- İsim
- Gökhan Selamet
Daha fazla
- İsim
- Gökhan Selamet
Teşekkür ederiz!
JANSON COFFEE - PANAMA GEISHA, LOT 550TebriklerYarışmada kullandığınız kahveyi yazabilir misiniz? Satışını planlıyor musunuz?
Teşekkür ederizTebriklerYarışmada kullandığınız kahveyi yazabilir misiniz? Satışını planlıyor musunuz?
Afiyetler olsun!Adana'da Brush Coffee'de @Niji Coffee Co. dan 2022 Demleme Türkiye şampiyonu sevgili Alireza ve Kevser hanımla birlikte keyfli bir sohbet etme ve şampiyonun elinden yarışma kahvelerini tatma şansı buldukteşekkürler gençler, başarılar diliyorum
![]()
Bunları duymak bizler için büyük mutluluk ve tabiki sizinle tanışmak bizleri de çok mutlu ettiCuma günü Adana Brush’ta @Niji Coffee Co. dan demleme şampiyonu Alireza Bey ve Kevser hanımla kahveler eşliğinde keyifli sohbet ettik. Enerjileri oldukça yüksek, yaklaşımları ve iletişimleri de bir o kadar hoş,bu sektörde adlarını sıkça duyacağımızı düşünüyorum, şahsım adına kendilerini tanımaktan çok memnun oldum![]()
Alarmı 19.59'a kurun Ercüment Bey.Bundle 1 almak istiyorum
Peru la Huaca, Adana'da Aeropress olarak ikram ettikleri kahveydi sanırım. Tadım notlarını genel anlamda yansıtan, kırmızı meyve yoğunlukta keyifli bir kahveydi.Herkese Merhaba! Öncelikle Türker Bey'e desteği ve Adana'daki misafirperverliği için çok teşekkür ederiz
Türker Bey'in de bahsettiği üzere kahvekulubü dostlarımıza özel bundle oluşturma fikri bizi de çok heyecanlandırdı ve bu güzel teklifi elbette ki geri çeviremezdik.
Bundlelarımız ise şu şekildedir;
Bundle1--6 adet - 20 GR PANAMA GEISHA , FINCA DEBORAH, IRIS ESTATE (( CHAMPION’S COFFEE )) + 250 GR PERU LA HUACA --270TL
Bundle2--10 adet - 20 GR PANAMA GEISHA ABU , CARBONIC MACERATED + 250 GR PERU LA HUACA --270TL
Bundle3--20 adet - 250 GR PERU LA HUACA + 250 GR RWANDA NYAMYUMBA --178TL
Bundle satışlarımız ise kahvekulubu yönetiminin isteği üzerine , yarın saat 20.00'da yorumlar aktifleştirilmiş olup ilk yazan kahveseverlerimize özel paketlerimiz hazırlanacaktır.
Katılım için örnek yorum : "almak istiyorum" yazısının eklenmiş olması yeterli olacaktır.
İlk 6 yoruma bundle1
Sonraki 10 yoruma bundle2
Sonraki 20 yoruma bundle3 gönderilecektir.
İlk satılan paketimize özel "bir adet aqua code eklenecektir
"
Şimdiden herkese keyifli demlemeler diliyoruz!![]()