha yaptık. Pazar günü olmasına rağmen kırmadılar ağırladılar bizi tekrardan.

Geçen günkü ziyarette, deneyemediğimiz bir kahve vardı "Kenya Gitigu". Ben Kenya kahvelerini seven bir insan olarak heyacanla bekliyordum bu kahveyi.

2022 de sevgili @orkunustel'in Kenya Ichigusından 1750gr toplamda içmişimdir. Ayrıca Baristatus @hasimsolmaz Kenya Karogoto Tim Wandelboe gibi kenyalar var damağımda kalan. CoffeeNutz @Ömer Aydın Kenya Rekika Kiambu Washed AA ile geçen sene Kenya defterini kapatmıştım.

Bu sene ki Kenyalardan 2023 Hasat Ichigu'yu kaçarmadım tabi ki. ( Gerçi ben hiç bir Kafein Kültür kahvesini kaçırmadım ki 🙂 ) Her ne kadar 2023 Hasat daha iyi puana sahip olsada ben 2022 Hasatı daha çok sevdiğimi düşünüyorum. Sonrasın da elime güzel bir Kenya geçti: Barn - Kenya - Kirinyaga AA. Bu kahve Kenya tadını damarlarınıza kadar işletiyor. Benim için oldukça keyifli olsa bazı insanlar bu tarz Kenyaları yorucu buluyor.

Ve 2023 de son olarak Niji Kenya Gitigu yu denemiş oldum. Bu kahve hem yıkanmış bir Kenya olduğunu hissiyatını hissettiriyor, hem de damakta daha temiz dengeli bir tat bırakan bir profili var. Yoğun Kenyaları yorucu bulunlar için dahi sevebileceği bir Kenya ortaya çıkmış.

Son düzenleme:
11711 nolu siparişle ilk defa siparişimi verdim ayrıca brezilya kahvesini kavrum farkının espressoda etkisini görmek için filtre ve espresso olarak aldım. Nijiye bu güzel indirimi için teşekkür ederim 🥰

11711 nolu siparişle ilk defa siparişimi verdim ayrıca brezilya kahvesini kavrum farkının espressoda etkisini görmek için filtre ve espresso olarak aldım. Nijiye bu güzel indirimi için teşekkür ederim 🥰
İlginiz için çok teşekkür ederim , umarım memnun kalırsınız .
Sevgiler 🙏🏻🙏🏻

la loma stokta 5 adet kalmis gorunuyor, bitince yenilenecek mi?
Herkese merhabalar ,
Colombia La Loma 100 adet olarak stokta .
İndirim kodu : backtotheniji
Kampanyamız 6 ağustosa kadar devem edecektir.
Sevgilerimle, Alireza

Rahatsız etmeyen ama ziyadesiyle keskin bir asiditeye sahip şahane bir fincan 😍
"Sıradan" bir şeyler içmek istemeyenlerin bayılacağı tarzdan😂
Screenshot_20230802_053445_Gallery.jpg

İyi günler, 3 kere niji den alışveriş yaptım ve her defasında da kargo adresimi eksik yazdılar. Kendilerine mail atmama rağmen geri dönüş de alamadım maalesef ki. Benzer bir problem yaşayan var mı?

İyi günler, 3 kere niji den alışveriş yaptım ve her defasında da kargo adresimi eksik yazdılar. Kendilerine mail atmama rağmen geri dönüş de alamadım maalesef ki. Benzer bir problem yaşayan var mı?
Merhaba , Sipariş numaranızı iletebilirmisiniz ?

İyi günler, sipariş numaram 11717, kargocu arayarak adresimi istedi bu şekilde elime ulaşmış oldu fakat sitenizde bir alt yapı problemi mi var acaba?
Siparişinizi kontrol ettim ; adres tamamen gözüküyor.

Biz adresleri tamamen paketlerin üzerine yazıyoruz ama sonra kargo bölümünde kaynaklı sorunlar çıkabilir .

Bu ay yurtiçi kargo ile çok sıkıntılar yaşandı ama yine söylemem lazım ki bizden kaynaklı bir sorun değil maalesef kargo firmalarında çok sıkıntılar var…

Sevgiler

Geri