• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

çok teşekkür ederim, 1 kg alacağım meetlab indirimini mi beklesem emin değilim, indirimi beklesem de meetlab'in 1 kg çekirdekte bu fiyatlara düşmesi pek mümkün değil gibi zaten ama...
Niji kavrumlarını beğeniyorum.Yukarda yazığım kahvelerin fiyat bandı/performans gayet başarılı.Hambella yı bugün bitirdim.Yoğun çiçeksi ve meyve aromaları var. Espresso da yine çiçkesi ve şarapsı tarafa kaçmayan,tatlı lezzetli bir fincan.Sütlülerle de gayet yumuşak bir lezzeti var.Penha, daha klasik tarafta kalan (ama klasik bir brezilya gibi düşünmeyin) biraz daha gövdeli içimi var. Hangisini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum.Su olarak Nestle kullandım.

Niji kavrumlarını beğeniyorum.Yukarda yazığım kahvelerin fiyat bandı/performans gayet başarılı.Hambella yı bugün bitirdim.Yoğun çiçeksi ve meyve aromaları var. Espresso da yine çiçkesi ve şarapsı tarafa kaçmayan,tatlı lezzetli bir fincan.Sütlülerle de gayet yumuşak bir lezzeti var.Penha, daha klasik tarafta kalan (ama klasik bir brezilya gibi düşünmeyin) biraz daha gövdeli içimi var. Hangisini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum.Su olarak Nestle kullandım.
detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim aynı anda hem espresso hem filtre çekirdeğim bitti hem de filtre kağıdım tükendi :( geçen ayın indiriminde stok yapmadığıma pişman oldum bu ay da lot çıkacak diye ümitliydim ama şimdi ağustostu en uygun şekilde atlatacak araştırmaları yapıyorum. niji filtre olarak cafec de satsa direkt oradan kapatacaktım hepsini ama bakalım

detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim aynı anda hem espresso hem filtre çekirdeğim bitti hem de filtre kağıdım tükendi :( geçen ayın indiriminde stok yapmadığıma pişman oldum bu ay da lot çıkacak diye ümitliydim ama şimdi ağustostu en uygun şekilde atlatacak araştırmaları yapıyorum. niji filtre olarak cafec de satsa direkt oradan kapatacaktım hepsini ama bakalı
Yedekte birer cafeclerden tutmama rağmen uzun süredir hario kullanıyorum.Hepsibuarada üzerinden Friendzone satıyor.Şu an Amazon a göre daha uygun.50 TL de kuponu var. Bilginiz olsun. Forumda ARC Co Coffee firmasının da konusu var.Kahveleri epey beğenilmiş.İlk alışverişe özel %15 indirim var.

Haruki çok tatlı bir çekirdek, ben bayıldım... Sitio da güzel ama Haruki kadar tatlı değil. Sütlülerde Sitio daha iyi olabilir, espressoda net Haruki bence.

Özellikle Haruki’yi Murakami detayından dolayı da çok denemek istiyorum ama filtre olarak Hario almak istemiyorum dediğim gibi hem çekirdeklerim hem de kağıdım aynı anda tükendi. Hario filtreleri uzun yıllardır kullanmıyorum stabil paketler olmuyor bazıları inanılmaz tıkanıyor diye Cafec kadar verimli bulmuyorum ama şimdi Hario da önerilinde kararsız kaldım :rolleyes::rolleyes: 1Kg çekirdek bin lira da şu an aşırı iyi fiyat Niji’yi seviyorum da o yüzden epey kararsızım Dunno ile arasında gidip geliyorum…

Geri