• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk alımda kod geçerli sadece

Başka bir mail adresi ile yeni üyelik açıp alabilirsiniz. Bu şekilde yarın bi gün yine devamsız müşterilere özel kampanya yaparlarsa ondan da yararlanmış olursunuz :D

Yok ya bana uymaz o iş😃

Ya bana aşırı hitap etmiyordu. Tatlı kahveler seviyorum. Belki denediğim dönemde benim açımdan tatsız bi rastlaşma olmuştur, o yüzden bir şey de diyemiyorum. Montag'ı severim aslında, belki Moda şubesinde almadan önce denemeyi düşünebilirsiniz.

Ekleme: Ne yazık ki Bochisa ve bir önceki Funky Berry'den beri Montag'da beğendiğim bir kahve olmadı.

Şu son dönemde hoş bulduğum kahveler
- Coffee Department'ın Monte Blancosu
- Null'ün shantawene'si
- Spada'nın Micromill şeysi

Son düzenleme:
Tropik punch ı deneyen var mı ? Yorumlarınız nedir ?

Birkaç ay önce espresso kavrumunu almıştım. Filtre ve espresso olarak tükettim, güzeldi bence. Ama sürekli içebileceğim bir profil değildi. Zira anaerobik kahveleri andırırcasına yoğun bir profili mevcuttu. O da sık sık tüketince damak yoruyor haliyle. 😊

6 yeni kahve eklemişler seçkilerine.

takip ettiğim kavurucularda kosta rika ile peru az gördüğüm için doğal işlenmiş kosta rika ile yıkanmış peru dikkatimi çekti içlerinde en fazla.

Merhabalar @Montag Coffee Roasters ,
Numaralı siparişi en güncel kavrumdan yollarsanız çok mutlu olurum hatta kavrum tarihi yakınsa bir sonraki kavrumdan yollarsanız daha da iyi olur. Keyifli çalışmalar dilerim kolay gelsin 😊

Olmayan müşteri hizmetleriniz sonumuz olacak sanırım @Montag Coffee Roasters

Siparişimi kargoladıktan sonra indirim oldu, farkla ilgili mail attım ancak 2 gündür cevap verilmedi. Aradım telefon açılmadı.

Ne kadar zor olabilir ki 24 saatte maile geri dönmek..

Olmayan müşteri hizmetleriniz sonumuz olacak sanırım @Montag Coffee Roasters

Siparişimi kargoladıktan sonra indirim oldu, farkla ilgili mail attım ancak 2 gündür cevap verilmedi. Aradım telefon açılmadı.

Ne kadar zor olabilir ki 24 saatte maile geri dönmek..
Merhaba,

Yoğunluktan dolayı aksamalar yaşanıyor. Kusura bakmayın. İletişime geçilmediyse henüz bana DM' den yazabilirsiniz.

Sevgiler,

Geri