• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar tekrar merhaba,

Daha önce bahsettiğimiz yeni Nordic Approach çekirdeklerin profilleri hazır! Gelecek hafta sonu satışa çıkarmayı planlıyoruz. Biraz uzun sürdü ama inanın arkasında çok emek var. Gümrükte yaşadığımız saçma sapan sorunları anlatsak roman olur :) Şu yoğunluk geçsin, mutlaka paylaşmak isteriz sizinle zira bütün sektör açısında gerçekten de çok ilginç şeyler geldi başımıza...

Son 1 hafta daha bekleyecek olmamızın sebebi -biraz bu yeni çekirdeklerin şerefine- yeni bir kutu tasarımı yapmış olmamız. Nihayet matbaadan kutlu haberi aldık, üretime geçildi, eli kulağında gerçekten de...

Kasım ayında müthiş kahvelerle karşınızda olmak üzere...

Sevgiler,

Uğur

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Daha önce bahsettiğimiz yeni Nordic Approach çekirdeklerin profilleri hazır! Gelecek hafta sonu satışa çıkarmayı planlıyoruz. Biraz uzun sürdü ama inanın arkasında çok emek var. Gümrükte yaşadığımız saçma sapan sorunları anlatsak roman olur :) Şu yoğunluk geçsin, mutlaka paylaşmak isteriz sizinle zira bütün sektör açısında gerçekten de çok ilginç şeyler geldi başımıza...

Son 1 hafta daha bekleyecek olmamızın sebebi -biraz bu yeni çekirdeklerin şerefine- yeni bir kutu tasarımı yapmış olmamız. Nihayet matbaadan kutlu haberi aldık, üretime geçildi, eli kulağında gerçekten de...

Kasım ayında müthiş kahvelerle karşınızda olmak üzere...

Sevgiler,

Uğur
Merhaba. Ekim ayı indirimi bu nordiclerde de geçerli olsa tadından yenmez aslında

Arkadaşlar montag sitesinde sipariş ekranında şu yazı çıkıyor :“Ödeme sırasında bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.”.Daha önce de karşılaşan oldu mu?

yeni kahveler eklenmiş, 4x250 filtre bundle indirimli 1175 tl :((

Kafein Kültür'deki yeni Caballero 90 lira fazlaya mı eklenmiş?
Biri bana aynı çekirdek değil desin lütfen :D
Aynı varyete
Aynı çiftlik
Aynı tedarikçi
Aynı işleme yöntemi
Aynı tas farklı hamam

90da değil fazlası 250grm 360TL den satılıyor.
K.Kült 190 / 200TL olarak iki farklı cabellero kavuruyor. Bu kadar 160TL fiyat farkı olması için varyetede ne bileyim Geisha-Sudan Rume yazsa fena olmazdı

Tabi tam rekabet piyasası isteyen istediği rakamı koyar bir şey diyemezsin ama koskoca nordic approch'tan bula bula zaten içtiğimiz cabellero'yu mu buldunuz:)

Misal ulusal gıda - birlik - fest coffee 'den alışkınız aynı çekirdeklerin farklı kavurucular tarafından seçilmesine ama nordic approch piştisi ne bileyim:)
Hayırlısı olsun.

Aynı varyete
Aynı çiftlik
Aynı tedarikçi
Aynı işleme yöntemi
Aynı tas farklı hamam

K.Kült 190 / 200TL olarak iki farklı cabellero kavuruyor. Bu kadar 160TL fiyat farkı olması için varyetede ne bileyim Geisha-Sudan Rume yazsa fena olmazdı

Tabi tam rekabet piyasası isteyen istediği rakamı koyar bir şey diyemezsin ama koskoca nordic approch'tan bula bula zaten içtiğimiz cabellero'yu mu buldunuz:)

Misal ulusal gıda - birlik - fest coffee 'den alışkınız aynı çekirdeklerin farklı kavurucular tarafından seçilmesine ama nordic approch piştisi ne bileyim:)
Hayırlısı olsun.

Bu kahve diye düşünüyorum: https://www.kafeinkultur.com/urun/honduras-caballero-bomba-de-fruta-5/

Yeni kutular mı 90 tl acaba? A4 kağıtlar kaça yükseldi ya migrosta, bayadır da almadım :D

@gokayyilmaz Bazen fiyatları sorgulasam mı sorgulamasam mı çok arada kalıyorum, sadece kahve özelinde değil, ödediğim faturadan, markete kadar.

Sorgulasan dert, sorgulamasan ayrı dert. İki ucu b.ktan

Kahveye bakışımız şu hayat koşuşturmasında biraz daha manevi oluyor. Nihayetinde hobi diyoruz ve sürdürmek istiyoruz. Duygusal yaklaştığımız için herşey normalden daha fazla abuk sabuk hal alıyor.

@gokayyilmaz Bazen fiyatları sorgulasam mı sorgulamasam mı çok arada kalıyorum, sadece kahve özelinde değil, ödediğim faturadan, markete kadar.

Sorgulasan dert, sorgulamasan ayrı dert. İki ucu b.ktan

Kahveye bakışımız şu hayat koşuşturmasında biraz daha manevi oluyor. Nihayetinde hobi diyoruz ve sürdürmek istiyoruz. Duygusal yaklaştığımız için herşey normalden daha fazla abuk sabuk hal alıyor.
ustad lutfen forumda argo kelimeler kullanmiyoruz bazi arkadaslar rahatsiz oluyor akljshdkashda

Son düzenleme:
Arkadaşlar montag sitesinde sipariş ekranında şu yazı çıkıyor :“Ödeme sırasında bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.”.Daha önce de karşılaşan oldu mu?
Merhaba,

Hata düzeltilmiş olmalı. Tekrar deneyebilirsiniz. Sorun ile karşılaşmaya devam ederseniz lütfen info@montagcoffee.com' a mail atınız. Ekip arkadaşlarımız en kısa sürede ilgilenecektir.

Sevgiler,

Uğur

Son düzenleme:
Aynı varyete
Aynı çiftlik
Aynı tedarikçi
Aynı işleme yöntemi
Aynı tas farklı hamam

Hayırlısı olsun.
Merhaba, her ne kadar aynı çiftlik olsa da bazen lotlarda büyük farklar olabiliyor. Zaten single specialty kahveyi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri de bu değil mi? Yoksa lot olarak ayrılmasının bir mantığı bizce de olmazdı. Örneğin lot 5 86.8 puan olabilirken, başka bir lot 88 veya lot 9 87.8 puanlı olabiliyor. Tatları farklı olabiliyor. Özellikle fiyatı etkileyen bir diğer faktör ise hasat zamanı oluyor. Bu iki faktörü kontrol etmenizi öneririm. Bunların yanında getirilen toplam kahve miktarı, çalışılan gümrük ve lojistik firması, paketleme, tasarım, ürün geliştirme ve sample kavrumlar, diğer kontrol ve standartı koruma giderleri gibi bir sürü farklı kalemler veya beklentiler olabiliyor. Bu sebeple bazı markalar aynı kahveleri veya benzerlerini getirse bile fiyatlarının farklı olmasını serbest piyasa koşullarında firma olarak doğal karşılıyoruz.

Sevgiler,

Uğur

Son düzenleme:
Bu kahve diye düşünüyorum: https://www.kafeinkultur.com/urun/honduras-caballero-bomba-de-fruta-5/

Yeni kutular mı 90 tl acaba? A4 kağıtlar kaça yükseldi ya migrosta, bayadır da almadım :D

Sanırım aynı kahve şuan ek indirimli olarak satılıyor https://www.gelbura.com/urun/kafein-kultur-honduras-caballero-5-250gr

Montag üstteki mesaj ile durumu zaten güzel özetlemiş ama sonuçta herkesin farklı bir kavrumu farklı bir imajı ve fiyatlandırması var. Farklılıkların olması normaldir. Fakat fiyatlar arasındaki bant tabii biz tüketicilerin kafasını karıştırması da gayet normal. Forumun amacı da bu tartışalım konuşalım ilerleme gösterelim.

önceki kutu tasarımları çok iyiydi, şimdikiler farklı olmuş. cezbediciliği var ama önemli olan çekirdek kalitesi tabii ki.

honduras aruco, yeni fiyatıyla daha önceden söylediğim fiyat-performans kahvesi olmaktan çıkmış.

funky berry bana nanky beri beri diyor. gerçi ben alırsam yine mogiana, felice gibi uygunları yeğlerim ama bir nanky mesajı aldım kendime o 300 ve üstü çekirdekleri görünce.

Sanırım aynı kahve şuan ek indirimli olarak satılıyor https://www.gelbura.com/urun/kafein-kultur-honduras-caballero-5-250gr

Montag üstteki mesaj ile durumu zaten güzel özetlemiş ama sonuçta herkesin farklı bir kavrumu farklı bir imajı ve fiyatlandırması var. Farklılıkların olması normaldir. Fakat fiyatlar arasındaki bant tabii biz tüketicilerin kafasını karıştırması da gayet normal. Forumun amacı da bu tartışalım konuşalım ilerleme gösterelim.
Merhaba,

Öncelikle bir karışıklığı gidermek için bir düzeltme yapmak ve kapsamlı bilgi vermek isterim.

Kafein Kültürdeki kahve Honduras - Caballero - Bomba De Fruta #5
Kafein Kültürdeki bir diğeri Honduras - Caballero #5
Kafein Kültürdeki bir diğeri ise Honduras - Caballero La Tanairi

Bizim satışta olan kahvemiz ise Honduras - Caballero - Francisca #1
Diğer satışta olan kahvemiz ise Colombia - Bomba De Fruta #9 dur.

Burada sanırım benzer isimler olduğu için kafa karışıklığı oluştu. Daha önceki paylaşımımızda eskiden getirdiğimiz kahveyi hatırlattığı için Funky Berry (Colombia - Bomba De Fruta #9) adını kullanmak istediğimizi ve biraz olsun renk getirmek istediğimizi paylaşmıştık.

@gokayyilmaz 'ın bahsettiği kahve ile bizim satışa çıkarttığımız kahve tamamen farklıdır. Zaten aynı üreticiden alınan kahvelerin farklı fiyatlandırmasını da Kafein Kültür kendi (sırasıyla 190TL, 200TL ve 270 TL) içinde yapmış.

Kahvemizin bilgisi Caballero - Francisca #1 şekildedir. Bizler sizlere fazla uzun olmayan, okuması keyifli metinler hazırlamaya çalışıyoruz. Montag olarak farklı kesimlerden, farklı bilgi seviyesine sahip müşterilere hitap ediyoruz. Bu süreçte sizin kadar bilinç olmayan bazı tüketiciler kahveler hakkında yanlış fikirlere kapılabiliyor ve bunu önlemek için puanları paylaşmayı şimdilik pek uygun bulmuyoruz. Zaten merak edenler bu bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor. Tabi süreç içerisinde sizlerden gelen bu istekleri de değerlendirmeye alabiliriz. İlerleyen zamanda nitelikli kahve bilinci daha geniş gruplara yayıldığında daha farklı stratejiler izleyebiliriz. Aslında tam olarak bu sebeple daha bilinçli ve ilgili olan sizlerle ulaşmak, aramızdaki bağı kuvvetlendirmek, iletişimimizi geliştirmek ve karşılıklı paylaşım yapmak için forumda yer almaya karar verdik.

Bu süreçte sizin kadar bilinç olmayan bazı tüketiciler kahveler hakkında yanlış fikirlere kapılabiliyor ve bunu önlemek için puanları paylaşmayı şimdilik pek uygun bulmuyoruz.
İlerleyen zamanda nitelikli kahve bilinci daha geniş gruplara yayıldığında daha farklı stratejiler izleyebiliriz.

Konuyu siz açtınız, izninizle çok basit bir sorum olacak.
Siz nitelikli kahveyi anlatırken, karşınızdaki tüketiciyi bilinçlendirmekten, satış kaygısıyla kaçınırsanız, nasıl daha geniş kitlelere yayılabilir?

Varsayalım ben çevremde ayda 7-8 kişiye ulaşıyorum ve bana sorduklarında detaylı olarak kahveleri - processleri - takım notlarını kendimce anlatıyorum.
Siz ayda kaç kişiye ulaşıyorsunuz? Ve bu bilgileri vermekten çekiniyorsunuz?
1667900465377.png

Biri bana aynı çekirdek değil desin lütfen :D

@Montag Coffee Roasters Bilgilendirme için teşekkürler.

önceki kutu tasarımları çok iyiydi, şimdikiler farklı olmuş. cezbediciliği var ama önemli olan çekirdek kalitesi tabii ki.

honduras aruco, yeni fiyatıyla daha önceden söylediğim fiyat-performans kahvesi olmaktan çıkmış.

funky berry bana nanky beri beri diyor. gerçi ben alırsam yine mogiana, felice gibi uygunları yeğlerim ama bir nanky mesajı aldım kendime o 300 ve üstü çekirdekleri görünce.

Yine de @orgomelih Hocam’a katılmak durumundayım. Funky ve diğer ikiliyi bekleyenlerdendim. Hatta Funky Berry’i dükkanda içip beğendim. Fakat 360-375-390 fiyat bandı gerçekten şaşırtı ve üzdü. Nanky Berry diyor ve ayrılıyorum konudan 😄

Geri