• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Square Mile Coffee ile marka ve logo benzerliğiniz yüzünden kaç gündür "yahu ben bu markayı nerden biliyorum" diye geziyorum ortalıkta 😄

İşinizde başarılar dilerim, ilk yorumlar çok ilgi çekici. Haziran bitmeden bir sipariş geçeceğim mutlaka. Gözüme kestirdim 2-3 çekirdek (Etiyopya geleneksel/guji gigesa/kenya meru)

Genel olarak önerdiğiniz hazır marka bir su var mıdır?

Square Mile Coffee ile marka ve logo benzerliğiniz yüzünden kaç gündür "yahu ben bu markayı nerden biliyorum" diye geziyorum ortalıkta 😄

İşinizde başarılar dilerim, ilk yorumlar çok ilgi çekici. Haziran bitmeden bir sipariş geçeceğim mutlaka. Gözüme kestirdim 2-3 çekirdek (Etiyopya geleneksel/guji gigesa/kenya meru)

Genel olarak önerdiğiniz hazır marka bir su var mıdır?
selamlar 3 çekirdek fiyatının çok üstünde bir perfomans veriyor. Ruanda Cocamu Eldorado ,Golden Flakes,Melka Gumie bu aralar içiyorum çok keyif alıyorum . su olarak ters osmoz uludağ premium öneriyorum .

Evet kahveler var muhtemelen temmuz ortasını bulucak kenya anaerobic 88+ gesha sidra microlot 2 kahve daha eklicez gibi gözüküyor.
Zafer Bey selamlar. Kenya Anaerobik natürel mi, anaerobik yıkanmış mı?

Stok durumun nedir Gigesada? Alasım var vallahi bir paket 😁

Kahve çok diye acele etmedim.
20 kg kadar var ama çok hızlı gidiyor alan 250 gramı 1 kg almak istiyor :) adını yakışan bir alışveriş olur :) 1 kg al bence :)

20 kg kadar var ama çok hızlı gidiyor alan 250 gramı 1 kg almak istiyor :) adını yakışan bir alışveriş olur :) 1 kg al bence :)
Zefer Hocam beni çok büyük tuzağa çektin nickim benim yumuşak karnım, hassas noktam. Desteklemediğim cumhurbaşkanı adayı bana "nickin güzelmiş dese", oy vermeyi geçtim bayrağımı alıp meydanlara inerim. Bu sözü bir hatun kişi söylese yuvam barkım yıkılır öyle söyleyeyim.

Zefer Hocam beni çok büyük tuzağa çektin nickim benim yumuşak karnım, hassas noktam. Desteklemediğim cumhurbaşkanı adayı bana "nickin güzelmiş dese", oy vermeyi geçtim bayrağımı alıp meydanlara inerim. Bu sözü bir hatun kişi söylese yuvam barkım yıkılır öyle söyleyeyim.
:) bildiğin gigesadan daha güzel emin olabilirsin isminizi bilmediğim için gigesa bey dicem :)

Sipariş notuna ben Gigesa diye yazacağım dostum 🙂

Sipariş notuna ben Gigesa diye yazacağım dostum
Teşekkürler :) bu arada senin için yumuşak karnınsa gigesa bizim içinde markamızın isminin doğuşu milestones(km taşı) hayatımızda kahve girdiği an hayatımıza yön verip dönüm noktamız olmuş yani kısacası hayatımızda iz bırakan şeyler anlamına geliyor ...

Kenya Tekangu
Clever Soğuk Kahve
X-lite 12klik (orta v60 ayarı)
22gr kahve 110buz üstüne 220su (93°C)
Önce kahve. Üstüne tek seferde 220gr suyu ortalardan başlayarak döktüm. Çay kaşığı ile yüzeyden karıştırdım. Kapağı kapatıp 3 dk bekledim. 3dk sonunda kapağı açıp buz üstüne akışı başlattım. Süzülme yaklaşık 40sn sürdü. Buzlar eriyince buzlu bardağa döküp servis ettim.

Daha kalın Öğütümde gövde çok sulu oluyor. Demleme süresini uzatınca da acılaşma oluyor. Bu ayarlarda gövdesiyle, lezzetiyle tam kıvamında oldu. Tabi ben daha ince öğütümlerde de deneyeceğim.

Zafer in elimde uzun zamandır beklettiğim kahveleri mevcut .Kavurmuş olduğu ve demlediğim,kahveleri hiç üzmedi.Çok yoğun çalışmaktayım ,yakın zamanda deneyimlerimi paylaşacağım .🤗😋😋

Ekli dosyalar

• BB894530-8F33-4ADA-B8F5-DABEECD2CD42.jpeg
    BB894530-8F33-4ADA-B8F5-DABEECD2CD42.jpeg
    117.4 KB · Görüntüleme: 73
Zafer in elimde uzun zamandır beklettiğim kahveleri mevcut .Kavurmuş olduğu ve demlediğim,kahveleri hiç üzmedi.Çok yoğun çalışmaktayım ,yakın zamanda deneyimlerimi paylaşacağım .🤗😋😋
teşekkür ederiz serkan :) bu arada haziran sonuna kadar devam ediyorum indirimiz artan kur düzenlemesi en minimum seviyede yapılmıştır seçkiye bir tane daha kahve eklendi 3 tane microlot gelceğini sadece bir tanesini çok beğendik pazartesi günü stoklarımızda olucak ..

Cocamu’yu 5 Haziran kavrumu olmasına rağmen Zafer beyin önerisiyle bu sabah bekletmeden denedim. Henüz 4 günlük olmasına rağmen çilek oldukça netti. Şuan bu çilek şurup ile reçel arasında gidip geliyor bekledikçe daha da tatlılaşacağını düşünüyorum. Aftertastede de hiç acılık almadım.
3 basamaklı döküş / 15-240 / Cmd 18 / 60 ppm 94C su kullandım.

Seçkideki çoğu kahveyi denemiş bulunuyorum. Teker teker yorumlamak gerekirse;

Guji;

Kavrum profili neredeyse tüm çekirdeklerde light roast denebilir. Guji kendi segmentinde gerçekten üst düzey bir natural Etiyopya fikrimce. Kayısı tarzı sert çekirdekli meyveler ile birlikte çiçeksilik de eşlik ediyor kahveye, gerçekten başarılı.

Ruanda Cocamu;

Çilek şurubu ile çilek reçeli arası orta gövdeli çok temiz bir kahve. Anaerobic natural sevenler kesinlikle deneyebilir.

Brezilya Eldorado;

Tat olarak ilk denediğimde kesinlikle sıcak şarabı anımsatmıştı. Şarapsı hissiyatla birlikte kiraz, erik gibi meyveler kendini gösteriyor.

Kenya tekangu AA;

Bazı Kenyalar vardır hakikaten sirke gibidir, bu kesinlikle onlardan değil. Greyfurt, frenk üzümü ve çok dengeli bir asiditeye sahip. İlginç yanı ılıdıkça siyah incir tarzı notaların gelmesi. O noktada diğer Kenyalardan bariz ayrılıyor.

Henüz paketini açmadığım kahveler de var denedikçe güncelleyeceğim. Kısaca yeşil çekirdek olarak iyi kavrum olarak da gerçekten başarılı bir kavurucu. Zafer abinin kendisine de değinmeden olmaz, işini severek yapıyor ve çok ilgili. Bundan sonraki seçkilerini merakla takip edeceğim bir kavurucu oldu. Denemek isteyip arada kalanlara hazır indirim de tanımlıyken deneyip şans vermesini tavsiye ederim. 😊

Guji;

Kavrum profili neredeyse tüm çekirdeklerde light roast denebilir. Guji kendi segmentinde gerçekten üst düzey bir natural Etiyopya fikrimce. Kayısı tarzı sert çekirdekli meyveler ile birlikte çiçeksilik de eşlik ediyor kahveye, gerçekten başarılı.

Ruanda Cocamu;

Çilek şurubu ile çilek reçeli arası orta gövdeli çok temiz bir kahve. Anaerobic natural sevenler kesinlikle deneyebilir.

Brezilya Eldorado;

Tat olarak ilk denediğimde kesinlikle sıcak şarabı anımsatmıştı. Şarapsı hissiyatla birlikte kiraz, erik gibi meyveler kendini gösteriyor.

Kenya tekangu AA;

Bazı Kenyalar vardır hakikaten sirke gibidir, bu kesinlikle onlardan değil. Greyfurt, frenk üzümü ve çok dengeli bir asiditeye sahip. İlginç yanı ılıdıkça siyah incir tarzı notaların gelmesi. O noktada diğer Kenyalardan bariz ayrılıyor.

Henüz paketini açmadığım kahveler de var denedikçe güncelleyeceğim. Kısaca yeşil çekirdek olarak iyi kavrum olarak da gerçekten başarılı bir kavurucu. Zafer abinin kendisine de değinmeden olmaz, işini severek yapıyor ve çok ilgili. Bundan sonraki seçkilerini merakla takip edeceğim bir kavurucu oldu. Denemek isteyip arada kalanlara hazır indirim de tanımlıyken deneyip şans vermesini tavsiye ederim. 😊
Bende de 4-5 paket var, degas sürecini bekliyorum. Böyle yorumları okudukça hype seviyom artıyor 😄

Guji;

Ruanda Cocamu;

Brezilya Eldorado;

Kenya tekangu AA;

Çok teşekkür ederim değerli yorumların için bu arada arkadaşlar siteye yeni microlot keramo ekledik tropikal meyveli(ananas muz) çilekli sakız şeker kamışlı çiçeksi içmek isteyen yeni kahvemiz çok konuşulcak guji kadar .. Haziran ayın sonuna kadar devam ediyor indirimimiz ..

@blackeagle Selam
Ruanda Cocamu tedariği fest coffee mission mı?

Geri