• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir 🤍
Bizi hiç yalnız bırakmadınız ; şampiyonluklardan sonra yanımızdaydınız en zor zamanımızda depremde , vize sıkıntılarında vs bile hep bizim arkamızda durdunuz ki bunları hiç bir zaman unutamayız … sizlere minnettarız ve size çok teşekkür ediyoruz 🤍
Toparlanmamız biraz uzun sürdü ve lütfen kusurumuza bakmayın…

İki yeni kahvemiz var ; birisini kendimiz ithal ettik diğeri ise Fest Coffee Mission dan rezerve etmiştik.

Açıkçası Her iki kahve çok pahalı ama biz minimum hatta ultra minimum kar ile satışa sunacağız umarım kahveleri beğenirsiniz ve bizi yeniden desteklersiniz…

Kampanya ile ilgili bir çalışma yapmayo düşünüyoruz ama hunuz kesinleştirmedik , sizi haberdar edeceğim.

MATRUŞKA PROJESİ 6. Numara ile bitti ; bizim için çok önemli bir adımdı ; büyük bir risk ama iyi sonuçlar diye bilirim ; umarım sizlerde memnun kalmışsınız …

Şu an 3,4 farklı proje üzerine çalışıyorum ki eminin tüm kahve sektörümüze güzel adımlar olacaktır.

Sevgilerimle , Alireza

Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir 🤍
Bizi hiç yalnız bırakmadınız ; şampiyonluklardan sonra yanımızdaydınız en zor zamanımızda depremde , vize sıkıntılarında vs bile hep bizim arkamızda durdunuz ki bunları hiç bir zaman unutamayız … sizlere minnettarız ve size çok teşekkür ediyoruz 🤍
Toparlanmamız biraz uzun sürdü ve lütfen kusurumuza bakmayın…

İki yeni kahvemiz var ; birisini kendimiz ithal ettik diğeri ise Fest Coffee Mission dan rezerve etmiştik.

Açıkçası Her iki kahve çok pahalı ama biz minimum hatta ultra minimum kar ile satışa sunacağız umarım kahveleri beğenirsiniz ve bizi yeniden desteklersiniz…

Kampanya ile ilgili bir çalışma yapmayo düşünüyoruz ama hunuz kesinleştirmedik , sizi haberdar edeceğim.

MATRUŞKA PROJESİ 6. Numara ile bitti ; bizim için çok önemli bir adımdı ; büyük bir risk ama iyi sonuçlar diye bilirim ; umarım sizlerde memnun kalmışsınız …

Şu an 3,4 farklı proje üzerine çalışıyorum ki eminin tüm kahve sektörümüze güzel adımlar olacaktır.

Sevgilerimle , Alireza
Matruşka serisini 4’e kadar takip edebildim.Gerçekten güzel bir projeydi, farklı şekilde devam etmesini isterim şahsen ilerleyen zamanlarda.
Özellikle #1 unutulmaz bir kahveydi.Endonezya-Frinsa Edun. Kompleks ve karakterli bir kahveydi.İlk 5’im arasındadır şimdiye kadar.Sirke gibi bir asiditesi vardı.

Bir kulüp buluşmasını daha gerçekleştirdik. Cupping, demleme, espresso ve Türk kahvesi. Kısa kısa notlarımı yazayım:

1)Kolombiya La Loma
V60, Aeropress, ve Türk kahvesi demlemeleri yaptık. Bunu Türk kahvesinde mutlaka deneyin, sıfır acılık, tatlı bir fincan.
IMG_4315.jpeg

2) Brezilya Santuario
Aneorobik sevenler için güzel bir çekirdek.
IMG_4316.jpeg

3) Yarışma Kahvesi
Malumunuz zaten, cupping masasında ilk iki de bu vardı.
IMG_4317.jpeg

@selamet , @ekşibirazsanki , @Freeman , arkadaşlarımla beraber yine keyifli, bol kahveli bir gün geçirdik. Deprem, yarışma derken çok özlemişiz. Ev sahipliği ve bu güzel etkinlik için Niji’ye teşekkürlerimizi sunuyorum. Daha sık görüşmek buluşmak dileğiyle.

IMG_4311.jpeg

Ek: Şampiyonun kullandığı öğütücüyü benim gibi merak edenler için 😂 Bu arada şampiyonun sırrını da öğrendim 🤫🤐

IMG_4294.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_4295.jpeg
    IMG_4295.jpeg
    94.4 KB · Görüntüleme: 92
Bir kulüp buluşmasını daha gerçekleştirdik. Cupping, demleme, espresso ve Türk kahvesi. Kısa kısa notlarımı yazayım:

1)Kolombiya La Loma
V60, Aeropress, ve Türk kahvesi demlemeleri yaptık. Bunu Türk kahvesinde mutlaka deneyin, sıfır acılık, tatlı bir fincan.
Ekli dosyayı görüntüle 27594

2) Brezilya Santuario
Ekli dosyayı görüntüle 27595

3) Yarışma Kahvesi
Ekli dosyayı görüntüle 27597

@selamet , @ekşibirazsanki , @Freeman , arkadaşlarımla beraber yine keyifli, bol kahveli bir gün geçirdik. Deprem, yarışma derken çok özlemişiz. Ev sahipliği ve bu güzel etkinlik için Niji’ye teşekkürlerimizi sunuyorum. Daha sık görüşmek buluşmak dileğiyle.

Ekli dosyayı görüntüle 27599

Ek: Şampiyonun kullandığı öğütücüyü benim gibi merak edenler için 😂 Bu arada şampiyonun sırrını da öğrendim 🤫🤐

Ekli dosyayı görüntüle 27600
oguturken 45 derece egimli tutmak mi? :)

1)Kolombiya La Loma
Ekli dosyayı görüntüle 27594

2) Brezilya Santuario
Ekli dosyayı görüntüle 27595

3) Yarışma Kahvesi
Ekli dosyayı görüntüle 27597

Ekli dosyayı görüntüle 27599

Ekli dosyayı görüntüle 27600

Ayağınıza sağlık, geldiğiniz için çok çok teşekkür ederim ,
Özlemiştik böyle güzel bir etkinliği …💛💛

Bildiğinize göre bizler kahve kulübünden ister istemez biraz uzaklaşmıştık ; malum deprem , yarışma , vize vs…

Bunun için yeniden daha aktif bir hale gelip çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.

Dün etkinlikte kahve kulübüne özel biz kampanya yapmak için uzun uzun konuştuk ve seve seve bu çalışmayı açıklamak istiyorum sizlere .

Yeni üç kahvemiz

Colombia La Loma XO RUM BARELL
Brasil Santuario Sul Starmaya
Kenya Gitugu

(( Reçeteler yüklenecek ))

Extra

espresso ürünlerimizde

Beija Flor Anaerobic
Fazenda Sao Lourenco

30% indirim oranı düzenledik !

Bu kampanya 7 ağustosa kadar devam edecektir .

Umarım ilginizi çeker .

Kampanya kodumuz ise : backtotheniji

Sevgiler , Niji Coffee Co.

Bildiğinize göre bizler kahve kulübünden ister istemez biraz uzaklaşmıştık ; malum deprem , yarışma , vize vs…

Bunun için yeniden daha aktif bir hale gelip çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.

Dün etkinlikte kahve kulübüne özel biz kampanya yapmak için uzun uzun konuştuk ve seve seve bu çalışmayı açıklamak istiyorum sizlere .

Yeni üç kahvemiz

Kenya Gitugu

Extra

espresso ürünlerimizde

Beija Flor Anaerobic
Fazenda Sao Lourenco

Umarım ilginizi çeker .

Stok durumları nasıl? 7 ağustosa kadar özellikle espressolarda stok kalır mı?

Stok durumları nasıl? 7 ağustosa kadar özellikle espressolarda stok kalır mı?
Espressolarda bir sıkıntımız olmayacak
Brasil starmaya çekirdeğinde limtliyiz ; unique bir lot ve kendimiz ithal ettik .
Geri kalan kahvelerde her hangi bir stok sıkıntısı yoktur .

Bu buluşmaların yazı işlerini hep @HaLiL Beye yıkıyoruz. 😁
Biraz sağlık problemleri, birazda kişisel ekstra yoğunluk ile kahveye uzaktım bir müddet. Hazır buluşma sebebi ile aşırı doz olmuşken, bir kaç detayıda ben ekliyeyim.

Kuşkusuz bu etkinliği, ilk gerçekleştirdiğimiz etkinlikten ayıran en büyük farklılık, artık demleme şampiyonunun yanında bir Türk kahvesi şampiyonunun aramızda olmasıydı. Kevser hanımı tekrar tebrik ediyorum başarısı için.

Cupping masasında toplamda 15 farklı kahve tadımı yaptık. Masada ki süpriz kahveden bahsetmeden geçemiyeceğim. Alireza dünya şampiyonasında yarışacağı kahveyi masanın bir köşesine eklemiş. İlk defa cupping de bir fincanının dibini görmüş olduk. :D
IMG_1458 Large.jpegIMG_1462 Large.jpeg

Bahsettiğim yarışma kahvesi gibi birçok özel lotlar denedik. Fakat almak istesek alamayacağımız kahveler bunlar. Bu super special kahveler dışında Niji'nin satışta ki kahveleri ve daha henüz satışa çıkmamış iki kahvesi de masada bize eşlik etti. Bu kahveler @HaLiL beyin bahsettiği Kolombiya La Lamo ve Brezilya Santuario. Yeni bir kenya daha varmış ama cupping masasına yetişememiş bu arada.

Brezilya Santuario, anaerobik severler için bir kahve. Drima Zede, Pozo azul gibi son derece uç noktalarda değil damağı yormuyor. Fakat anaerobik olduğunu da unutturmuyor damakta.

Kolombiya La Lamo, ziyarette kavurma profili yeni oturmuş daha niji ekibinininde reçeteleri çıkartma aşamasında olduğu bir kahveydi. Hal böyle olunca hunharca Kolombiya La Lamo demledik. La Loma referans demleme reçeteleri "kahve kulübü" buluşmasında çıkartıldı desek abartmış olmam. Aeropress, Türk kahvesi, V60, Orea, ne elimize geçtiyse demledik. Kahveninde potansiyeli olunca başarılı ve lezzetli sonuçlar çıkarmak zor olmuyor. Kokuda aromalar çok belirgin. Tad profili oldukça dengeli çıkıyor. V60'ta cupping profiline benzer, her şeyin dengeli bir şekilde olduğu bir fincan ortaya çıkıyor. Aeropress'te Kevser hanımın şampiyona reçetesi ile asitide daha da belirginleşiyor.Nitelikli türk kahvesini konusunda çok tecrübem ve damağım yok ama burada @HaLiL Beye katılıyorum, Filtrenin yanında kesinlikle türk kahvesinde denenmeli bir kahve. Ekstra tatlı bir hal alıyor Türk kahvesinde.

Umarım ilginizi çeker .

İkincisi gerçekleşen kahve kulübü niji buluşmamız; deprem, kahve şampiyonası derken bir hayli gecikmeli gerçekleşti aslında. Hal böyle olunca, bugün için "Back to the Niji" dedik ve araya giren uzun zamanın acısını çıkartırcasına bir etkinlik gerçekleştirdik. Niji ekibide foruma özel güzel bir kampanya ile durumu daha da taçlandırdı.

DipNot: Sanırım sınırlı sayıda Kevser hanımın yarışma kahvesinin bir türü satıştaydı hala. Sınırlı paket kalmıştı. Bu tarz, Üst segment yarışma kahvesini de denemeyenler için kaçırmamasını tavsiye ederim.

Umarım bundan sonra her şey daha iyiye gider hem siz hem de bizler için , tekrar geçmiş olsun diliyorum.

Kenya Gitugu için siteye yüklenmesi ne zaman olur yada bir fiyat aralığı verebilirseniz ona göre siparişimi beklemeden de verebilirim.

Yeni üç kahvemiz

Kenya Gitugu

Extra

espresso ürünlerimizde

Beija Flor Anaerobic
Fazenda Sao Lourenco

Umarım ilginizi çeker .

Yeni üç kahvemiz

Kenya Gitugu

Extra

espresso ürünlerimizde

Beija Flor Anaerobic
Fazenda Sao Lourenco

Umarım ilginizi çeker .

Kenya tükendi gözüküyor ama ne zaman satışa açılır?

Geri