• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok eskilerden şöyle bir reçetem de var Pink Sunrise için:

15:240
Buzdağı su 94 derece
CMD 19 klik
45 gr bloom sonrası tek döküş
2:45 bitiş
%1.41 TDS
%19.8 Ext
Bugün 1 haftayı doldurdu Pink Sunrise.

16 gr kahve
15:240
Erikli su 95 derece
Kingrinder K6 95 klik
Hario V60 cam, Hario kağıt
45 gr bloom 30sn ardından tek döküş ben 2:30'da bitirdim

Kahve çekirdek ve öğütülmüş haliyle çiçeksi kokusunu veriyor. ilk yudumda yine çiçeksi ve bir miktar tatlılık veriyor. Ilıkken lime çok baskın geldi bana. Farklı demleler de denemek istiyorum. Denedikçe paylaşırım.

Geçen hafta kadıköyde asiditesi yüksek bir espressolarını deneyimledim ancak çekirdek yahut blendin ismini almadım bilen var mıdır?

Mesajın başında bu linke tıkladım
işe yarıyor 😜

Screenshot_20240930_195823_Gmail.jpg
Screenshot_20240930_195858_Gmail.jpg

Son düzenleme:
Montag- tropical nectar

Kuru kokuda sanki hiçbir şey vaad etmiyormuş gibi hissettiren fakat içtikçe keyif alınan yormayan dengeli ama güzel kahve. Benim açımdan festivalin en iyi kahvelerine aday olabilir

Kahve festivalinde fazlaca vakit geçirdiğimiz firmalardan biri oldu. Tropical Nectar aromaları çok net veren meyvemsi ve tatlı bir kahve denemek isteyen varsa tavsiye ederim aldığımız kahvelerden birisi oldu Ayrıca espresso için Colombia Matazano'yu tavsiye ederim. Ayrıca yine aldığım kahvelerden Funky Berry çok iyiydi.

Tropical Nectar ı yeminimi bozup alacaktım, kalmadı dediler :confused:

Festivalde Montag baristaları espresso için Honduras Matazano'yu çok övünce dayanamayıp almıştım, aldığım paket 28 Eylül kavrumluydu, bugün bu kahveyi açıp bir shot aldım, paketi açtığımda yoğun meyvemsi bir koku burnuma çarptı, kavrumuna baktım kavrumu da gayet güzel, espresso için ideal göründü, Niche Zero'da öğütüp 95 sıcaklıkta 32 saniyelik bir shot aldım, shot oldukça meyvemsiydi, tatlı bir asiditesi vardı, naturel bir kahvede bu yoğun meyvemsilik biraz şaşırttı beni.

Kocaman "%50 ye varan" yazıp, siteye girdiginde %27 geçmeyen bir indirim uygulamasını oluştururken hangi ticari zeka kullanildi acaba? Web sitesi ziyareti mi sadece?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241026_094530_Instagram.jpg
    Screenshot_20241026_094530_Instagram.jpg
    60.6 KB · Görüntüleme: 30
Kocaman "%50 ye varan" yazıp, siteye girdiginde %27 geçmeyen bir indirim uygulamasını oluştururken hangi ticari zeka kullanildi acaba? Web sitesi ziyareti mi sadece?
montag maalesef uzun zamandır tıklanma sayısı artsın diye çok garip yöntemlere başvuruyor. bir ara gönderdikleri bültende aylarca comandante fiyatını çok düşük gösterdiler, tıkladığında siteye ve gerçek fiyatına gidiyordu. işte bunlar hep ucuz numaralar. %50 da cabası.

Funky berry gibi bir kahveyi 1612 tl satışa sunulmuş tekrardan, piyasadaki etiyopya çekirdeklerine baktıgımızda en uygunu ne kadara satılıyorki bu fiyati eleştiriyoruz neticede sanalbaharat veya nescafe değil

Yıllardır binlerce firmanın yaptığı pazarlama stratejisi bu. Ben tam iki ay önce Pink Sunrise'ı yine indirimden 465'e almışım bugünkü indirimle 485'e geliyor. Çok farklı değil diğer ülke değişkenlerine baktığımızda. Yine 30 gün önce festivalde aldığım Funky Berry (ben 470'e almışım festivaldeki indirimle) sitede 465 lira. Neticede bir indirim var ve kötü görünmüyor oranlar.

Geri