• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Qanqana'dan 2.5 kg içtim, 2.5k daha olsa içerim herhalde :D

Merhabalar ben Kevser,
umarım hepiniz iyisinizdir. Tebrik mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ediyorum. Yolunuz Gaziantep'e düşerse eğer kapımız sonuna kadar açıktır. Tabii Gaziantep'te olan Sevgili dostlarımız bulunuyor. Onları burada görmek bizleri çok mutlu eder.
Bildiğiniz gibi çok zor zamanlar geçirdik. Bu dönemlerde hepiniz arkamızda durdunuz. Özellikle Sevgili Fest Mission ailesi bizlere çok yardım etti. Bu süreçte iki farklı El Salvador kahve çekirdeğimizi satışa sunuyoruz. Bununla beraber sınırlı sayıda Matruşka 6 serimiz olacak. Beğeneceğinize eminz.:) ve tabikide Cezve/İbrik Şampiyonasında kullandığımız CAFE GRANJA LA ESPERANZA kahve çekirideğimiz sınırlı sayıda satışa sunulacaktır.

Yıkanmış Ethiopia bombe son 3 batch kavruldu , Son 15 kg websitede mevcut .

Brasil Beija flor satışı devam etmektedir .

El salvador san gabriel honey double fermentation
El salvador las delicias washed double fermentation
Maturushka #6 Colombia Finca Juila Anaerobic

Yeni El salvador
kahvelerimizden Honey Duble Fermentation olan San Gabriel hem filtre kavrum ((250 gr)) hem espresso kavrum ((500 gr)) olarak satışa sunulucak , las delicias ise filtre kavrum (( 250 gr )) olacak .

Fiyat olarak yeniden çok duşuk bandlarda sunmak istedik ve 160-175 tl olarak karar verdik .

Geneleksel işlem metodları ama tat olar çok temiz ve fermente aroma ve tatlar el salvadorlarda mevcut değil !

sevgilerimle , Alireza

Aeropressiniz varsa 13/200 85° 1.30-2.00 arası basış denemenizi de tavsiye ederim aromalar daha parfümsü bir hissiyata bürünüyor.
Denedim hocam dediğiniz gibi önce hafif asitli parfümsü tatlar geliyor ardından biraz soğuyunca hafif şeftali tadı geliyor gerçekten çok keyifli kahve👍🏻

@Niji Coffee Co. La Joya Nitro için Aeropress reçeteniz var mıydı? Sanki sitede vardı diye hatırlıyorum, fakat satıştan kalktığından göremedim.
Merhabalar , yok Guatemala nitro için bir aeropress reçetesi paylaşmadık ; v60 var sadece , websitede açıyorum; reçeteyi yeniden kontrol edebilirsiniz 🫶🏻

Merhabalar ben Kevser,
umarım hepiniz iyisinizdir. Tebrik mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ediyorum. Yolunuz Gaziantep'e düşerse eğer kapımız sonuna kadar açıktır. Tabii Gaziantep'te olan Sevgili dostlarımız bulunuyor. Onları burada görmek bizleri çok mutlu eder.
Bildiğiniz gibi çok zor zamanlar geçirdik. Bu dönemlerde hepiniz arkamızda durdunuz. Özellikle Sevgili Fest Mission ailesi bizlere çok yardım etti. Bu süreçte iki farklı El Salvador kahve çekirdeğimizi satışa sunuyoruz. Bununla beraber sınırlı sayıda Matruşka 6 serimiz olacak. Beğeneceğinize eminz.:) ve tabikide Cezve/İbrik Şampiyonasında kullandığımız CAFE GRANJA LA ESPERANZA kahve çekirideğimiz sınırlı sayıda satışa sunulacaktır.
Ne zaman satışa çıkacak acaba?
Cumartesiden beri saat başı siteye bakıyorum da😂

Yeni kahveler beni çok heyecanlandırdı kısa süreli de olsa bir indirim tanımlasanız çok tatlı olur :)
satışa sunuldu , umarım keyifli denemeler olur 🖤🖤 iki gun içerisinde tum reçeteler guncellenecek .... artı cezve/ibrik için ise hem turk kahvesi hemde filtre kahve reçetesi sunacağız ; duşuk gramaj ile .

sevgilerimle , Alireza

San Gabriel, kavrumunun dördüncü günü
15/250
93° Özkaynak Su
50-150-250 2.00' blooming ve sonda spin
V60- Hario 40'lı

Bu kahve Grizzly'nin Diviniasını anımsattı bana. Tat profili olarak çok benzerler, karamelli bisküvi ve tatlı, hafif asidik meyve hissi bunda da var. Divinia gibi bu kahveyi de lezzetli buldum. Tertemiz tatlı sabah kahvesi.

Merhabalar @Niji Coffee Co. Yoğunluğunuz ve ülkenin durumlarından mütevellit eskisi gibi degass ve reçete göremedim sitenizde. Acaba Matruşka 6 ve El Salvador Las Delicias'ın degass süresini öğrenebilir miyim? Bir reçete çıkartmanız zor olacaktır ama belki çok döküş ya da ince öğütüm, yüksek sıcaklık seviyor vs gibi ufak trickler verebilirseniz kendi reçetemizi çıkartmamıza yardımcı olur :)

@Niji Coffee Co. Merhabalar El Salvador San Gabriel espresso olacak demiştiniz sitede göremedim vaz mı geçtiniz?
Yıkanmış Ethiopia bombe son 3 batch kavruldu , Son 15 kg websitede mevcut .

Brasil Beija flor satışı devam etmektedir .

El salvador san gabriel honey double fermentation
El salvador las delicias washed double fermentation
Maturushka #6 Colombia Finca Juila Anaerobic

Yeni El salvador
kahvelerimizden Honey Duble Fermentation olan San Gabriel hem filtre kavrum ((250 gr)) hem espresso kavrum ((500 gr)) olarak satışa sunulucak , las delicias ise filtre kavrum (( 250 gr )) olacak .

Fiyat olarak yeniden çok duşuk bandlarda sunmak istedik ve 160-175 tl olarak karar verdik .

Geneleksel işlem metodları ama tat olar çok temiz ve fermente aroma ve tatlar el salvadorlarda mevcut değil !

sevgilerimle , Alireza

Geri