• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Daha önce Instagram'da birilerinin storysinde paketlerinizi görüp "yabancı kavurucu heralde" demiştim, Türk olmanız sevindirdi :D Yakın zamanda deneyeceğim.

Potansiyel bir müşteri olarak merak ettiğim bazı sorular var.
Instagram hesabınızda kahveler ile ilgili bir bilgiye rastlamadım?
Kahveleri ve künye bilgilerini öğrenmek için ekstra bir çaba harcayarak dm atmanın esprisini çözemedim?
Bence orada iletişime geçenlere ne yazıyorsanız kahveleriniz ile ilgili buraya yazmakta sakınca yok :)
Hayırlı olsun.

Daha önce Instagram'da birilerinin storysinde paketlerinizi görüp "yabancı kavurucu heralde" demiştim, Türk olmanız sevindirdi :D Yakın zamanda deneyeceğim.
"Seni seçtim Niji, Japon'sun bi'kere."

Merhaba KAHVE SEVERLER!

Ek olarak belirtmek isteriz ki : Kahve Kulübü üyelerine özel, 13 Şubat Pazar akşamına kadar vermiş olduğunuz tüm siparişlerde %15 indirim ve kargo bedava olacaktır. Sipariş oluşturmak için bizlere instagram : @nijicoffeeco üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi kahveye dair soru, öneri ve görüşleriniz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. Kahve Dolu Günler Dileriz!
İnstagram kullanmayanlar için öneriniz nedir?

@Niji Coffee Co. Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle.

Ben de arkadaşların önerisine katılıyorum. Kahve künyelerini paylaşmanız sipariş geçmek adına benim için de kritik bir nokta. Çekirdekleri nereden tedarik ettiğinizi öğrenmeden ben sizden sipariş geçmem şahsen.

kunyeyi gectim kahvelerin isimleri dahi yok ortada :( guzel tanitim fakat herkesin size tek tek dmden ulasip bilgi aldiktan sonra siparis vermesini beklemek fazlaca iyimser geldi bana
Öneriniz için teşekkür ederiz, bu konuda çalışmalarımız sürüyor.

Hayırlı olsun. elinizdeki kahvelere dair bir liste hazırlayıp konunun ilk mesajına koyarsanız iyi olur. instagram hesabı herkesin yok malum. Denemelik 1-2 kahve alabilirim bu arada
Konu ile alakalı çalışmalarımız devam etmekte. Tesekkur ederiz

@Niji Coffee Co. Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle.

Ben de arkadaşların önerisine katılıyorum. Kahve künyelerini paylaşmanız sipariş geçmek adına benim için de kritik bir nokta. Çekirdekleri nereden tedarik ettiğinizi öğrenmeden ben sizden sipariş geçmem şahsen.
Konu ile alakalı çalışmalarımız sürüyor. İstediğiniz tüm detaylı bilgilere şu an için instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kadin girisimcilerin nitelikli kahve ve kavurma alanindaki sayilarinin artmasi harika bir sey. Paketler muhtesem, en kisa zamanda denemeye calisacagim.

Ayrica gercekten samimi ve “olmasi gerektigi” gibi bir giris yazisi. Elinize saglik, hohosgeldiniz
Bu dönüşünüz bizi çok sevindirdi 💫 hoşbulduk

Inatagram kullanmayan biri olarak bilgilendirme, ürün içerikleri ve siparis konusunda öneriniz nedir?
Yazımıza ek olarak pdf dosyası paylaşacağız. Oradan kahvelerimiz hakkında merak ettiğiniz her şeye ulaşabileceksiniz.

Konu ile alakalı çalışmalarımız sürüyor. İstediğiniz tüm detaylı bilgilere şu an için instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.
Affınıza sığınarak sorucam ben bulamadım sizin hesabınızda ama bir instagram link atabilir misiniz dediğiniz bilgiler için?

Geri