• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi kargo şirketiyle çalışıyorsunuz?
Takip numarası siparişlerim kısmında görülse daha güzel olur.👍🏻

Hangi kargo şirketiyle çalışıyorsunuz?
Takip numarası siparişlerim kısmında görülse daha güzel olur.👍🏻
murat bey merhabalar aras kargo ve yurtiçi kargo bundan sonraki siparişlerimizde telefon ihbarlı gönderilmesine dikkat edicez kargocularla görüşüp .. tşkler ilginize herkesin

Burada neler oluyor? Var mi Zafer beyin espressolarini deneyen? Ovuluyor mu? Gomuluyor mu? Bir turlu sira gelmedi. Deneyemedim. Merak icerisindeyim.

Keramo microlot çok can yakar espresso da :)
Yanlis anlama, hic bir manav sattigi meyve sebzeye mundar demez. 😁

Benim icin kullanici > SCA

Kullanicillar begenmedikten sonra SCA 95 dese ne olur ki?

Ne 95 ler gordum icinde meyve yok. Ne meyveler gordum puani yok😝.

Gunumuzde iyi kavurucu bulmak zorlasti ulkede. Eger yeni bir tane iyi kavurucu geldiyse ne mutlu bize.

Yanlis anlama, hic bir manav sattigi meyve sebzeye mundar demez. 😁

Benim icin kullanici > SCA

Kullanicillar begenmedikten sonra SCA 95 dese ne olur ki?

Ne 95 ler gordum icinde meyve yok. Ne meyveler gordum puani yok😝.

Gunumuzde iyi kavurucu bulmak zorlasti ulkede. Eger yeni bir tane iyi kavurucu geldiyse ne mutlu bize.
güzel derleme yapmışsın :)

Kargo bugün elime ulaştı, degasing beklemeden demledim. Keramo çok güzel bir kahve tadım notlları birebir tutuyor, asiditesi yüksek tropikal meyvesuyu tadında. Elinize sağlık👏

Bu kadar güzel yorumdan ve Zafer beyin keyifli sohbetinden sonra hayatımın en yüklü alımını yapmış oldum 😃 tabi yeni vakum makinesi almam neticesinde buzluk bank yatırımı olmasa cesaret edemezdim tek seferde bu miktara 😊

IMG_3828.jpeg

Bu kadar güzel yorumdan ve Zafer beyin keyifli sohbetinden sonra hayatımın en yüklü alımını yapmış oldum 😃 tabi yeni vakum makinesi almam neticesinde buzluk bank yatırımı olmasa cesaret edemezdim tek seferde bu miktara 😊

Ekli dosyayı görüntüle 27235
Afiyetle..Vakum makinesi işine bende heves ettim.Marka model ne aldınız ve memnunmusunuz acaba?dm den irtibat kursak sizin için mahsuru yok ise?

Afiyetle..Vakum makinesi işine bende heves ettim.Marka model ne aldınız ve memnunmusunuz acaba?dm den irtibat kursak sizin için mahsuru yok ise?
Teşekkürler hocam. Aldığım makine vestelin vakum makinesi. Çok fazla kullanma fırsatı bulamadım daha ama ilk izlenimim mevcut piyasa koşullarında fiyat/performans olarak iş göreceği yönünde. En çok sevdiğim yanı boyutu oldu, çok yer kaplamıyor.

Aklınıza takılanları özelden de sorabilirsiniz tabiki.

Etiyopya Guji Shakiso
CMD 19 Klik / 94C / 15-245 / Cafec Traditional
Nestle Purelife (68 PPM)
50-145-245 / Bitiş 2.50

Çok dengeli bir kahve, aftertaste de hiç bitter tatlar da yok. Bağıran bir meyvemsiliği yok (örn. Cocamu kadar) bunun yerine hafif çekirdekli meyve diyebileceğim tatla beraber çok keyifli bir çiçeksilik denge içinde. Çiçeksilik pek sevmem fakat bu çiçeksilik pakette yazdığı gibi gül derecesinde kalmış. Yani tatlı fakat keskin değil. Umarım anlatabilmişimdir :D

Etiyopya Guji Shakiso
CMD 19 Klik / 94C / 15-245 / Cafec Traditional
Nestle Purelife (68 PPM)
50-145-245 / Bitiş 2.50

Çok dengeli bir kahve, aftertaste de hiç bitter tatlar da yok. Bağıran bir meyvemsiliği yok (örn. Cocamu kadar) bunun yerine hafif çekirdekli meyve diyebileceğim tatla beraber çok keyifli bir çiçeksilik denge içinde. Çiçeksilik pek sevmem fakat bu çiçeksilik pakette yazdığı gibi gül derecesinde kalmış. Yani tatlı fakat keskin değil. Umarım anlatabilmişimdir :D
Teşekkürler yorumun için 15/250 50x100x50x50 yapıp süreyi 2.30-2.45 gibi bitirirseniz daha tatlı daha meyvemsi olacağını söyleyebilirim

Kenya Tekangu, biraz değişik bir kahve.
Yıkanmış Kenya kahvesine neredeyse hiç benzemiyor. Biraz temiz bir naturel Amerika kahvesi gibi.
İyi bir Kenya kahvesi içmek isteyene tavsiye etmem, çünkü aradığınızı bulamazsınız. Akşam yorgunluğuyla şöyle tatlı bir kahve içeyim, derseniz olabilir sanki.

Teşekkürler yorumun için 15/250 50x100x50x50 yapıp süreyi 2.30-2.45 gibi bitirirseniz daha tatlı daha meyvemsi olacağını söyleyebilirim
Bugün bu şekilde denedim CMD 20 klik’e yükseldim fakat döküş sayısı arttığından süre yine 2.50 leri buldu.Bir klik daha istiyor gibi, kahve su tutuyor epey.
Fakat döküş sayısını arttırmak tada olumlu yansıdı👍🏻
Daha asidik ve tatlı limon havasındaydı.

Taleplerden dolayı bayram dönüşü 7 temmuz kadar kahvekulübüyle ilgili indirim süresini uzatmış bulunuyoruz. Bayram önceside verilen siparişi çok hızlı bir şekilde ulaştırmaya çalışıcağız.. Herkese Mutlu bayramlar diliyorum ...

Jairo Arcila
Cmd 16 Klik / Cafec Traditional
Nestle / 95C / 12-200
50-75-75 (Son döküş Rao Spin) Bitiş 1.55

Kahveyi öğüttükten sonra kokusundan iyi bir kahve olduğu anlaşılıyor.Tatta aldığınızı zaten kokuda da veriyor. Bence tam deneyim kahvesi, her gün içmek istemezsiniz ama içtiğinizde de mest eder :D Demlerken tropikal meyve vardı kokuda hafif, bardakta pek rastlamadım.Daha çok böğürtlen gibi yoğun kırmızı meyveler ve oldukça alkolsüydü.Asiditesi oldukça yüksek lafın kısası.
Daha önce başka bir kavurucudan da içmiştim bu çekirdeği aynılar mı tam emin olamadım ama bu kavrumun daha hoşuma gittiğini söyleyebilirim.

Milestones'tan aylık alım yaptığımdan her gün farklı olanı denemeye çalışıyorum :D En son yaptığım alımla beraber yakında satışa çıkacak bir Honduras'ı denemem için göndermişler, ayrıca teşekkür ederim.
Çekirdeği kokladığımda ve tipine baktığımda bana oldukça naturel bir Kenya'yı anımsattı. Aeropress'te iyi olacağını düşünüp denedim, yanılmadım. Bu arada bahsettiğim Kenya domates olanlardan değil keyifli sarı meyve suyu gibi olanlardan :D Sadece Honduras olduğunu biliyorum detaylarını bilmiyorum fakat yeni seçkiyle birlikte gelecekmiş.
Özellikle aralarda deneysellerden kaçıp damak temizlemek için güzel bir kahve olduğunu düşünüyorum. Bul beni Honduras :D

Geri