• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cocuamu espressosu o kadar güzel ki filtresini deneyemiyorum Bi türlü😂
Elime ne zaman alsam espresso yaparken buluyorum kendimi 😂

Keramo,Guji ve Anaerobik Kenya’dan ilk demlemelerimi yaptım.Bloom aşamasında kahve suyla buluşunca ortaya çıkan koku fincanın nasıl olacağının en büyük işareti bence.Kahvler tek kelimeyle harika.Keroma tropik,Guji; benim gibi çiçek sevenler için çok güzel.Bu sabah anaerobik Kenya’yı da demlemedim.Tertemiz,fermante tatlar olmayan,içimi son derece keyifli bir fincan oldu.Bariz öne çıkan bir aroma alamadım ancak,çok güzel bir asiditesi vardı.Belki biraz daha beklemek lazım.Bu arada Keramoyu espressoda da denedim.Omni kavrumun gerçekten hakkını vermiş Zafer bey.Ben omni kavrumların espresso tarafının daha ağır bastığını düşünüyordum ama çok dengeli bir kavrum olmuş.Kavrum konusunda da bir şey dikkatimi çekti neyle alakalı bilmiyorum ama çekirdeklerin kabukları çok fazlaydı.Coffee Circulor kahveleri de böyleydi.
Özetle ben çok memnun kaldım.İlk defa deniyecekler hiç düşünmeden sipariş verebilir.

Çok Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için herkes denemesi için 30 ağustos Zafer Bayramına Kadar kahvekulübüne özel indirim devam edicektir.2 ay sonra berkere rica edip toplu alım için güzel hazırlanıp iyi kahve sunmaya çalışıcaz tutarlı olmaya özen göstericez kalite kontrol bizim için çok değerli...

bugün tatil yolumuzun üstüne düşünce aklımda da vardı uğradım Zafer beyin dükkanına. Vakit dar olunca çok kısa durabildim ama. Sağolsun güzel ağırladı, ellerinden Kenya anarrrobic riu espresso içtim. Kahve 10 numara 👍Sonra Kenya ve Brezilya aldık fiyat konusunda da yardımcı oldu. Hoş muhabbet sever misafirperver biri. Bilgilendirme konusunda da çok teşekkür ederim kendisine.🙏

bugün tatil yolumuzun üstüne düşünce aklımda da vardı uğradım Zafer beyin dükkanına. Vakit dar olunca çok kısa durabildim ama. Sağolsun güzel ağırladı, ellerinden Kenya anarrrobic riu espresso içtim. Kahve 10 numara 👍Sonra Kenya ve Brezilya aldık fiyat konusunda da yardımcı oldu. Hoş muhabbet sever misafirperver biri. Bilgilendirme konusunda da çok teşekkür ederim kendisine.🙏
Çok teşekkür ederim her zaman bekleriz yeni yerimizede bekleriz seçkimiz her geçen gün daha iyi olucak keşke vakit olsaydı keramo ve gujiyi deneseydik diğer yere inşallah ayağınıza sağlık ..

Keramo sabahımı şenlendirdi.Sanki bekledikçe daha da güzelleşiyor.Sabah insan kararsız kalıyor Keramo mu Guji mi diye:) Üzücü olan şu ki güzel çekirdekler çok çabuk bitiyor.

Kenya’yı geç ama güç olmayan şekilde henüz deneyebilme fırsatım oldu :D
Reçete:
Comandante 18 Klik /Traditional Filtre
Damla Su / 93C /13-200
50-75-75 / Bitiş 2.30

Daha önce Anaerobik bir Kenya denememiştim.30 Temmuz kavrumluydu, blooming’deki köpürme biraz daha dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hissettirdi.
Tada gelince baştan sona meyvemsilik çok baskındı orta-yüksek bir asiditeye sahipti.Bana meyvelerden en çok tatlı mor üzüm ve yaban mersinini anımsattı. Ağızda 1-2 sn bekletince gelen hissiyatı çok keyifli.En beğendiğim nokta; Kenya ve Anaerobik olmasına rağmen aftertaste’de hiç acılık yoktu ve bardak tertemizdi.Benim kullandığım su oranıyla, gövde de düşüktü, meyve suyu gibi aktı gitti.

Kenya’yı geç ama güç olmayan şekilde henüz deneyebilme fırsatım oldu :D
Reçete:
Comandante 18 Klik /Traditional Filtre
Damla Su / 93C /13-200
50-75-75 / Bitiş 2.30

Daha önce Anaerobik bir Kenya denememiştim.30 Temmuz kavrumluydu, blooming’deki köpürme biraz daha dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hissettirdi.
Tada gelince baştan sona meyvemsilik çok baskındı orta-yüksek bir asiditeye sahipti.Bana meyvelerden en çok tatlı mor üzüm ve yaban mersinini anımsattı. Ağızda 1-2 sn bekletince gelen hissiyatı çok keyifli.En beğendiğim nokta; Kenya ve Anaerobik olmasına rağmen aftertaste’de hiç acılık yoktu ve bardak tertemizdi.Benim kullandığım su oranıyla, gövde de düşüktü, meyve suyu gibi aktı gitti.
Teşekkür ederiz. Siteye 5 kahve ekliyoruz ilk iki kahve fiyat perfomans olarak hem tatlı hem düşük asiditeli klasik bir çikolata karamel vanilya notalı brezilya kahvemiz biz bu kahveyi çok sevdik seçkimizde hep bulanacak birde yıkanmış Etiyopya ekliyoruz hamasho lot 2 yıkanmış kendini ispatlamış işleme istasyonu haftaya gelicek kahvelerimizde kolombiya el rubi gesha washed kolombiya san adolfa sidra cold washed kolombiya diego bermudez pink bourbon .. saygılarımla

Keramo Microlot
Comandante 19 Klik / Cafec Traditional
Nestle Purelife / 93C / 20-340
3 döküşte tamamladım miktarları tam olarak hatırlayamıyorum / Bitiş 3.02

Kahveyi 2.deneyişim oldu öncekinde termostan içtiğim için yorum yapabilecek bir deneyim yaşamamıştım.
Tadım notalarında da belirtildiği gibi tropikal tatlar ön planda fakat bu tropikallik parfümsülükten uzak yumuşak ve temiz bir tropikallik. Bu kahveyi fermentasyondan geçip tropikal tatlara sahip olan deneysel çekirdeklerden (son zamanlarda sık tükettiğimden aklımda kaldı) ayırıp keyif veren yanı da kanımca bu. Alttan bir çiçeksilik de bu tada eşlik ediyor. Benim beğendiğim bir kahve oldu. Tropikal tadım notu bazen sabah içmek konusunda düşündürücü olsa da bu kahvede keskinlik bakımından bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Teşekkür ederiz herkese Yeni Etiyopya hamasho lot 2 yıkanmış kahvemizi ekledik sitemize şeftali ahududu çiçeksi dengeli bir kahve arıyorsanız günün her saatinde temiz keyifli bir kahve arıyorsanız kesinlikle önerebilirim kahvekulübüne özel yüzde 25 indirimiz devam ediyor çok az gelen bir lot tavsiye ederim keramo microlot la aynı varyetedir. Saygılarımla.

Teşekkür ederiz herkese Yeni Etiyopya hamasho lot 2 yıkanmış kahvemizi ekledik sitemize şeftali ahududu çiçeksi dengeli bir kahve arıyorsanız günün her saatinde temiz keyifli bir kahve arıyorsanız kesinlikle önerebilirim kahvekulübüne özel yüzde 25 indirimiz devam ediyor çok az gelen bir lot tavsiye ederim keramo microlot la aynı varyetedir. Saygılarımla.
boxx ve null'daki hamasho ile ayni mi?

boxx ve null'daki hamasho ile ayni mi?
Lot farklı bildiğim kadarıyla zaten kırmızı meyveler baskın kırmızı elma ahududu şeftali yasemin gibi notalar var temiz keyifli bir kahve önereririm

bu adamın yazdıklarını okurken kafamdaki ses soluk soluğa kalıyor.

Sevgili Kahveseverler 2 ay önce seçtiğim Kolombiya Monteblanco Gesha yıkanmış sidra soğuk yıkanmış ve pink bourbon yıkanmış ön siparişe çıkmıştır.Kahvekulübüne özel yüzde 25 hediye çeki ay sonuna kadar devam edicek bu özel çekirdekleri sizlere sunduğum için çok mutluluk duyuyorum.. Saygılarımla.

malesef maliyetler çok arttığı için böyle oldu çok üzücü bir durum 😏 ama kahvekulübüne yüzde 25 indirim kodladık

malesef maliyetler çok arttığı için böyle oldu çok üzücü bir durum 😏 ama kahvekulübüne yüzde 25 indirim kodladık
Teşekkür ederiz ancak alım gücü çok düştü ve ben kendi adıma artık 250 gr mı 150 tl den yüksek olan hiç bir çekirdeği almama kararı aldım. Yani artık 300 tl ler 1250 tl ler verip kahve içmek benim gibi çocuk okutan aile babası için bildiğin şımarıklık ve aileye ihanet gibi bişey. Ama tabii alana da satana da saygım sonsuz afiyet olsun.

Teşekkür ederiz ancak alım gücü çok düştü ve ben kendi adıma artık 250 gr mı 150 tl den yüksek olan hiç bir çekirdeği almama kararı aldım. Yani artık 300 tl ler 1250 tl ler verip kahve içmek benim gibi çocuk okutan aile babası için bildiğin şımarıklık ve aileye ihanet gibi bişey. Ama tabii alana da satana da saygım sonsuz afiyet olsun.
Evet haklısınız umarım daha kötüye gitmez burdaki kahveseverlere çekirdek alanlara yanında vakumlu tüplerde bu tarz kahveler koymaya çalışıyoruz bir nebze kahvesever arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz.bu kaliteye yakın sizin istediğiniz fiyatlara 2 tane yurtdışından gelen numunelerimiz oldu kahveleri seçtik birisi honduras carlos meija red honey diğeride el jardin yıkanmış bu kahveleri sürekli temini saklayarak türkiyede gerçekten insanların keyif alıp güzel kahveler içmesine olanak sağlamak istiyoruz.

Geri