Tropik punch ı deneyen var mı ? Yorumlarınız nedir ?
www.montagcoffee.com
www.montagcoffee.com
Son olarak reçete konusuna gelirsek. En kısa sürede web sitemize ve Instagram'a reçeteleri koyacağız.
Sevgiler,
Uğur
Konu ile ilgileniyorum. Bu süre içerisinde instagram adresimizden demleme reçetesine bakabilirsiniz.Daha bu sabah aklıma gelmişti fakat yazmaya üşenmiştim. İndirim vesilesi ile tekrar sorayım.
Siteye ekleneceği söylenen reçetelerle alakalı bir planlamanız var mı acaba? @Montag Coffee Roasters
Instagram kullanmadığım için bakamamıştım maalesef. Siteye gelinceye kadar eşten dosttan rica ederimKonu ile ilgileniyorum. Bu süre içerisinde instagram adresimizden demleme reçetesine bakabilirsiniz.
Sevgiler,
İade et geç hocam.Olmayan müşteri hizmetleriniz sonumuz olacak sanırım @Montag Coffee Roasters
Siparişimi kargoladıktan sonra indirim oldu, farkla ilgili mail attım ancak 2 gündür cevap verilmedi. Aradım telefon açılmadı.
Ne kadar zor olabilir ki 24 saatte maile geri dönmek..
Merhaba,Olmayan müşteri hizmetleriniz sonumuz olacak sanırım @Montag Coffee Roasters
Siparişimi kargoladıktan sonra indirim oldu, farkla ilgili mail attım ancak 2 gündür cevap verilmedi. Aradım telefon açılmadı.
Ne kadar zor olabilir ki 24 saatte maile geri dönmek..