Montag Coffee Roasters
Barista
- İsim
- Uğur
- Firma
- Montag Coffee Roasters
Daha fazla
- İsim
- Uğur
- Firma
- Montag Coffee Roasters
Merhaba,Konuyu siz açtınız, izninizle çok basit bir sorum olacak.
Siz nitelikli kahveyi anlatırken, karşınızdaki tüketiciyi bilinçlendirmekten, satış kaygısıyla kaçınırsanız, nasıl daha geniş kitlelere yayılabilir?
Varsayalım ben çevremde ayda 7-8 kişiye ulaşıyorum ve bana sorduklarında detaylı olarak kahveleri - processleri - takım notlarını kendimce anlatıyorum.
Siz ayda kaç kişiye ulaşıyorsunuz? Ve bu bilgileri vermekten çekiniyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 22774
Satış kaygısından kaçındığımızdan dolayı puanları paylaşmadığımızı söylemedim. Aksine bizler kahvelerin sadece puanlarına göre değerlendirilmemesi gerektiğini düşündüğümüz için şimdilik bu bilgi paylaşımını yapmamayı tercih ediyoruz. Kaldı ki Nordic Approach gibi bir firmadan "yüksek puanlı" kahve alıp bunun pazarlamasını yapıp daha fazla satış gerçekleştirme yolunu da strateji olarak seçebilirdik. Merak edenler zaten bu bilgiye çok kolay bir şekilde hem aracı firmaların sitelerinden hem de bize sorarak ulaşabilir. Konuyu böyle bir yere çekmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bazı firmalar bu bilgiyi paylaşıyor bazıları paylaşmıyor. Burada firmaların farklı düşünceleri ve bu bağlamda stratejileri oluyor ve bunlara saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.
Buna ek olarak bilinçlendirme için web sitemizin Blog kısmında bir seriye başladık. Süreç içerisinde kahve hakkında tüm önemli konularak değinen içerikler paylaşacağız. Oradan da gelişmeleri ve nitelikli kahve hakkındaki bilgilendirmelerimizi takip edebilirsiniz. Bu serinin başlangıç yazısına da https://montagcoffee.com/blogs/kahve-kulturu/simple-but-complex buradan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler,
Uğur
Son düzenleme: