• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche 64MM Konik Dişli Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben baktığımda görüntü bu şekildeydi. :(
0E51BC00-4791-4E85-8F61-D5B51616E150.jpeg

Niche Coffee’den mail geldi öğütücümün yarın teslim edileceğine dair. Nisan teslimatlı arkadaşlarda güncelleme oldu mu durum nedir?

Evet hocam bize de düştü
Çalışma şekilleri süper adamların. Mail atarsın jet hızıyla dönerler, ne zaman göndereceksiniz dersin, mid April deyip tam 15 Nisan’da ulaştırırlar. Takdir edilesi...

Niche Coffee’den mail geldi öğütücümün yarın teslim edileceğine dair. Nisan teslimatlı arkadaşlarda güncelleme oldu mu durum nedir?
Bu harika bir haber.
Sizin teslimat nereyeydi. Beni de, sardı bir korku şimdi.
Yeğenim 9 Haziran'da gelecek, inşallah yetişir. 🤔😐

Bu harika bir haber.
Sizin teslimat nereyeydi. Beni de, sardı bir korku şimdi.
Yeğenim 9 Haziran'da gelecek, inşallah yetişir. 🤔😐
İngiltere teslimat idi benim. Haziran’da hangi gün teslimat düşündüklerini mail ile sorun isterseniz.

Artacak rekabete kayıtsız kalamadılar :)
Web sitesinden sipariş almaya yakında başlayacaklar gibi görünüyor.

Umarım Türkiye'ye de kargolamaya başlarlar 🙏

Ne dersiniz, gün gelir de ülkemizde resmi bir distribütörü olur mu niche'in?

Parçaları gönderiyor gözüküyorlar. İnşallah değirmeni de gönderirler

Ekli dosyayı görüntüle 11381
Ben açıklama kısmına baktığımda yazmıyordu. Böyle denemedim. Dediğiniz gibi inşallah değirmeni de göndermeye başlarlar. Fakat bizim de vergilerimiz çok iyi :( Değirmenlerde ÖTV alınıyor mu bilmiyorum. Alınıyorsa 4'te biri kadar da vergi öderiz kesin :(

Şu anda İNDİEGOGO'dan bulur da alırsanız, vergiler dahil 499 GBP alıyor sizden.
Kargo, Ülkenizdeki Vergiler ve Gümrük ücretleri size ait.
Ben mesela Hollanda teslimat aldım.
150 Euro da Hollanda da extra ödeyeceğim.

Şu anda İNDİEGOGO'dan bulur da alırsanız, vergiler dahil 499 GBP alıyor sizden.
Kargo, Ülkenizdeki Vergiler ve Gümrük ücretleri size ait.
Ben mesela Hollanda teslimat aldım.
150 Euro da Hollanda da extra ödeyeceğim.
Ben de sizinle konuştuktan sonra baktım, dediğiniz gibi ekstra 150 euro tutuyormuş. Bu durum daha önceden var mıydı, yoksa İngiltere'nin Avrupa Birliği ile ilişkisini kestikten sonra mı oldu bilmiyorum. Ama okuduğum kadarıyla Aramex ile istesek bir 100 euro daha vereceğiz gibi duruyor. Aramex ile isteyen arkadaşlar ürün geldiği zaman bizi bilgilendirirse çok memnun olurum :)

Türkiye'de %20 gümrük vergisi, %6,7 ise ÖTV vardı eğer artış olmadıysa öğütücüler için. shipping bedava olsa bile yaklaşık 635 GBP'ye falan gelir.

Türkiye'de %20 gümrük vergisi, %6,7 ise ÖTV vardı eğer artış olmadıysa öğütücüler için. shipping bedava olsa bile yaklaşık 635 GBP'ye falan gelir.
Çok teşekkürler bilgilendirme için. Shipping bedava olursa, Avrupa ile başa baş gelir. Ama değirmen gönderimi başlarsa shipping alırlar diye düşünüyorum.

Size şöyle açıklamak isterim.
Amazon'dan herhangi bir aldığınızda, yurt dışı satışlar için, Ülkesindeki tüm vergileri düşüyor ve sizden sadece Kargo ve Gümrük için bir depozito alıp ürünü yolluyor.
Siz ürünü teslim aldıktan yaklaşık üç ay sonra da Kargo ve Gümrük ücreti netleşince, geriye kalan parayı hesabınıza yollayıp, konuyla ilgili de bir mail atıyor.
Şu an Niche'de bu uygulama yok.
Zaten bunu da size almadan önce hatırlatıyor.
İngiltere AB'den çıktığı için de, hem AB'den alanlar hem de farklı Ülkelerden alanlar iki kez, hem İngiltere'ye zorunlu vergi, hem de Ülkesine extradan bu vergileri ödemek zorunda kalıyor.

Aramex ile teslim almıştım, kargo ücreti hariç ülke girişinde 500 sterlin üzerinden %38 vergi ödedim :) imkanı olan yurtdışından yolcu beraberi getirtebilir..

Geri