Instagram dm yoluyla bize ulaştığımız takdirde kahvelerimiz ile alakalı tüm bilgiler elinizde olacaktır. Ya da gün içerisinde yazımıza ek olarak pdf dosyası paylaşacağız. Oradan da inceleme yapabilirsinizAffınıza sığınarak sorucam ben bulamadım sizin hesabınızda ama bir instagram link atabilir misiniz dediğiniz bilgiler için?
Bizim de bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Tesekkur ederizİnstagram kullanmayan çok fazla kullanıcı var burada. Şahsen ben kullanmıyorum. Forum içi detaylı bir bilgilendirme ve özellikle internet sitesinin varlığı bence çok önemli.
Öneriniz için teşekkür ederiz.En baştan ürünler burada paylaşılsa bu kadar karmaşa çıkmayacaktı.
Atölyenizin lokasyon olarak yeri neresi ?
Hasan Bey belirtmek isteriz ki herhangi bir gizem söz konusu değil elbette. Sadece bu sitede yeniyizBu kadar gizemin nedenini anlayamadım..
Instagram'dan DM atıp yanıt alabilen, aldığı yanıtı burada da paylaşabilir mi?
Bunlar indirim hariç fiyatlarsa iyiymiş sanki fiyatlar.Forumdaki ateşi dindirmek adına kahve detaylarını paylaşayım önden izninizle @Niji Coffee Co.
Detaylı dosyaları eklersiniz sonradan..
Kahveler, fiyat listesi ve reçete önerileri ektedir..
Instagramda satış yapan diğer firmaları bilemeyiz lakin biz, dm yoluyla misafirperverliğimiz üzerinden konuşulmayı severiz. Siz değerli tüketiciler ile özel olarak ilgilenebilme şansı elde ediyoruz çünkü. Her bir müşterimizin yerini özel olarak ayırmak adına..Sanırım Instagram'da satış yapan firmalar arasında böyle bir konsensus var, fiyat bilgisi paylaşmıyorlar, soranlara "dm'den dönüş yapılmıştır" yazıyorlarKahvenin yetiştiği çiftliğin sahibinin adına kadar bilinen nitelikli kahve sektöründe bunun işleyeceğini sanmıyorum. Hem bir insan neden sattığı ürünü vitrinine koymak istemez anlamam.
Fikriniz çok hoş ama her kahve tuketicisinin instagram kullandigini ya da DM atacağini varsaymaniz biraz cesurca değil mi?Instagramda satış yapan diğer firmaları bilemeyiz lakin biz, dm yoluyla misafirperverliğimiz üzerinden konuşulmayı severiz. Siz değerli tüketiciler ile özel olarak ilgilenebilme şansı elde ediyoruz çünkü. Her bir müşterimizin yerini özel olarak ayırmak adına..
Ayrıca sizler şu an bizzat kavurucular ile görüşüyorsunuz, çünkü bizim işimiz sadece bir paket satmak değil, sofranızda bulunan değerli bir içeceğin niteliğidir. Umuyoruz ki vitrine koyulan ürünün satış politikası olarak değil de bizler için ne kadar kıymetli olduğu kısmı ile de ilgilenebilirsiniz.![]()
Bana da instagramdan dönüş yaptınız ilginiz için teşekkür ederim ama bu son yorumunuz üzerine de bir kaç cümle yazmak istedim.Instagramda satış yapan diğer firmaları bilemeyiz lakin biz, dm yoluyla misafirperverliğimiz üzerinden konuşulmayı severiz. Siz değerli tüketiciler ile özel olarak ilgilenebilme şansı elde ediyoruz çünkü. Her bir müşterimizin yerini özel olarak ayırmak adına..
Ayrıca sizler şu an bizzat kavurucular ile görüşüyorsunuz, çünkü bizim işimiz sadece bir paket satmak değil, sofranızda bulunan değerli bir içeceğin niteliğidir. Umuyoruz ki vitrine koyulan ürünün satış politikası olarak değil de bizler için ne kadar kıymetli olduğu kısmı ile de ilgilenebilirsiniz.![]()
Burda Cansu hanımın da söylediğine katılıyorum. İnstagram kullanmayanlar var. Ben kullanıyorum mesela ama kahveleri post olarak bile paylaşmamışsınız. Burda yazmasanız şöyle bir bakar pas geçerdim muhtemelen. Sizin yöntemde kerpetenle sizden bilgi almak gerekiyor. Kahve bilgileri yok diyoruz e sormadınız ki gibi noktaya geliyor.Fikriniz çok hoş ama her kahve tuketicisinin instagram kullandigini ya da DM atacağini varsaymaniz biraz cesurca değil mi?
Haklı. Fazla anlam yükleyip fazla üsteliyoruz. DM'den satış yapmak isteyen yapsın, kapıda ödemeli şeffaf kargoyla da yollasın. Israra lüzum yok.benzettim, sanki fazla anlam yüklüyoruz..
Bunu yapanı merak ettim. Konusu var mıdır?Hani kahve var 40-50 Q graderın elinden geçiyor puanlanıyor bir de kahve var 88 puan almış deniyor kim vermiş nasıl vermiş belli değil. Bu forumda biz 100 tane tüketicime kahve gönderip onlardan puanları aldım öyle puanladık diyen gördük![]()
Bunu yapanı merak ettim. Konusu var mıdır?