• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu siz açtınız, izninizle çok basit bir sorum olacak.
Siz nitelikli kahveyi anlatırken, karşınızdaki tüketiciyi bilinçlendirmekten, satış kaygısıyla kaçınırsanız, nasıl daha geniş kitlelere yayılabilir?

Varsayalım ben çevremde ayda 7-8 kişiye ulaşıyorum ve bana sorduklarında detaylı olarak kahveleri - processleri - takım notlarını kendimce anlatıyorum.
Siz ayda kaç kişiye ulaşıyorsunuz? Ve bu bilgileri vermekten çekiniyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 22774
Merhaba,

Satış kaygısından kaçındığımızdan dolayı puanları paylaşmadığımızı söylemedim. Aksine bizler kahvelerin sadece puanlarına göre değerlendirilmemesi gerektiğini düşündüğümüz için şimdilik bu bilgi paylaşımını yapmamayı tercih ediyoruz. Kaldı ki Nordic Approach gibi bir firmadan "yüksek puanlı" kahve alıp bunun pazarlamasını yapıp daha fazla satış gerçekleştirme yolunu da strateji olarak seçebilirdik. Merak edenler zaten bu bilgiye çok kolay bir şekilde hem aracı firmaların sitelerinden hem de bize sorarak ulaşabilir. Konuyu böyle bir yere çekmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bazı firmalar bu bilgiyi paylaşıyor bazıları paylaşmıyor. Burada firmaların farklı düşünceleri ve bu bağlamda stratejileri oluyor ve bunlara saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.

Buna ek olarak bilinçlendirme için web sitemizin Blog kısmında bir seriye başladık. Süreç içerisinde kahve hakkında tüm önemli konularak değinen içerikler paylaşacağız. Oradan da gelişmeleri ve nitelikli kahve hakkındaki bilgilendirmelerimizi takip edebilirsiniz. Bu serinin başlangıç yazısına da https://montagcoffee.com/blogs/kahve-kulturu/simple-but-complex buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

Uğur

Son düzenleme:
Merhaba,

Satış kaygısından kaçındığımızdan dolayı puanları paylaşmadığımızı söylemedim. Aksine bizler kahvelerin sadece puanlarına göre değerlendirilmemesi gerektiğini düşündüğümüz için şimdilik bu bilgi paylaşımını yapmamayı tercih ediyoruz. Kaldı ki Nordic Approach gibi bir firmadan "yüksek puanlı" kahve alıp bunun pazarlamasını yapıp daha fazla satış gerçekleştirme yolunu da strateji olarak seçebilirdik. Merak edenler zaten bu bilgiye çok kolay bir şekilde hem aracı firmaların sitelerinden hem de bize sorarak ulaşabilir. Konuyu böyle bir yere çekmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bazı firmalar bu bilgiyi paylaşıyor bazıları paylaşmıyor. Burada firmaların farklı düşünceleri ve bu bağlamda stratejileri oluyor ve bunlara saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.

Buna ek olarak bilinçlendirme için web sitemizin Blog kısmında bir seriye başladık. Süreç içerisinde kahve hakkında tüm önemli konularak değinen içerikler paylaşacağız. Oradan da gelişmeleri ve nitelikli kahve hakkındaki bilgilendirmelerimizi takip edebilirsiniz. Bu serinin başlangıç yazısına da https://montagcoffee.com/blogs/kahve-kulturu/simple-but-complex buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

Uğur
Üstad başında da söyledim. Konuyu ben değil siz açtınız.
Son 10gönderiye bakarsanız kimse puan'dan bahsetmedi(:

Blog için teşekkürler. Sayfa gösterimlerini arttırmak için blog şart. Sizin de başlamanıza çok sevindim🌸

Tuttuğum listeye göre 30 çeşit kahve çekirdeklerini alıp demlemişim, kafelerinde içip denediklerimi saymıyorum. Ancak bir süredir pek çekirdek almıyorum. Montag'ın X kahvesiyle başka bir kavurucunun Y kahvesini F/P (veya sevme, beğenme) oranına göre kıyasladığımda genellikle o başka kavurucuyu tercih ediyorum. Montag'ın X kahvesine o ücreti ödemek istemiyorum. Feedback değerlidir; değer verdiğim için yazdım.

Kavurduk satılmadı yapıştır indirimi
Merhaba,

Yeni gelen kahvelerimizi ve diğer kahvelerimizi tüm kahve severlere ekonomik koşullar ve alım gücü düşünüldüğünde sadece avantajlı sunmak ve sizlerin bu kahveleri denemenizi istemiştik. Yeni gelen kahvelere de bir hafta olmadan yaptığımız bu indirimi kahveler satılmadı diye okumanıza saygı duyuyoruz ancak biraz aceleci ve yanlış bir düşünce olarak buluyoruz.

Sevgiler,

Uğur

Merhaba,

Yeni gelen kahvelerimizi ve diğer kahvelerimizi tüm kahve severlere ekonomik koşullar ve alım gücü düşünüldüğünde sadece avantajlı sunmak ve sizlerin bu kahveleri denemenizi istemiştik. Yeni gelen kahvelere de bir hafta olmadan yaptığımız bu indirimi kahveler satılmadı diye okumanıza saygı duyuyoruz ancak biraz aceleci ve yanlış bir düşünce olarak buluyoruz.

Sevgiler,

Uğur
Merhabalar,

Durumun böyle olmadığını biliyordum sadece kendimce bilerek yorumladım zira Montagın ne kadar yoğun iş yaptığını ve nasıl çalıştığını az çok tahmin edebiliyorum zira kafenizde çokça bulundum. Ancak Montagın fiyat politikasının diğer kavuruculardan daha farklı olduğunu ve bunu doğru bulmadığımız için böyle eleştirileri yaptık ancak sizin böyle okumanıza saygı duyuyorum. Samimiyetinizden şüphem yok ancak doğru olan ara sıra böyle kupon ya da bundlelar yapmak yerine fiyatları daha makul ( piyasa düzeyine ) çekmektir.

Sevgiler,

Underwood

@Montag Coffee Roasters ; Acaba yeni kahveleriniz için reçeteleriniz var mı. Öncelikli olarak kenya ve funky için. Hangi suyu kullanıyorsunuz. Kolay gelsin.

Merhabalar,

Durumun böyle olmadığını biliyordum sadece kendimce bilerek yorumladım zira Montagın ne kadar yoğun iş yaptığını ve nasıl çalıştığını az çok tahmin edebiliyorum zira kafenizde çokça bulundum. Ancak Montagın fiyat politikasının diğer kavuruculardan daha farklı olduğunu ve bunu doğru bulmadığımız için böyle eleştirileri yaptık ancak sizin böyle okumanıza saygı duyuyorum. Samimiyetinizden şüphem yok ancak doğru olan ara sıra böyle kupon ya da bundlelar yapmak yerine fiyatları daha makul ( piyasa düzeyine ) çekmektir.

Sevgiler,

Underwood

Montag'ın mail bülteninden hemen her ay bir kez minimum %10-15 indirim paylaşımı geliyor bana. "Kavurduk satılmadı yapıştır indirimi" diye çıkışıp cevap gelince "samimiyetinizden şüphem yok" bağlaması tutmadı bence.

Fiyatların makul düzeyi nedir, varsa böyle genelgeçer bir bilgi paylaşın öğrenelim biz de.

Fiyatların makul düzeyi nedir, varsa böyle genelgeçer bir bilgi paylaşın öğrenelim biz de.
😂:censored::censored:

çekirdeklerin ismi piyasa ile tutmadığı için şu an direkt karşılaştıramıyorum ama montag'ın bilindik bi çekrideği en pahalı satan firmalardan biri olduğunu gerçekten bilmiyor musunuz..
rekabet tüketiciye yarar❤️

Montag'ın mail bülteninden hemen her ay bir kez minimum %10-15 indirim paylaşımı geliyor bana. "Kavurduk satılmadı yapıştır indirimi" diye çıkışıp cevap gelince "samimiyetinizden şüphem yok" bağlaması tutmadı bence.

Pek tabi. Bu konuyla alakalı çok tartışma ve konuşma olmuştu aynı şekilde kaynaklarda var ama genelgeçer fiyatlandırma 250 gr kavrulmuş çekirdek = 1 KG yeşil çekirdek fiyatı. ; ) Rica ederim

Firmaların fiyat politikalarını bu şekilde sorgulamak veya suçlayıcı ifadeler kullanmak artık çok baymaya başladı her firma başlığı altında benzer muhabbetler. Türkiye de yaşıyoruz öncelik bundan kaynaklanıyor. Ayrıca her firmanın gideri farklı. Çalıştırdığı insan sayısı iş yeri kirası kullandığı ekipman kalitesi, kar oranı vs vs. Bir firma size hitab etmiyorsa fiyat veya politika olarak başka bir firmadan aynı çekirdeği alabilirsiniz tepkinizi bu şekilde koyabilirsiniz. 10’larca farklı kavurucu 10’larca fiyat çeşitliliği var. Firma bir fiyat belirliyorsa demek alıcısı vardır eğer yoksa da zamanla kendisi düzenleme yapar zaten. Çok basit bir örnek vermek gerekirse Prada’nın da bir alıcısı var aynı kalite kumaşa sahip x bir giyim markasının da veya daha düşük bir kaliteye sahip. Gidip pradaya fiyatlarınız çok yüksek indirin bu kadar olmaz diyor musunuz. Herkes gücüne zevkine göre istediği yerden alışveriş yapar. Malesef serbest piyasa koşulları da buna olanak sağlıyor.

Firmaların fiyat politikalarını bu şekilde sorgulamak veya suçlayıcı ifadeler kullanmak artık çok baymaya başladı her firma başlığı altında benzer muhabbetler. Türkiye de yaşıyoruz öncelik bundan kaynaklanıyor. Ayrıca her firmanın gideri farklı. Çalıştırdığı insan sayısı iş yeri kirası kullandığı ekipman kalitesi, kar oranı vs vs. Bir firma size hitab etmiyorsa fiyat veya politika olarak başka bir firmadan aynı çekirdeği alabilirsiniz tepkinizi bu şekilde koyabilirsiniz. 10’larca farklı kavurucu 10’larca fiyat çeşitliliği var. Firma bir fiyat belirliyorsa demek alıcısı vardır eğer yoksa da zamanla kendisi düzenleme yapar zaten. Çok basit bir örnek vermek gerekirse Prada’nın da bir alıcısı var aynı kalite kumaşa sahip x bir giyim markasının da veya daha düşük bir kaliteye sahip. Gidip pradaya fiyatlarınız çok yüksek indirin bu kadar olmaz diyor musunuz. Herkes gücüne zevkine göre istediği yerden alışveriş yapar. Malesef serbest piyasa koşulları da buna olanak sağlıyor.
montag sektörün pradasımı şimdi😲

spada / prada olur bak(: Spada'nın yeni paketleri afilli hem de fonetik🌸

firmaların fiyat politikalarının eleştirilmemesi kısmına katılmıyorum. firmaların fiyat politikalarında forum kullanıcılarının kendilerine göre uygun bulmadığı hususlar varsa bunları saygı unsurları çerçevesinde özgürce paylaşabilmeli, yani "almazsınız olur biter buraya gelip şikayet etmeyin" demek forum kültürüne pek uymuyor. zaten dediğiniz gibi montag = prada ise buradaki fiyat eleştirilerinden bağımsız olarak kendi kitlesine her koşulda satışını yapacaktır.

“fiyat elestirmeyin, almayin”a zaten katilmiyorum.

“cafe giderlerini de paket kahveye yedirip satmayi” normallestirmeyi hic hic katilmiyorum.

demek ki alicisi var :)

@nuclearmoonrise neredeyse bu ay da seçiliyordu, ki bence aralık ayında bir aksilik olmazsa seçilecek gibi duruyor

Geri