• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Merhabalar sitedeki soru sorma yerinden de yazdım ama tam kullanmayı bilmiyorum konuşmalar gitti yazdıysanız da göremedim😂
Kevser Hanım'ın şampiyon reçetesini paylaşma imkanınız var mı acaba? :)
@Niji Coffee Co.

Merhabalar sitedeki soru sorma yerinden de yazdım ama tam kullanmayı bilmiyorum konuşmalar gitti yazdıysanız da göremedim😂
@Niji Coffee Co.
Biz de bekliyoruz ama günlerdir ses tok malesef

@Niji Coffee Co.
Sanıyorum “şampiyon reçetesi” derken Kevser Hanım’ın yarışmadaki “Simple Cezve/İbrik reçetesini” bekliyorsunuz. Yarışma sunumunda (SCA Türkiye Youtube) kullandığı reçeteyi bütün detaylarıyla tane tane anlatıyor (9.8g kahve / 55 derece sıcaklıkta 76g su). Yine sunumunda, kullandığı harmanın 6g CGLE Las Margaritas Gesha + 4g Inmaculada Coffea Eugenioides (Natural) olduğunu da söylüyor. Dolayısıyla reçete Youtube’da var, fakat sizin de benim de Niji’den aldığımız CGLE Las Margaritas Red Honey Gesha, Kevser Hanım’ın kullandığı harmanın %60’lık kısmı. Dolayısıyla o reçete var ama tek başına bu kahve için değil. Ama bu çekirdek için de aynen uygulansa herhalde iyi bir sonuç elde edilebilir.

Matruşka 6 için tavsiye ettiğiniz bir v60 reçetesi var mı?

Matruşka 6 için tavsiye ettiğiniz bir v60 reçetesi var mı?
Sitesine koymuşlar yeni ama akılda tek soru -57 clix ince öğütüm mü? kalın mı? tam chart'ını da bulamadım. commandante kullanıcısıyım. Bence tüm firmalar micron da yazmalı. çok daha kolay olur uyarlaması.
  • V60 01 ÖZEL
    Öğütücü : 1ZPRESSO -57 CLİX
    Ketle : BREWİSTA - 93 DERECE
    RATİO : 1*15
    DOSE: 15 GR

EXTRACTİON : 20%
    45 gr ön demleme 10 saniyede 40. saniyede 60 gr suyu 12 saniye içerisinde , 1:10 de 60 gr suyu 12 saniye içerisinde ve 1:45 de 60 gr suyu 12 saniye içinde döküyoruz .

**Ön demleme ve sonrasında su döküşünüzü yuvarlak şekilde dökün. **
    bitiş 3:40 saniye olacaktır.

sonuç çiçek aromaları baskın ornek olarak Papatya . Ananas ve Mango aromada belirgin . sarı renkleri hatırlatır özellikle ananas, orta bir gövde bardağın sonuna kadar bizimle , orta bir asidite ananasın malik asiditesini hatırlatır , aftertaste temiz ve tatlı ornek olarak karpuz.
  • afiyet olsun !

Paylaştığım tablo epey tutarlı.

Ekli dosyalar

Sitesine koymuşlar yeni ama akılda tek soru -57 clix ince öğütüm mü? kalın mı? tam chart'ını da bulamadım. commandante kullanıcısıyım. Bence tüm firmalar micron da yazmalı. çok daha kolay olur uyarlaması.
  • V60 01 ÖZEL

45 gr ön demleme 10 saniyede 40. saniyede 60 gr suyu 12 saniye içerisinde , 1:10 de 60 gr suyu 12 saniye içerisinde ve 1:45 de 60 gr suyu 12 saniye içinde döküyoruz .

sonuç çiçek aromaları baskın ornek olarak Papatya . Ananas ve Mango aromada belirgin . sarı renkleri hatırlatır özellikle ananas, orta bir gövde bardağın sonuna kadar bizimle , orta bir asidite ananasın malik asiditesini hatırlatır , aftertaste temiz ve tatlı ornek olarak karpuz.
  • afiyet olsun !
Espresso 25-35, V60 65-80 arası. Buradan bi çıkarım yapabilirsiniz.

• V60 01 ÖZEL

• afiyet olsun !
18- 19 klik civarına geliyor büyük ihtimalle öyle bi deneyebilirsiniz. Bir tam turu 30 küçük klik 1zpresso da 10 büyük klik ediyor o da comandante gibi.

El Salvadorların siparişini geçtim, Niji'nin birçok kahvesini denemiş biri olarak bu kahvelerden de memnun kalacağımı düşünüyorum :)
merhabalar efendim , umarım iyisiniz ... yorumunuzu kahveler ile ilgili bekliyorum

sevgiler :coffee:

Merhabalar @Niji Coffee Co. yıkanmış ethiopia bombe qonqana tekrar stoklara girecek mi?
maalesef ethiopia bitti ...
bir çok planımızı ibtal etmkek zorunda kaldık ama umarım dunya yarışmasından sonra yeni ethiopia kahveleri ekleriz , geçen sene ethiopiadaki origin tripte 3 farklı lot reserve etmiştim ... onları getiremeye çalışıcağız...

merhabalar efendim , umarım iyisiniz ... yorumunuzu kahveler ile ilgili bekliyorum

Selamlar, gayet iyiyim sizler nasılsınız?
Kahvelerden San Gabriel'i yarıladım diyebilirim üstte belirttiğim tarifle. Bugün de sitedeki tarifle denedim. İki türlü de beni memnun etti. Las Delicias'ı daha açmadım ama onun da temiz bir kahve olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim 💛.

@Niji Coffee Co. Merhabalar El Salvador San Gabriel espresso olacak demiştiniz sitede göremedim vaz mı geçtiniz?
san gabriel espresso kavrumları başlamıştır ... sadece websiteye ekleme fırsatı bulamadım ...

haftaya websitede olacak , çok tatlı ve dengeli bir espresso .

umarım beğenirsiniz .

arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim ,

vize başvurusu vs bizi çok yordu ve uzaklaştırdı forumdan , lutfen kusura bakmayın ; reçeteleri ve degass suresini ekledim ... her kahve için bir iki reçete daha ekleyeceğim ...

umarım kahveleri beğenirsiniz ...

CGLE Red geisha reçetesi :

7 gr kahve
72 gr su 60 derece olacak
1Zpresso 23 clix

Önce kahve sonra su ve gaza koymadan önce beş defa sağa doğru karıştırma ve beş defa sola doğru karıştırma olacak.

Ardından gaza konulacak. Bitiş 2:40 olacak

2022-2023 Hasat Colombia Cauca Yıkanmış İşlem Metodu Websitede . :coffee:

2022-2023 Hasat Colombia Cauca Yıkanmış İşlem Metodu Websitede . :coffee:

Sipariş geçildi. (y)

Merhabalar sitedeki bütün kahveler tükenmiş gözüküyor ama bir problem mi var?

Geri