• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jairo Arcila ve Cocamu ile ben de Milestones'u denemis oldum. Iki kahveyi de bugun deneme firsati yakaladim.
Denemeler su sekilde;

Cocamu:

200 ml / 13 gr (50-70-80 dokus)
92 Derece Hamidiye su
18 klik CMD
Hario V60
TH3 Filtre

Ogutume basladigim an itibariyle muthis bir koku yayilmaya baslamisti. Oldukca komplex bir fincan elde ettigimi saniyordum ta ki Zafer ile telefonla gorusene kadar. Abi yanlis demlemissin bir de su tarifi dene dedikten sonra demlemeye kiyamadigim Jairo'yu Zafer'in tarifi ile denedim.

Jairo Arcila;

200 ml / 12 gr (50*4, 50ml blooming sonrasinda her dokus sonrasinda 15 saniye bekledim)
95 Derece Hamidiye su
18 klik CMD
Hario V60
TH3 Filtre

3 yildir kahve ile hasir nesir biri olarak net bir sekilde ilk 3 deneyimime girdi bile! Ne vadediyorsa o, cok net, cok temiz.

Milestones adinin hakkini verecek gibi gorunuyor, kahveler bir yana Zafer'in iletisimi ve bu ise olan tutkusu sahane. Umarim cok daha guzel kahvelerini deneriz, ellerine saglik @blackeagle 👏

Son demlememden kucuk bir kareyi de bu posta ilistirmis olayim :)

IMG_5567.jpg

Zafer abinin geçen hafta atölyesini ziyaret etme fırsatı buldum, Ek43 ve Rnine one kombinasyonuyla Ruanda Cocamu ve Guji Shakiso ikram etti,
Cocamu şimdiye kadar içtiğim kompleks espressolar içerisinde net ilk 3e girer. Shakisoyu Cocamu'nun ardından içtiğimiz için kahveyi tam anlayamamıştım ama evde demlediğim de içine şeftali atılmış lavanta suyu gibiydi.

Az önce Guatemala La Joya Lactic Nitroyu, Türk kahvesi ayarında öğütüp 95 derece su ve yaklaşık 30 saniye pre infisuon ile totalde 94 saniyede demledim. 20 gr kahveye 46 ml çıktı olacak şekilde, 30 ml sonrası barı 8e çektim ve 6 ile bitirdim. Sonuç = 0 acılık, tüysüz şeftalinin suyunu sıkmışlar ve içine de ahududu koymuşlar gibi.

Kahveleri de en az kişiliği kadar kaliteli olan @blackeagle , tekrardan hayırlı olsun başarıların daim olsun 🙏

Ekli dosyalar

• IMG_3763-min 2.jpeg
    IMG_3763-min 2.jpeg
    148.3 KB · Görüntüleme: 70
Zafer abinin geçen hafta atölyesini ziyaret etme fırsatı buldum, Ek43 ve Rnine one kombinasyonuyla Ruanda Cocamu ve Guji Shakiso ikram etti,
Cocamu şimdiye kadar içtiğim kompleks espressolar içerisinde net ilk 3e girer. Shakisoyu Cocamu'nun ardından içtiğimiz için kahveyi tam anlayamamıştım ama evde demlediğim de içine şeftali atılmış lavanta suyu gibiydi.

Az önce Guatemala La Joya Lactic Nitroyu, Türk kahvesi ayarında öğütüp 95 derece su ve yaklaşık 30 saniye pre infisuon ile totalde 94 saniyede demledim. 20 gr kahveye 46 ml çıktı olacak şekilde, 30 ml sonrası barı 8e çektim ve 6 ile bitirdim. Sonuç = 0 acılık, tüysüz şeftalinin suyunu sıkmışlar ve içine de ahududu koymuşlar gibi.

Kahveleri de en az kişiliği kadar kaliteli olan @blackeagle , tekrardan hayırlı olsun başarıların daim olsun 🙏
Oldukça ilginç bir demleme 30sn pre inf toplam 94 saniye. Çözmesi bu kadar güç mü bu kahveyi?

Oldukça ilginç bir demleme 30sn pre inf toplam 94 saniye. Çözmesi bu kadar güç mü bu kahveyi?
Selam, çözmesi güç değil aslında tam tersine çekirdeğin su tutuşu çok az olduğu için türk kahvesi inceliğine gidip düşük barla uzun süre pre infusion yaptım

Kahve: Ruanda Coko Farm
Öğütücü: K Pulus, 70
Su: Ters Ozmoz, 92 derece
Yöntem: V60, 01 Filtre
Oran: 20/300, üç parçalı döküş
Tadım Notları : Greyfurt,Portakal,Elma
Asidite sevenlerin denemesi gereken güzel bir çekirdek, tadım notlarındaki meyvelerin asiditesini rahatsız etmeden alabildim. Özellikle soğuk demleme için, vadedilen notaları verirse, çok güzel olacağını düşündüğüm için almıştım. Birde bir.

Hergün üzerine koyarak devam ediyor.
kahveden anlayan bir damak ve bu işi severek yapan bir kişi.
Cocamu çok güzel espresso çıktıları veriyor

Ruanda Cocamu ve Etiyopya Guji ile alım yapmayı düşünüyorum. Seçkiden mutlaka denenmeli ve çok farklı bir kahve dediğiniz kahve var mıdır deneyen arkadaşlar?
(Tat kişiye göre değişebilir ama farklı bir deneyimden bahsediyorum)
Bende bu ikisiyle sınırladım kendimi, maceraya girmedim.
Guji Gigesa tam istediğim gibi bir kahve, deli gibi uçan kaçan işlerden sonra özlemişim resmen, bayıla bayıla demliyorum, içiyorum
Cocamu anaerobik olmasına rağmen kavrum açık renk geldi gözüme, sanki bi 20gün degass fena olmaz gibi. Şimdiden bile gevrek bir şekilde vaad edileni veriyor. Bekleyince daha güzel olacağından şüphem yok.

Daha önce içmediyseniz,
Jario arcila ve La Joya Lactik sizi tatmin edebilir. Farklı kavuruculardan içtiğim için durdurdum kendimi.

Guji Gigesa tam istediğim gibi bir kahve, deli gibi uçan kaçan işlerden sonra özlemişim resmen, bayıla bayıla demliyorum, içiyorum
Cocamu anaerobik olmasına rağmen kavrum açık renk geldi gözüme, sanki bi 20gün degass fena olmaz gibi. Şimdiden bile gevrek bir şekilde vaad edileni veriyor. Bekleyince daha güzel olacağından şüphem yok.

Daha önce içmediyseniz,
Jario arcila ve La Joya Lactik sizi tatmin edebilir. Farklı kavuruculardan içtiğim için durdurdum kendimi.
O zaman güvenli limandan devam :D Jairo ve La Joya Laktik ve Nitro’yu kışın denemiştim.Arcila felaket bir şeydi.Aklımda o haliyle kalsın diye ben de o topa girmek istemedim.

Daha önce içmediyseniz,
Emre çok şey kaçırmışın arcila la joya laktik denemeyerek :) nitro laktik son 6 paket kaldı :) haziran sonuna kadar devam ediyor kampanya kahvekulübüne özel ... herkese çok teşekkür ediyorum..

Son düzenleme:
Selamlar Dostum @blackeagle

Bu ne kadar yıkanmış çekirdek yahu, yoksa biz mi naturallerine yetişemedik 🥺😔

Selamlar Dostum @blackeagle

Bu ne kadar yıkanmış çekirdek yahu, yoksa biz mi naturallerine yetişemedik 🥺😔
Elkin guzman natural david solanonun kahveleri vardı kaçırdığınız natural olarak guji shakiso ruanda cocamu brezilya eldorado natural anaerobic öneririm natural kahveler seviyorsanız .ben yıkanmış kahveleri daha temiz daha güzel buluyorum

Elkin guzman natural david solanonun kahveleri vardı kaçırdığınız natural olarak guji shakiso ruanda cocamu brezilya eldorado natural anaerobic öneririm natural kahveler seviyorsanız .ben yıkanmış kahveleri daha temiz daha güzel buluyorum
Seçkiye eklenecek kahveler var mı yakın zamanda Zafer bey. Sanki bir ara Kenya R11 den bahsedilmişti?

Seçkiye eklenecek kahveler var mı yakın zamanda Zafer bey. Sanki bir ara Kenya R11 den bahsedilmişti?
Evet kahveler var muhtemelen temmuz ortasını bulucak kenya anaerobic 88+ gesha sidra microlot 2 kahve daha eklicez gibi gözüküyor.

Geri