İlk mailde 2pm gmt yazıyordu şimdi uk yazıyor
İlk mailde 2pm gmt yazıyordu şimdi uk yazıyor sizdeki mailde da, site şu an çökmüş durumda
İlk mailde 2pm gmt yazıyordu şimdi uk yazıyor sizdeki mailde da, site şu an çökmüş durumda
Abi senin almana ayrı sevindim. Malum geçen sefer aksilik olmuştu. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınBen de aldım yeğenim aracılığıyla sonunda.
Siyah renk, Hollanda'ya teslim olacak.
Oradan Türkiye.![]()
Çok teşekkür ederim.Abi senin almana ayrı sevindim. Malum geçen sefer aksilik olmuştu. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın![]()
Hayırlı olsun geçen alımda aynı fiyat mıydı acaba? 865 oldu mu o kadar daha az değil miydi ya? Bi sonrakinde alırım inşallah1 saat dolmadan 1730 adet sattı adam.
865.000 GBP
1GBP=11.28
9.757.200 TL.
Güzel para.![]()
Fiyat aynı 499 poundHayırlı olsun geçen alımda aynı fiyat mıydı acaba? 865 oldu mu o kadar daha az değil miydi ya? Bi sonrakinde alırım inşallah![]()
1730 adetin toplamı o fiyat.Hayırlı olsun geçen alımda aynı fiyat mıydı acaba? 865 oldu mu o kadar daha az değil miydi ya? Bi sonrakinde alırım inşallah![]()
heyecan geçince anladım1730 adetin toplamı o fiyat.![]()
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu. Hazirana daha 2 ay var. 2 ay boyunca el değirmeni kullanmak kolay değil ama bütçe de oluşturmak gerekebilir haliyle. Ben bütçe tarafını seçip satmıştım ama zorlanıyorum açıkçası zira el değirmeninin espresso ekosisteminde yeri yok bana göre. Hiç değilse red clix alınabilirdi ayar tutturabilmek adına.Sage'yi (Breville) şimdiden satışa çıkarsam mı acaba.![]()
Açıkcası ben sabahları işe gitmeden önce bir tane Espresso içiyorum.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu. Hazirana daha 2 ay var. 2 ay boyunca el değirmeni kullanmak kolay değil ama bütçe de oluşturmak gerekebilir haliyle. Ben bütçe tarafını seçip satmıştım ama zorlanıyorum açıkçası zira el değirmeninin espresso ekosisteminde yeri yok bana göre. Hiç değilse red clix alınabilirdi ayar tutturabilmek adına.