• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche 64MM Konik Dişli Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de aldım yeğenim aracılığıyla sonunda.😍
Siyah renk, Hollanda'ya teslim olacak.
Oradan Türkiye.👍

Ben de aldım yeğenim aracılığıyla sonunda.😍
Siyah renk, Hollanda'ya teslim olacak.
Oradan Türkiye.👍
Abi senin almana ayrı sevindim. Malum geçen sefer aksilik olmuştu. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)

1 saat dolmadan 1730 adet sattı adam.😲
865.000 GBP
1GBP=11.28
9.757.200 TL.
Güzel para. 😀

Abi senin almana ayrı sevindim. Malum geçen sefer aksilik olmuştu. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)
Çok teşekkür ederim.🙏
Geçen sefer, Banka onay için mesaj atmış yeğenime ama yeğenimin Türkiye telefonu yanında değil evdeymiş. 😀
Dolayısıyla Banka da onaylamamış. 🙂

Yurtdışında adresi olamayanlar nasıl sipariş verebiliyor, yolu nedir?

Sage'yi (Breville) şimdiden satışa çıkarsam mı acaba. 🤔😀

Sage'yi (Breville) şimdiden satışa çıkarsam mı acaba. 🤔😀
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu. Hazirana daha 2 ay var. 2 ay boyunca el değirmeni kullanmak kolay değil ama bütçe de oluşturmak gerekebilir haliyle. Ben bütçe tarafını seçip satmıştım ama zorlanıyorum açıkçası zira el değirmeninin espresso ekosisteminde yeri yok bana göre. Hiç değilse red clix alınabilirdi ayar tutturabilmek adına.

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu. Hazirana daha 2 ay var. 2 ay boyunca el değirmeni kullanmak kolay değil ama bütçe de oluşturmak gerekebilir haliyle. Ben bütçe tarafını seçip satmıştım ama zorlanıyorum açıkçası zira el değirmeninin espresso ekosisteminde yeri yok bana göre. Hiç değilse red clix alınabilirdi ayar tutturabilmek adına.
Açıkcası ben sabahları işe gitmeden önce bir tane Espresso içiyorum.
Haftada 1 gün izinim var, o gün de tabi üçü dördü buluyor.
Sanırım iki ay idare ederim Comandante ile. 🙂👍

Geri