• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ah Koke, vah Koke. Bizim oğlanla (3 aylık) bugün kahve demlerken öğüttüğüm kahveyi koklatayım dedim. Her koklattığımda ev ahalisi de şahit ağzını şapırdattı. Öyle bir kahve yani.

Koke, honey
Kinu m47 rebel, pour over burr ile 4.8
Hario switch, Cafec traditional
Nestle, 95 derece su
15 gr, 250 ml su
4 parçalı döküş ama ilk döküşte switch kapalı.

Kenya Kuria V60 için reçete paylaşmak isteyen var mıdır? İddialı bir kahve, en iyi sonucu almak istiyor insan...
Hario Switch
Kahve: 15 g
Su: 250 ml Assu
Öğütüm: 24 click cmd
Sıcaklık: 96°C
Filtre: Abaca plus
0:00 Switch kapalı 50 ml su
0:30 100 ml’ye tamamlama
0:40 150 ml’ye tamamlama
0:50 200 ml’ye tamamlama
1:00-250 ml’ye tamamlama
1:05 Switch aç
2:30 – 2:45 bitiş
(paylaşılan ve işe yarayan referans reçeteydi)

Kafayı yemelik çekirdek: ENDONEZYA MANG TEMPAYAN/YELLOW BOURBON NATURAL YEAST
Reçete: The Coffee Chronicler
Su: Uludağ Premium
Derece: 94
Kinu stok burr: 3.2.0
Hario Mugen ve TH-3 kağıt.

Normalde biraz hastayım, ağzımın tadı yeni yeni yerine geliyor ama danayamayıp bir demleme yaptım. İyileşip ayağa kalktım :ROFLMAO: Mest oldum, gerçekten inanılmaz bir çekirdek. Orman meyveleri ağızda dans ediyor resmen. Sıcakta gövde de hissedilirken soğudukça tatlılık artıyor. Çok yüksek aromatikliğe, bununla birlikte zarifliğe sahip. Bayan, yoran bir asidite değil, çok rafine... Bayıldım. Siz de bayılın, gidin hemen benim gibi 2 paket daha alın. :D

Demleme parametleri değiştirilebilir, öylesine bir demleme yaptım ama güzel çalıştı. Zaten bence bu çekirdekten kötü sonuç almak pek mümkün değil gibi duruyor.

adsd.jpeg

@blackeagle selamlar kahveler yeni geldi çok heyecanlı ve merak içerisindeyim yalnız kavrum tarihleri 05.05.2026 yazıyor bir hata olmuş sanırım kontrol edebilir misiniz? Bir de degass kaç gün önerirsiniz ve filtre için ayrı espresso için ayrı reçete rica edeceğim 😊

@blackeagle selamlar kahveler yeni geldi çok heyecanlı ve merak içerisindeyim yalnız kavrum tarihleri 05.05.2026 yazıyor bir hata olmuş sanırım kontrol edebilir misiniz? Bir de degass kaç gün önerirsiniz ve filtre için ayrı espresso için ayrı reçete rica edeceğim 😊
Merhaba burak bey 23 nisan kavrumu 5 mayıs gibi içmeye hazır olucak bu arada yanlış yazmışız kusura bakma. sevgilerimle.

İndirimi en azindan ay sonuna kadar uzatsaydik kaçırmışım.
Merhaba birçok yerden duyuru yapmıştık. Fakat.bir proje var onaylanırsa kısada olsa bir indirim olabilir ileriki aylarda kesin garanti vermeyeyim ama .Saygılarımla

Geri