• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Affınıza sığınarak sorucam ben bulamadım sizin hesabınızda ama bir instagram link atabilir misiniz dediğiniz bilgiler için?
Instagram dm yoluyla bize ulaştığımız takdirde kahvelerimiz ile alakalı tüm bilgiler elinizde olacaktır. Ya da gün içerisinde yazımıza ek olarak pdf dosyası paylaşacağız. Oradan da inceleme yapabilirsiniz 💫

İnstagram kullanmayan çok fazla kullanıcı var burada. Şahsen ben kullanmıyorum. Forum içi detaylı bir bilgilendirme ve özellikle internet sitesinin varlığı bence çok önemli.
Bizim de bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Tesekkur ederiz

Bu kadar gizemin nedenini anlayamadım..
Instagram'dan DM atıp yanıt alabilen, aldığı yanıtı burada da paylaşabilir mi?
Hasan Bey belirtmek isteriz ki herhangi bir gizem söz konusu değil elbette. Sadece bu sitede yeniyiz 💫 gerekli önerileri tabiki göz önünde bulundurarak buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz

Forumdaki ateşi dindirmek adına kahve detaylarını paylaşayım önden izninizle @Niji Coffee Co.
Detaylı dosyaları eklersiniz sonradan..
Kahveler, fiyat listesi ve reçete önerileri ektedir..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-29-15-28-38-155_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-01-29-15-28-38-155_com.instagram.android.jpg
    54.6 KB · Görüntüleme: 347
  • Screenshot_2022-01-29-15-28-54-373_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-01-29-15-28-54-373_com.instagram.android.jpg
    48.8 KB · Görüntüleme: 289
  • Screenshot_2022-01-29-15-28-58-242_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-01-29-15-28-58-242_com.instagram.android.jpg
    37.8 KB · Görüntüleme: 269
  • Screenshot_2022-02-02-17-28-45-172_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-02-02-17-28-45-172_com.instagram.android.jpg
    84.2 KB · Görüntüleme: 269
Aslında paylaşımın geç olması ilgiyi diri tuttu güzel oldu, merak iyidir. 😬 la huaca tk olarak demlemeyi sevdiğim bir çekirdek gözüme kestirdim bile :) paketler gerçekten çok güzel görünüyor 🌸

Hayırlı olsun, ülkenin farklı şehirlerinde de bu tür girişimler olduğunu duymak güzel. Ancak özellikle de buradaki forum üyeleri yaklaşık iki yıldır gerek yurtiçi, gerekse de yurtdışı alımlarla bir kavurumevinden neler beklenmesi gerektiğinden, sundukları kahvelerin gerçekten nitelikli olup olmadıklarına, doğrulanabilir ve izlenebilir künye bilgilerinden, o puanlamanın hangi kıstaslara göre yapıldığına, mümkünse öneri demleme reçetelerine kadar nitelikli kahve kulvarının olmazsa olmazlarının neler olduğuna dair oldukça ciddi bir fikir sahibi oldular. İş anlamında bu kulvara yeni giren arkadaşların forumda duyuru yapmadan önce bu durumu, buradaki seviyeyi, çıtayı dikkate almalarında yarar var. Aksi taktirde yaptıkları işin niteliği ciddi şekilde sorgulanır ve maça 3-0 yenik başlamak zorunda kalırlar... Benden söylemesi :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sanırım Instagram'da satış yapan firmalar arasında böyle bir konsensus var, fiyat bilgisi paylaşmıyorlar, soranlara "dm'den dönüş yapılmıştır" yazıyorlar :D Kahvenin yetiştiği çiftliğin sahibinin adına kadar bilinen nitelikli kahve sektöründe bunun işleyeceğini sanmıyorum. Hem bir insan neden sattığı ürünü vitrinine koymak istemez anlamam.

Sanırım Instagram'da satış yapan firmalar arasında böyle bir konsensus var, fiyat bilgisi paylaşmıyorlar, soranlara "dm'den dönüş yapılmıştır" yazıyorlar :D Kahvenin yetiştiği çiftliğin sahibinin adına kadar bilinen nitelikli kahve sektöründe bunun işleyeceğini sanmıyorum. Hem bir insan neden sattığı ürünü vitrinine koymak istemez anlamam.
Instagramda satış yapan diğer firmaları bilemeyiz lakin biz, dm yoluyla misafirperverliğimiz üzerinden konuşulmayı severiz. Siz değerli tüketiciler ile özel olarak ilgilenebilme şansı elde ediyoruz çünkü. Her bir müşterimizin yerini özel olarak ayırmak adına..
Ayrıca sizler şu an bizzat kavurucular ile görüşüyorsunuz, çünkü bizim işimiz sadece bir paket satmak değil, sofranızda bulunan değerli bir içeceğin niteliğidir. Umuyoruz ki vitrine koyulan ürünün satış politikası olarak değil de bizler için ne kadar kıymetli olduğu kısmı ile de ilgilenebilirsiniz. 🌈

benzettim, sanki fazla anlam yüklüyoruz..
39fb9eb252ad26007b31d06e3168322a73765ffe.jpg

Instagramda satış yapan diğer firmaları bilemeyiz lakin biz, dm yoluyla misafirperverliğimiz üzerinden konuşulmayı severiz. Siz değerli tüketiciler ile özel olarak ilgilenebilme şansı elde ediyoruz çünkü. Her bir müşterimizin yerini özel olarak ayırmak adına..
Ayrıca sizler şu an bizzat kavurucular ile görüşüyorsunuz, çünkü bizim işimiz sadece bir paket satmak değil, sofranızda bulunan değerli bir içeceğin niteliğidir. Umuyoruz ki vitrine koyulan ürünün satış politikası olarak değil de bizler için ne kadar kıymetli olduğu kısmı ile de ilgilenebilirsiniz. 🌈
Fikriniz çok hoş ama her kahve tuketicisinin instagram kullandigini ya da DM atacağini varsaymaniz biraz cesurca değil mi?

Bana da instagramdan dönüş yaptınız ilginiz için teşekkür ederim ama bu son yorumunuz üzerine de bir kaç cümle yazmak istedim.

İletişimde olmak direk kavurucu ile temasta olmak tabi ki güzel. Bunun çeşitli örneklerini forumda görüyoruz. Ancak burada birçoğumuz artık kahvede ne aradığını ne istediğini bilen insanlarız. Almadan önce kahve ile ilgili bilgileri inceleyip, eğer paylaşıldıysa tedarikçisi üzerinden çekirdeği takip edip, bizden önce deneyen arkadaşların yorumlarını demleme yöntemlerini okuyup, bilinçli tercihler yapıyoruz. Bu inceleme yapılır sonradan aklımıza bir şey takılırsa tabi ki forumdaki ilgilisi ile iletişime geçiyoruz.

Zaten sizin tabirinizle vitrindeki paketi satma niyetinde olan bir firmadan alım yapan yoktur diye düşünüyorum.

Fikriniz çok hoş ama her kahve tuketicisinin instagram kullandigini ya da DM atacağini varsaymaniz biraz cesurca değil mi?
Burda Cansu hanımın da söylediğine katılıyorum. İnstagram kullanmayanlar var. Ben kullanıyorum mesela ama kahveleri post olarak bile paylaşmamışsınız. Burda yazmasanız şöyle bir bakar pas geçerdim muhtemelen. Sizin yöntemde kerpetenle sizden bilgi almak gerekiyor. Kahve bilgileri yok diyoruz e sormadınız ki gibi noktaya geliyor.

Son olarak paylaştığınız kahve puanları konusuna değinmek isterim. Şahsen benim için çok çok az anlam ifade ediyor. Hani kahve var 40-50 Q graderın elinden geçiyor puanlanıyor bir de kahve var 88 puan almış deniyor kim vermiş nasıl vermiş belli değil. Bu forumda biz 100 tane tüketicime kahve gönderip onlardan puanları aldım öyle puanladık diyen gördük :D

Kısacası, misafirperverliğiniz tabi ki çok değerli ancak bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmamalı. Şeffaflık adına da gereken detaylar biz daha sormadan paylaşılmalı kanısındayım.

Geri