• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche 64MM Konik Dişli Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açıkcası ben sabahları işe gitmeden önce bir tane Espresso içiyorum.
Haftada 1 gün izinim var, o gün de tabi üçü dördü buluyor.
Sanırım iki ay idare ederim Comandante ile. 🙂👍
2 ay sonra güçlenmiş kollarınızla Niche'inizi kucaklayacaksınız o halde :ROFLMAO: Bileğinize kuvvet.

Yeni stoktan shop&ship ile alım yapan var mı?

İngiltereden sipariş verip Tr’ye kargo ile alıcak olam arkadaşlar, ingiltereden kargoya verecek olan kişi ürünün bedelini düşük göstersin 500 pound değil de 80-100 pound yazdırsınlar. Yoksa ciddi derecede vergi çıkıyor. Benim arkadaş 500 pound yazmış ama ben bir şekilde hallettim. Aklınızda bulunması için belirtmek istedim.

İngiltereden sipariş verip Tr’ye kargo ile alıcak olam arkadaşlar, ingiltereden kargoya verecek olan kişi ürünün bedelini düşük göstersin 500 pound değil de 80-100 pound yazdırsınlar. Yoksa ciddi derecede vergi çıkıyor. Benim arkadaş 500 pound yazmış ama ben bir şekilde hallettim. Aklınızda bulunması için belirtmek istedim.
Kullanmaya başladınız mı?

Evet başladım, nicheden sonra comandanteyi evde kullanmıyorum bile. Daha önce mignon filtro kullanmış biri olarak filtro için çöp diyorum. Dizayn, tutarlılık, sessizlik ve öğütüm geniş aralığı müthiş. Ekipman konusunda verdiğim en doğru karar diyorum.

Son düzenleme:
Bunlardan türkiyede vardır ya 😀 ama bu arkadaş rdt yapmıyor sanırım rdt yapılsa 0.3 çıkmaz diye düşünüyorum.
Bana da biraz video çekmiş olmak için öğütücünün içinde kahve biriktirmiş gibi geldi :) RDT çok farkettiriyor, onu geçtim Niche ile böyle bir atık oranına hiç denk gelmedim. Bastım dislike’ı abimize..

Indiegogo’da stokta 1 adet siyah eu Niche stokta görünüyor. Sanırım iade filan oldu. Kaçıranlara duyurulur.

Geri