• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
degassing(gaz salınımı) 14-24 gün genelde fakat benim kavurduğum kahvelerde her an içince yanık kötü tatlar almıyorsunuz her an değişebiliyor kahveler (iyi yönde) her anı yaşamaktan müthiş keyif alıyorum.

degassing(gaz salınımı) 14-24 gün genelde fakat benim kavurduğum kahvelerde her an içince yanık kötü tatlar almıyorsunuz her an değişebiliyor kahveler (iyi yönde) her anı yaşamaktan müthiş keyif alıyorum.
@blackeagle öncelikle hayırlı olsun ve kulübe hoşgeldiniz.
Kahveleriniz için sitede demleme tariflerinizi de (V60) paylaşırsanız çok güzel olur,hayırlı işler dilerim.

@blackeagle öncelikle hayırlı olsun ve kulübe hoşgeldiniz.
Kahveleriniz için sitede demleme tariflerinizi de (V60) paylaşırsanız çok güzel olur,hayırlı işler dilerim.
Kişiye göre değiştiğini düşünüyorum reçetenin iyi olan kahvenin her şekilde iyi çıkacağını düşünüyorum ama klasik hoffmann kullanmış olduğu 15/250 ml reçetesinin güzel çalıştığını kahvelerde söyleyebilirim.. Teşekkür ederim ..

Kahve tutkunu biri olarak, sunduğu çeşitlilik ve kalite beni gerçekten etkiledi. Hem kavurma sürecini hem de kahve çekirdeklerimi özenle seçmesi ve aktardığı bilgileri dinlemek, kahvelerini daha da değerli kılıyor. Her bir kahve çeşidinin ayrıntılı tanımını ve sürecini bilmek, gerçekten lezzetli bir deneyim sunabileceğini gösteriyor.

Ayrıca, "Nitelikli Kahve" Tutkusu ve bağlılığı, müşterilerine en kaliteli kahve deneyimini sunma arzusuyla bütünleştiğinde gerçekten ilham verici bir hikaye ortaya çıkıyor.

Özetle, kahve kavurma serüvenini gerçekten başarılı buluyor ve değerli dostuma başarılar diliyorum. :)

Son düzenleme:
Kahve tutkunu biri olarak, sunduğu çeşitlilik ve kalite beni gerçekten etkiledi. Hem kavurma sürecini hem de kahve çekirdeklerimi özenle seçmesi ve aktardığı bilgileri dinlemek, kahvelerini daha da değerli kılıyor. Her bir kahve çeşidinin ayrıntılı tanımını ve sürecini bilmek, gerçekten lezzetli bir deneyim sunabileceğini gösteriyor.

Ayrıca, "Nitelikli Kahve" Tutkusu ve bağlılığı, müşterilerine en kaliteli kahve deneyimini sunma arzusuyla bütünleştiğinde gerçekten ilham verici bir hikaye ortaya çıkıyor.

Özetle, kahve kavurma serüvenini gerçekten başarılı buluyor ve değerli dostuma başarılar diliyorum. :)
Çok teşekkür ederim furkanım eksik olma böyle düşündürebildiysek ne mutlu bize 👏🏻

Guatemala, David Solano'nun 2 farklı işleme metot kahvesini ve Kolombiya, Elkin Guzman aldım. Elkin Guzman malum, çok iyi. Guatemalaseverlerden olduğum için iyi Guatemala görünce yüzüm güler. Güldü. Anaerobik işlem vs olmasına rağmen temiz içimli kahveler, tek kusuru zipler. 3 paketin zipi de kilitlenmiyor. Başka bir pakete de koyamıyorum, koku çeker diye, zor oldu muhafazası. Onun dışında çok keyifli bir deneyimdi.

Ayrıca Zafer kahvelerini çok seviyor, hepsi bebekleri gibi. Yazışma ve telefon görüşmemiz sırasında öyle heyecanlıydı ki elinde olsa Mersin'e bizim eve gelip kahveleri kendi demleyecekti. Ellerine sağlık @blackeagle, teşekkür ederim.

Guatemala, David Solano'nun 2 farklı işleme metot kahvesini ve Kolombiya, Elkin Guzman aldım. Elkin Guzman malum, çok iyi. Guatemalaseverlerden olduğum için iyi Guatemala görünce yüzüm güler. Güldü. Anaerobik işlem vs olmasına rağmen temiz içimli kahveler, tek kusuru zipler. 3 paketin zipi de kilitlenmiyor. Başka bir pakete de koyamıyorum, koku çeker diye, zor oldu muhafazası. Onun dışında çok keyifli bir deneyimdi.

Ayrıca Zafer kahvelerini çok seviyor, hepsi bebekleri gibi. Yazışma ve telefon görüşmemiz sırasında öyle heyecanlıydı ki elinde olsa Mersin'e bizim eve gelip kahveleri kendi demleyecekti. Ellerine sağlık @blackeagle, teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim herşey için ambalajları dün değiştirdim oğuz bazıları böyle sorunlar yaşadık kutuların sonlarına doğru gelince üretim hatası olmuş firmada telafi etti ..

Son dönemde içtiğim en akılda kalıcı kahvelerden biri oldu Elkin Guzman benim için. Zafer gibi böyle hevesli ve azimli bir şekilde bu işe girip, her gün kendini daha da ileriye götüren birinin liderliğinde, Milestones'un geleceğini parlak görüyorum.

Zevkle daha çok kahvelerini içeceğimden şüphem yok zaten. Daha ne diyeyim, şiddetle tavsiye edilir...

20230517_172724.jpg

Yeni bomba kahveleri Ruanda Cocamu için deneyim ve reçete paylaşmaya ancak vakit bulabildim, keyfini çıkarmak ile meşguldüm :)
91°C su, 45ppm
B75, chemex kağıdından Orea Negotiator
16 click...
Demleme yöntemim ise 1/16 (20/320) ve toplam 3 döküşten oluşuyor. 40 gram su ile 40 saniye ön demlemenin ardından 100 gram daha su ekledim. 1.20de de melodrip ile geri kalan suyu (180) ekleyip 2.30 demlemeyi bitirdim.
Deneyimim ise kahvenin gövdesini düşürüp funky yanını ortaya çıkartmak daha keyifli oluyor yönünde. Tadım notlarım ise şu şekilde: komposto, siyah erik, tatlı floraller (osmanthus, alfalfa gibi). Bitiş ise kayısı suyu şeklinde. Zafer Bey'in ellerine emeğine sağlık...

Ekli dosyalar

• IMG_20230518_201112.jpg
    IMG_20230518_201112.jpg
    76.4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20230518_201430.jpg
    IMG_20230518_201430.jpg
    80.4 KB · Görüntüleme: 48
Yeni bomba kahveleri Ruanda Cocamu için deneyim ve reçete paylaşmaya ancak vakit bulabildim, keyfini çıkarmak ile meşguldüm :)
91°C su, 45ppm
B75, chemex kağıdından Orea Negotiator
16 click...
Demleme yöntemim ise 1/16 (20/320) ve toplam 3 döküşten oluşuyor. 40 gram su ile 40 saniye ön demlemenin ardından 100 gram daha su ekledim. 1.20de de melodrip ile geri kalan suyu (180) ekleyip 2.30 demlemeyi bitirdim.
Deneyimim ise kahvenin gövdesini düşürüp funky yanını ortaya çıkartmak daha keyifli oluyor yönünde. Tadım notlarım ise şu şekilde: komposto, siyah erik, tatlı floraller (osmanthus, alfalfa gibi). Bitiş ise kayısı suyu şeklinde. Zafer Bey'in ellerine emeğine sağlık...
teşekkür ederim bu kahvenin tahtına alıcak seviyede 2 kahve ekliyoruz birisi kenya riu riuru anaerobik 88.50 puanlık bir kahve ve şu elkin guzmanın tahtını alıcak bir kahve jairo arcila bugün satışta olucak kahvekulübüne özel yüzde 25 indirim haziran sonuna kadar devam edicek ..

Elkin Guzman kalmamış sanırım yerine arcila mı tavsiye edersiniz. Ücretsiz kargo limiti nedir.
450 tl üstü kargo bedava arcila tavsiye ederim dışında guatemala david solanonun seçtiği kahvelerden az kaldı onları öneririm anaerobik ve nitro laktik .. tşkler ilginize ..

Son düzenleme:
Milestones’la bu çekirdeklerle tanışacağız. Tadım yaptıkça paylaşmaya çalışırım. Bu vesileyle @blackeagle arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimi de iletiyorum.
IMG_3802.jpeg

Geri