• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavurduk satılmadı yapıştır indirimi

Merhaba,

Yeni gelen kahvelerimizi ve diğer kahvelerimizi tüm kahve severlere ekonomik koşullar ve alım gücü düşünüldüğünde sadece avantajlı sunmak ve sizlerin bu kahveleri denemenizi istemiştik. Yeni gelen kahvelere de bir hafta olmadan yaptığımız bu indirimi kahveler satılmadı diye okumanıza saygı duyuyoruz ancak biraz aceleci ve yanlış bir düşünce olarak buluyoruz.

Sevgiler,

Uğur

Böyle bir eleştiriye böyle sakin ve düzgün bir cevap vermeleri çok şık bence. Genelde ülkemizde göremediğimiz hareketler.

Pek tabi. Bu konuyla alakalı çok tartışma ve konuşma olmuştu aynı şekilde kaynaklarda var ama genelgeçer fiyatlandırma 250 gr kavrulmuş çekirdek = 1 KG yeşil çekirdek fiyatı. ; ) Rica ederim

Akşama Gardelli'ye yazayım da sizin yeşil fiyatı hesaplamasından bana 750 gram kavursun yollasın. :)

İşin bir zanaat olduğunu, beceri gerektirdiğini es geçen kalabalık bir kitlenin kahve forumunda buluşması bir harika.

Akşama Gardelli'ye yazayım da sizin yeşil fiyatı hesaplamasından bana 750 gram kavursun yollasın. :)

İşin bir zanaat olduğunu, beceri gerektirdiğini es geçen kalabalık bir kitlenin kahve forumunda buluşması bir harika.
Üstad bazı şeyleri çok abartmıyor ve saptırmıyor muyuz?

Örneğin, bu sene seçkisine Duwancho'nun girmediği kavurucu kaldı mı? Ben en az 5 farklı kavurucudan içtim. Ve bir tanesini bile içerken vay bu nasıl bir zanaat çekirdeğin çehresini değiştirmiş demedim. Ancak çılgın fiyat farkları gördüm.

Tabi ki doğru kavurma profili çıkarmak için deneyim gerekiyor ama bin yıllardır dededen toruna aktarılan kadim bir zanaat değil sanırım.
Ne yani sezy 'nin kimma'nın lot coffeenin zanaati kabul görmüyor mu da ucuza satıyorlar?

Ve özellikle tekrar ediyorum, ne beceriye
Ne de verilen emeğe kimse laf söylemiyor.

Bir kavurucu ne zaman kafe açsa aynı fiyat politikasına giriyor. Gayet basit.

Belli ki Montag'ın hedef kitlesi ben değilim. Keza alışverişte yapmıyorum. Çünkü k.kültürdeki bir çekirdeğin farklı isimle +100TL yüksek fiyatla satılması benim alışveriş yapmamı engelliyor.
Ve kafein kültürün ''zanaatine'' gayet güveniyorum.

Sen istersen montag'dan alışveriş yapabilirsin. Ve gelip ben sana neden alıyorsun diye sormam.

Satın aldığım her kahvede memnuniyetim devam ettiği sürece fiyatları beni çok rahatsız etmiyor. Şimdiye kadar tüm kavuruculardan aldığım kahveleri düşündüğümde büyük bir kısmından memnun kalmadığım için paketleri bitiremedim. Ancak Montag beni hiç üzmedi. Bu böyle devam ettiği sürece tercih ettiğim firmalardan biri olmaya devam edecek.

Montag bazen güzel indirimler yapıyor. Kahveleri de hep belirli bir kalitenin üzerinde .İletişimleri de oldukça iyi.

montag sektörün pradasımı şimdi😲

spada / prada olur bak:) Spada'nın yeni paketleri afilli hem de fonetik🌸
O sıra aklıma o geldi önümde reklam vardı ben de onu yazdım detaylara takılmayalım ana fikre odaklanalım 😅
Spada yeni tasarımlar 🔥🔥
firmaların fiyat politikalarının eleştirilmemesi kısmına katılmıyorum. firmaların fiyat politikalarında forum kullanıcılarının kendilerine göre uygun bulmadığı hususlar varsa bunları saygı unsurları çerçevesinde özgürce paylaşabilmeli, yani "almazsınız olur biter buraya gelip şikayet etmeyin" demek forum kültürüne pek uymuyor. zaten dediğiniz gibi montag = prada ise buradaki fiyat eleştirilerinden bağımsız olarak kendi kitlesine her koşulda satışını yapacaktır.
Saygı çevresinde yapılan herhangi bir yoruma burdaki kimse söz söylemez zaten. Ben de saygı ile yazanları kastetmedim zaten ancak bazı yorumlar her konu altında olduğu gibi çirkinleşebiliyor (lütfen kimse üstüne alınmasın polemiğe girmek istemiyorum) kimseyi de zan altında bırakmadım bazen eleştiriler veya yorumlar tüm firmaların işleyişi kar oranı aynıymış gibi yapılıyor bu tek düzelikten çıkmak lazım. Yapmış olduğum yorum biraz ters kaçmış olabilir haklısınız yanlış anlaşıldıysam affola ancak son zamanlarda bazı başlıklarda çok fazla tartışıldı ondan dolayı yazdım bende. Pradaya takılmayın arkadaşlar levis da diyebilesiniz başka bir markada o sadece bir örnek.
“fiyat elestirmeyin, almayin”a zaten katilmiyorum.

“cafe giderlerini de paket kahveye yedirip satmayi” normallestirmeyi hic hic katilmiyorum.

demek ki alicisi var :)
Makul olan her ürünün alıcısı vardır kimi sürümden kazanır kimi kar oranından, bana diyorsanız eğer montag moda şubede 3 veya 4 kez v60 içtim (sunumu fellow server ile yapıyorlar bence çok güzel bir estetik katıyor) o kadar paket kahve henüz almış değilim. Cafe giderlerini katıp katmadıkları konusunda nasıl bir yol izlediklerini bilmediğim için yorum yapamayacağım

Son düzenleme:
Kiba için reçete istedim Instagramdan, cevap verilmedi. 9 kasım kavurumlu, bugün duramayıp deneyeceğim. Sizden reçete/öneri varsa alabilirim.

Kiba için reçete istedim Instagramdan, cevap verilmedi. 9 kasım kavurumlu, bugün duramayıp deneyeceğim. Sizden reçete/öneri varsa alabilirim.

Bana bu şekilde dönmüşlerdi genel bir reçte istediğim zaman:

Merhaba, sıcaklık olarak 92-95c derece aralığında, öğütüm olarak v60 için ince-orta kalınlık, su olarak bizim kahvelerimizle en uyumlu su nestle purelife fakat bulamazsanız erikli de uygun olur. Reçete olarak kahve oranının 2 katı su ile ön demleme 30-45sn arası damak tadınıza göre oynama yapabilirsiniz sonrasında 2 eşit parçada saat yönünün tersine döküş yapıp tamamladıktan sonra ufak bir sallamayla bitiriyoruz. Oran olarak 1/15 kullanmaktayız. Şimdiden afiyet olsun 🙏🏻

Bochisa için istediğimde ise şöyle:

Derece 93
18gr kahve - 290 su
Bochisa orta ince kalınlıkta
45sn 50gr ön demleme sallayar bütün kahveyi islat
Saat yönünün tersine 150ye tamamla 1:20ye kadar bekle
Saat yönünün tersine 290a tamamla salla bitir

Bundan birkaç ay önce Montag'ın Moda'daki şubesine gittim. Orada benimle ilgilenip detaylı bilgiler veren, espressoda farklı seçenekleri aynı anda sunan ve her birinin reçetesini süresinden gramına kadar ayrı ayrı hazırlayıp diğer çalışanlara ezberleten bir arkadaşla tanıştım. Daha sonra barista şampiyonu olduğunu öğrendim (Pınar Mısırdal). V60'ta Bombe Natural'i, espressoda Idido'yu çok beğendim ve kullanmaya başladım. Daha sonra Peakwater filtre almak için Kadıköy çarşı şubesine uğradım, yarım saat sohbet, eve filtre kurmak için gerekli kontakt ve yine en ince detayına kadar dikkat edilerek hazırlanmış espresso ve V60'lar içtikten sonra Montag'tan devam etmeye karar verdim. Şu sıralar Bochisa'yı hem espresso hem V60'da içiyor ve çok beğeniyorum. İndirimlerle 200 lira gibi fiyatlara alıyorum. Maltepe'deki kavurma atölyelerine de uğradım içeriyi çok temiz, düzenli gördüm.

Spada ile de forumda tanıştım. Duwancho'yu 300 liranın üstüne bir fiyatla aldım. Suadiye'deki ve Zeytinburnu Fişekhane'deki şubelerine uğradım, Montag'ın şubelerinden çok daha lüks olduklarını gördüm ve muhtemelen cafe giderlerinin daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Burada fiyat karşılaştırmasını nasıl yaparız bilemiyorum. Çekirdek konusu uzmanlık alanıma girmediğinden bir şey söyleyemiyorum ama Spada'nın Montag'tan daha ucuz olduğunu, bunun sebebinin de Montag'ın lüks şubelerine yaptığı yatırım olduğunu söyleyemeyiz gibime geliyor. En azından benim fikrim böyle.
O sıra aklıma o geldi önümde reklam vardı ben de onu yazdım detaylara takılmayalım ana fikre odaklanalım 😅
Spada yeni tasarımlar 🔥🔥

Saygı çevresinde yapılan herhangi bir yoruma burdaki kimse söz söylemez zaten. Ben de saygı ile yazanları kastetmedim zaten ancak bazı yorumlar her konu altında olduğu gibi çirkinleşebiliyor (lütfen kimse üstüne alınmasın polemiğe girmek istemiyorum) kimseyi de zan altında bırakmadım bazen eleştiriler veya yorumlar tüm firmaların işleyişi kar oranı aynıymış gibi yapılıyor bu tek düzelikten çıkmak lazım. Yapmış olduğum yorum biraz ters kaçmış olabilir haklısınız yanlış anlaşıldıysam affola ancak son zamanlarda bazı başlıklarda çok fazla tartışıldı ondan dolayı yazdım bende. Pradaya takılmayın arkadaşlar levis da diyebilesiniz başka bir markada o sadece bir örnek.

Makul olan her ürünün alıcısı vardır kimi sürümden kazanır kimi kar oranından, bana diyorsanız eğer montag moda şubede 3 veya 4 kez v60 içtim (sunumu fellow server ile yapıyorlar bence çok güzel bir estetik katıyor) o kadar paket kahve henüz almış değilim. Cafe giderlerini katıp katmadıkları konusunda nasıl bir yol izlediklerini bilmediğim için yorum yapamayacağım

Spada yeni tasarımlar 🔥🔥

Bundan birkaç ay önce Montag'ın Moda'daki şubesine gittim. Orada benimle ilgilenip detaylı bilgiler veren, espressoda farklı seçenekleri aynı anda sunan ve her birinin reçetesini süresinden gramına kadar ayrı ayrı hazırlayıp diğer çalışanlara ezberleten bir arkadaşla tanıştım. Daha sonra barista şampiyonu olduğunu öğrendim (Pınar Mısırdal). V60'ta Bombe Natural'i, espressoda Idido'yu çok beğendim ve kullanmaya başladım. Daha sonra Peakwater filtre almak için Kadıköy çarşı şubesine uğradım, yarım saat sohbet, eve filtre kurmak için gerekli kontakt ve yine en ince detayına kadar dikkat edilerek hazırlanmış espresso ve V60'lar içtikten sonra Montag'tan devam etmeye karar verdim. Şu sıralar Bochisa'yı hem espresso hem V60'da içiyor ve çok beğeniyorum. İndirimlerle 200 lira gibi fiyatlara alıyorum. Maltepe'deki kavurma atölyelerine de uğradım içeriyi çok temiz, düzenli gördüm.

Spada ile de forumda tanıştım. Duwancho'yu 300 liranın üstüne bir fiyatla aldım. Suadiye'deki ve Zeytinburnu Fişekhane'deki şubelerine uğradım, Montag'ın şubelerinden çok daha lüks olduklarını gördüm ve muhtemelen cafe giderlerinin daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Burada fiyat karşılaştırmasını nasıl yaparız bilemiyorum. Çekirdek konusu uzmanlık alanıma girmediğinden bir şey söyleyemiyorum ama Spada'nın Montag'tan daha ucuz olduğunu, bunun sebebinin de Montag'ın lüks şubelerine yaptığı yatırım olduğunu söyleyemeyiz gibime geliyor. En azından benim fikrim böyle.

Merhaba,

@merodi10 ve @Mühendis abi samimi bir şekilde böyle bir konuya hazır girmişlerken ve yerinin geldiğini düşünerek daha önce forumda ara sıra konuşulan bir konuya açıklık getirmek istedim. Kafe maliyetlerinin fiyatlara yansıdığı yönünde bir düşünce var sanırım. Bu algının temelinde ne gibi bir açıklama veya hissiyat var bilemiyorum, farklı farklı şeyler olabilir. Bunlara değinen arkadaşlarımızın konuya eleştirsel değil hatta yapıcı olarak yaklaşmaları beni mutlu etti. Biraz da bu sebeple yazmak istedim. Mesela ''dükkanlar para kazandırmıyordur o yüzden de o farkı buradan çıkartıyorlar'' veya ''dükkandaki kahvenin maliyetini de ekliyorlardır hatta personel bile olabilir'' gibi bir yerden mi düşünüyor insanlar bilmiyorum. Bu olası düşünce veya örnek cümleleri bir kenara bırakacak olursak eğer kendi firmamız adına sizlerle daha iyi iletişim kurmak, sizleri anlamak ve makul isteklerinize cevap vermek için buradayız. Belki diğer firmalar katılır veya katılmaz. Fakat bizler Montag olarak fiyat politikamızda dükkanlar ile alakalı herhangi bir durumu göz önüne alarak fiyatlandırma yapmadığımızı samimi şekilde sizlere söyleyebilirim. Kaldı ki bir ileride istersek yapma hakkına da sahibiz diye düşünüyorum. Hatta bu düşünceyle şahsen ben ilk defa burada sizlerin genel yorumlarında karşılaştım diyebilirim. Yani dükkan açarken emin olun ''hadi buraya dükkan açalım ama kazanamazsak da aradaki farkı toptana veya perakendeye yansıtırız ne olacak'' demiyoruz. Sadece bir mantık çerçevesinde bu fiyatlandırmaları yapıyoruz (burada bir sürü faktörü göz önüne aldığımıza ve sizler günde on dakika bunu düşünürken bizlerin her an bunları düşündüğümüne emin olabilirsiniz çünkü en başta çoğunuzun işi bu değilken bu bizim işimiz, tabiri caizse ekmek teknemiz). Daha önce de bahsedildiği üzere burada maliyet farklılıkları, kalite farklılıkları, kontrol mekanizmaları, müşteri hizmetleri, çalışan sayısı, kutu etiket kalitesi, havalandırma filtrelerinin temizliği ve değişim zamanları veya marka (Montag,Spada,Petra vs) farklılıklarından dolayı çok doğal bir şekilde fiyat farkları olabilir. Saatlerce bu teknik faktörlerden ve detaylardan ya da teknik olmayan markanın kendi tasarrufu sebebi ile farklı fiyat yazmasından bahsedebiliriz ama istemiyorum. Konu neden kahveye gelince aynı ürünü satan firmalar bu kadar sert yargılanıyor da iki kasap, iki kiyafet markasi veya restaurant bu kadar net yargılanmıyor. Belki de onları da başka forumlarda yargılayanlarınız vardır:). Ancak latifeyi bir kenara bırakırsak gerçekten biraz üzerine düşündüğünüzde bu tarz sorularınıza kendiniz de cevap verebilirsiniz. @merodi10 ve @Mühendis abi ve diğer iyi niyetli arkadaşlarımızı bunun dışında bırakıyorum.

Başka bir açıdan ise genel olarak tasarım, dil, kahve kalitesi, paket vs tabi ki firma ile örtüşmek zorundadır. Bazı dükkanı olan kavurucular farklı maliyetler ile dükkan açmış olabilirler. Bazıları bunu belki yansıtıyordur ya da yansıtmıyordur (Şu an değil ama bu tarz bazı ucu bir yere varmayan konuşmalar firmaların algılarını olumsuz yönde etkilemektedir. Ne bizlerin ne de başka firmaların etkilenmesini istemeyiz). Tekrar yenilemek gerekirse Montag markası altında açık olan veya açılacak olan hiç bir dükkanın maliyeti bizler tarafından bu şekilde değerlendirilmemektedir. İki işi farklı iş modeli olarak görüp buna göre yaklaşıyoruz.

Genel olarak her alanda olduğu gibi burada da en önemli kalemin ne yazık ki kur olduğunu, bunun yanında inanılmaz artan sabit giderlerin olduğunu ve bizlerin biraz titiz ve özenli çalışmasından dolayı sizlere farklı deneyimleri en iyi şekilde sunma çabasından olduğunu unutmayalım. Bizler sürdürülebilir ve devamı olmasını istediğimiz bir iş modelinde bu maliyetleri en aza indirmek için uğraşıyoruz. Her şeyden önce biz kendi paramızı ve emeğimizi çöpe atmak istemeyiz. Amacımız sizlere yoğun ve stresli bir hayatın arasında güzel tatlar ile dokunuş yapıp, yüzlerinizi güldürmek.

Düşüncelerim halihazırda olan genel tartışmaları sonlandırma amacıyla yazılmıştır.

Sevgiler,

Uğur.

Son düzenleme:
Merhaba,

@merodi10 ve @Mühendis abi samimi bir şekilde böyle bir konuya hazır girmişlerken ve yerinin geldiğini düşünerek daha önce forumda ara sıra konuşulan bir konuya açıklık getirmek istedim. Kafe maliyetlerinin fiyatlara yansıdığı yönünde bir düşünce var sanırım. Bu algının temelinde ne gibi bir açıklama veya hissiyat var bilemiyorum, farklı farklı şeyler olabilir. Bunlara değinen arkadaşlarımızın konuya eleştirsel değil hatta yapıcı olarak yaklaşmaları beni mutlu etti. Biraz da bu sebeple yazmak istedim. Mesela ''dükkanlar para kazandırmıyordur o yüzden de o farkı buradan çıkartıyorlar'' veya ''dükkandaki kahvenin maliyetini de ekliyorlardır hatta personel bile olabilir'' gibi bir yerden mi düşünüyor insanlar bilmiyorum. Bu olası düşünce veya örnek cümleleri bir kenara bırakacak olursak eğer kendi firmamız adına sizlerle daha iyi iletişim kurmak, sizleri anlamak ve makul isteklerinize cevap vermek için buradayız. Belki diğer firmalar katılır veya katılmaz. Fakat bizler Montag olarak fiyat politikamızda dükkanlar ile alakalı herhangi bir durumu göz önüne alarak fiyatlandırma yapmadığımızı samimi şekilde sizlere söyleyebilirim. Kaldı ki bir ileride istersek yapma hakkına da sahibiz diye düşünüyorum. Hatta bu düşünceyle şahsen ben ilk defa burada sizlerin genel yorumlarında karşılaştım diyebilirim. Yani dükkan açarken emin olun ''hadi buraya dükkan açalım ama kazanamazsak da aradaki farkı toptana veya perakendeye yansıtırız ne olacak'' demiyoruz. Sadece bir mantık çerçevesinde bu fiyatlandırmaları yapıyoruz (burada bir sürü faktörü göz önüne aldığımıza ve sizler günde on dakika bunu düşünürken bizlerin her an bunları düşündüğümüne emin olabilirsiniz çünkü en başta çoğunuzun işi bu değilken bu bizim işimiz, tabiri caizse ekmek teknemiz). Daha önce de bahsedildiği üzere burada maliyet farklılıkları, kalite farklılıkları, kontrol mekanizmaları, müşteri hizmetleri, çalışan sayısı, kutu etiket kalitesi, havalandırma filtrelerinin temizliği ve değişim zamanları veya marka (Montag,Spada,Petra vs) farklılıklarından dolayı çok doğal bir şekilde fiyat farkları olabilir. Saatlerce bu teknik faktörlerden ve detaylardan ya da teknik olmayan markanın kendi tasarrufu sebebi ile farklı fiyat yazmasından bahsedebiliriz ama istemiyorum. Konu neden kahveye gelince aynı ürünü satan firmalar bu kadar sert yargılanıyor da iki kasap, iki kiyafet markasi veya restaurant bu kadar net yargılanmıyor. Belki de onları da başka forumlarda yargılayanlarınız vardır:). Ancak latifeyi bir kenara bırakırsak gerçekten biraz üzerine düşündüğünüzde bu tarz sorularınıza kendiniz de cevap verebilirsiniz. @merodi10 ve @Mühendis abi ve diğer iyi niyetli arkadaşlarımızı bunun dışında bırakıyorum.

Başka bir açıdan ise genel olarak tasarım, dil, kahve kalitesi, paket vs tabi ki firma ile örtüşmek zorundadır. Bazı dükkanı olan kavurucular farklı maliyetler ile dükkan açmış olabilirler. Bazıları bunu belki yansıtıyordur ya da yansıtmıyordur (Şu an değil ama bu tarz bazı ucu bir yere varmayan konuşmalar firmaların algılarını olumsuz yönde etkilemektedir. Ne bizlerin ne de başka firmaların etkilenmesini istemeyiz). Tekrar yenilemek gerekirse Montag markası altında açık olan veya açılacak olan hiç bir dükkanın maliyeti bizler tarafından bu şekilde değerlendirilmemektedir. İki işi farklı iş modeli olarak görüp buna göre yaklaşıyoruz.

Genel olarak her alanda olduğu gibi burada da en önemli kalemin ne yazık ki kur olduğunu, bunun yanında inanılmaz artan sabit giderlerin olduğunu ve bizlerin biraz titiz ve özenli çalışmasından dolayı sizlere farklı deneyimleri en iyi şekilde sunma çabasından olduğunu unutmayalım. Bizler sürdürülebilir ve devamı olmasını istediğimiz bir iş modelinde bu maliyetleri en aza indirmek için uğraşıyoruz. Her şeyden önce biz kendi paramızı ve emeğimizi çöpe atmak istemeyiz. Amacımız sizlere yoğun ve stresli bir hayatın arasında güzel tatlar ile dokunuş yapıp, yüzlerinizi güldürmek.

Düşüncelerim halihazırda olan genel tartışmaları sonlandırma amacıyla yazılmıştır.

Sevgiler,

Uğur.

Firmanın cevabını oldukça net, samimi ve yapıcı buldum. Gerek ikili ilişkilerimde gerek business tarafında gerekse esnafta aradığım özellikler bunlar.

Ben de özellikle Kafein Kültür’de Bomba de Fruta ve Caballero’yu görünce ben de hataya düşüp aynı çekirdek sanıp “Noluyor ya” moduna girmiştim hatta yeni kutulara ambalajlara yormuştum biraz da şakayla karışık (ki kutu olaylarını çok seviyorum evde Montag kutularından kurduğum bir kule var :) ) Devamında net bir şekilde çekirdeklerin farklı olduğunu uygun bir dille açıkladılar.

Montag hakkında hoşuma giden dört nokta var.
Birincisi aldığım tüm çekirdeklerinden memnun kaldığım için alacağım ürünün güzel olacağından eminim. Bu şu anki ekonomik durumda önemli bir özellik.
İkincisi Kadıköy’e gittiğimde iyi bir kahve veya benzeri bir ürün içebileceğimden emin olduğum bir yer.
Üçüncüsü her gün kavrum yapıp her gün kargo çıkışı yapmaları. Özellikle mahallemde Yurtiçi Kargo iyi çalışıyor. Eğer bugün 2ye kadar sipariş verirsem yarın öğlen olmadan bugün kavrumlu çekirdeklerin bana ulaşağını biliyorum.
Dördüncüsü Instagram üzerinden iletişimleri çok iyi. Her soruma sorunuma bıkmadan usanmadan cevap verdiler.

Beğenmediğim bir nokta ise lütfen İstanbul’un biraz daha doğusuna şube açın. Mesela Pendik/Kurtköye :)

Teşekkürler Uğur Bey @Montag Coffee Roasters

Bu arada kutuların epey seveni varmış.
Yeni neon renkliler de epey dikkat çekici.
Ben de aksine eğer kahveyi kafeden alıyorsam ikram kahvemi alıp kutusunu onlara bırakıyorum. ;)
Herkesin ortak kanısı Montag'dan bir kahve alırken kötü çıkmayacağından hemen hemen emin olması. Bu da maliyete dahil midir bilmiyorum? Ama önemli bir kriterdir.

Luna aldım ve ikram olarak Funky Berry rica ettim.
Keşke indirim yaptıkları gün alsaymışım. Sepete ekleyip ekleyip çıktım sayfadan pişmanlık geldi şu anda.

Ekli dosyalar

• 889FB8E4-13EF-413C-9E25-7C23958D26E7.jpeg
    889FB8E4-13EF-413C-9E25-7C23958D26E7.jpeg
    114.2 KB · Görüntüleme: 99
paketi 145 lira olan kahveyi alıp 375 liralık kahveyi ikram istemişsiniz😁😂
:)Bir de şunu anlamadım ben, ikram istenilen değil verilen bir şey değil mi? Ben ikram falan isteyemem bir satıcıdan verirse mutlu olurum o ayrı. İsteyecek olsam da ucuz alıp pahalıyı ikram isteyemem yine de. Firmanın böyle bir uygulaması varsa (alacağınız herhangi bir kahveye tercih edeceğiniz herhangi bir kahvenin deneme paketi hediye gibi :)) olabilir tabii.

paketi 145 lira olan kahveyi alıp 375 liralık kahveyi ikram istemişsiniz😁😂
Pahalı kahveden isteyerek ayıp mı etmişim onu anlamadım yazışma olunca?

Montag uygulaması çekirdek kahve aldığınızda istediğiniz bir kahveyi ikram ediyorlar.
Bu 250 gramı 300 küsür TL olan kahvenin v60 demlemesi de olabilir sütlü bir flat white veya ice latte vs ne istiyorsanız. @Gigesa

Son düzenleme:
Pahalı kahveden isteyerek ayıp mı etmişim onu anlamadım yazışma olunca?

Montag uygulaması çekirdek kahve aldığınızda istediğiniz bir kahveyi ikram ediyorlar.
Bu 250 gramı 300 küsür TL olan kahvenin v60 demlemesi de olabilir sütlü bir flat white veya ice latte vs ne istiyorsanız. @Gigesa
Firmanın böyle bir uygulaması varsa (ki varmış) bence ayıp falan etmemişsiniz mantıklı olanı yapmışsınız.

Geri