• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Ben de "2023 SCA TURKEY CEZVE/IBRIK CHAMPION'S COFFEE" için Orea V3 tarifi isteyecektim mümkünse.

bu tabloda red clix ve normal comandante degerleri orantili degil, hangisini dikkate aliyorsunuz diger degirmenlerle karsilastirirken?
Red clix normal olandan 2kat fazla olarak düşünün .

Yani 50 red clix 25 normal comandante olarak geçiyor.

Websitede bazen comandante ile reçete yazıyorum ama çoğunlukla 1zpresso ile yazmayı devam edeceğim.

Başka bir tabloda vardı , @HaLiL bey Comandante ve 1zpresso tablosu sizde varımdır ??

Ben de "2023 SCA TURKEY CEZVE/IBRIK CHAMPION'S COFFEE" için Orea V3 tarifi isteyecektim mümkünse.
13 gr kahve
1zpresso k max 57
93 derece su

45 gr on demleme , sonra 75 / 75 .

Bu reçeteyi genel olarak Oreada floralar kahvelerde kullanabilirsiniz … 80% iyi sonuçlar alınır …

Kitigu için reçete verebilmeniz mümkün müdür?

Bir de La Loma için reçetede 1zpresso k max -65 CLİX (( kalın )) yazıyor ama ben deki K-Max te 6.5 başlangıç seviyesinde , kalın dan kastınız nedir tam olarak. Hatta şöyle söyleyeyim çoğu çekirdekte 7.0 CMD 17 ye denk geliyor.
Kenya için reçete yazdım … iki tane daha yazacağım 🖤

Websitede bazen comandante ile reçete yazıyorum ama çoğunlukla 1zpresso ile yazmayı devam edeceğim.

Başka bir tabloda vardı , @HaLiL bey Comandante ve 1zpresso tablosu sizde varımdır ??
selamlar, bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim fakat benim anlatmak istedigim sey tabloda bu oranin olmamasi, ornek olarak red clix 22 normal aks 13-14e, red clix 26 normal aks 15-16ya denk geliyor gibi gosterilmis. dolayisiyla diger grinderlar icin olan degerlerde hangisinin esas alindigini merak ettim.

Ben böyle bir şey hiç aramadım, K Plus 60-70 arası takılıyorum V60’ta tada göre.

Bugün Brasil Santuario Sul Starmaya'yı demledim Orea ile. Aşşırı tatlı bir bardak oldu ilkin. Kalanını termosta işe götürüp orada içtim, sabah o bir tık rahatsız eden aşşırı tatlılık öğlene doğru rahatsız etmedi. Muhtemelen sabahki temiz damağa fazla tatlı geldi. Öğütürken mis gibi gofret çikolata petibör bişeyler koktu kahve. Demlemede bu tatlar azdı, daha çok ahududu karamel aldım. Velhasıl bu Starmayalı Santuario'yu da beğendim. Emeği geçenlere teşekürler.

Bugün Brasil Santuario Sul Starmaya'yı demledim Orea ile. Aşşırı tatlı bir bardak oldu ilkin. Kalanını termosta işe götürüp orada içtim, sabah o bir tık rahatsız eden aşşırı tatlılık öğlene doğru rahatsız etmedi. Muhtemelen sabahki temiz damağa fazla tatlı geldi. Öğütürken mis gibi gofret çikolata petibör bişeyler koktu kahve. Demlemede bu tatlar azdı, daha çok ahududu karamel aldım. Velhasıl bu Starmayalı Santuario'yu da beğendim. Emeği geçenlere teşekürler.
Afiyet olsun , beğendinize sevindim ….
bu proje yılların projesi diyebilirim ;
Colombia projelerini matruşka serisinde denemiştik ve bu Brezilya projeleri gerçekten bizi çok etkiledi .

Kampanya halen devam etmektedir .

30% indirim yararlanmak için backtotheniji code kullanabilirsiniz.

Colombia La Loma ve Kenya Gitugu ile ilgi deneyenler reçetelerini sunsa çok ama çok sevinirim 🤍🙏🏻

Sevgilerimle, Alireza

Merhaba 3 gun önce siparis verip daha sonra brezilya cekirdegini yanlislikla filtre aldim, espresso yollar misiniz demistim.Tabi aysrlariz yazmistiniz.Simdi kahveler geldi ama bu brezilya esp mi filtremi ustunde yazmıyor.Belki karismis olabilir unutulmus vs diye sorayim dedim.Esp oldugunu nasil anlayabiliriz

Merhaba 3 gun önce siparis verip daha sonra brezilya cekirdegini yanlislikla filtre aldim, espresso yollar misiniz demistim.Tabi aysrlariz yazmistiniz.Simdi kahveler geldi ama bu brezilya esp mi filtremi ustunde yazmıyor.Belki karismis olabilir unutulmus vs diye sorayim dedim.Esp oldugunu nasil anlayabiliriz
Özelden sipariş numarasını bana iletebilirsiniz çözmeye çalışacağım 🙏🏻

Kampanya halen devam etmektedir .

30% indirim yararlanmak için backtotheniji code kullanabilirsiniz.

Colombia La Loma ve Kenya Gitugu ile ilgi deneyenler reçetelerini sunsa çok ama çok sevinirim 🤍🙏🏻

Sevgilerimle, Alireza

Merhaba, siparişimi şimdi versem, ancak kargoyu 2 hafta sonra yapma durumu olur mu? Biraz bekletebiliyor musunuz siparişi? Evde fazlasıyla kahvem bulunması ve fiyat geçişlerinden etkilenmemek için bunu soruyorum, teşekkürler.

Kenya gitigu v60 ile son zamanlarda ictigim en guzel kahve keyfini yasattı.İpeksi gövde ve klasik kenya domatesi hissediliyor.Gövdesi çok smooth akıp gidiyor.
Ama şu brezilya fijiyu espresso mu yolladiniz filtre mi onu bir turlu çozemedik sevgili niji.Özelden siparis numarasi istediniz yolladım yine cevap yok.Artik şunu bir soyleyin lutfen ona gore demleme yapacagim.

Kenya gitigu v60 ile son zamanlarda ictigim en guzel kahve keyfini yasattı.İpeksi gövde ve klasik kenya domatesi hissediliyor.Gövdesi çok smooth akıp gidiyor.
Ama şu brezilya fijiyu espresso mu yolladiniz filtre mi onu bir turlu çozemedik sevgili niji.Özelden siparis numarasi istediniz yolladım yine cevap yok.Artik şunu bir soyleyin lutfen ona gore demleme yapacagim.
Öncelikle afiyet olsun …
Kenya Gitiguyu beğendiğiniz için çok sevindim 💛💛
Brasilya konusunuda hal ettiğimize göre umarım iyi sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Sevgiler

Merhaba, siparişimi şimdi versem, ancak kargoyu 2 hafta sonra yapma durumu olur mu? Biraz bekletebiliyor musunuz siparişi? Evde fazlasıyla kahvem bulunması ve fiyat geçişlerinden etkilenmemek için bunu soruyorum, teşekkürler.
Notta yazmanız yeterli olur efendim 🙏🏻

Pazartesi teslim aldığım kahvelerimin tümümün kavrum tarihleri 12 Temmuz muş.Siparişimden 1 hafta önce kavrulmuşlar,pek tercih ettiğim bir durum değildi esasen ama sağlık olsun.Kendi paketlerinde hiç açmadan,brazil espressolarınuzın taze kalabilme sürelerini ne kadar öngörüyorsunuz?

Geri