• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pink Bourboun Monteblanco’yu Uludağ Premıum su kullanarak, bloom yaptıktan sonra bir koklayın…Söyliyeceklerim bu kadar.

Herkese selamlar yeni dükkanımızı bitirmek üzereyiz bu haftaiçi taşınmış olucaz bütün kahvekulübü üyelerine gelip alanlara ücretsiz kahve ve paketlerde de yüzde 25 indirim sağlanacaktır.int sitesinde almak isteyenlere de kahvekulübü kodunu tanımlıyorum. Büyük makina geçtiğimiz içinde fiyatlarda oldukça uygun tutulmuştur.HAZIRLIKLAR SON AŞAMASI.jpgson aşamalar 2 .jpg

Hayırlı olsun, bol kazançlar! :)

Hayırlı uğurlu olsun keyifle takip ediyorum 🤗

Screenshot_20231026_094637_Gallery.jpg
Cocamu'nun espresso kavrumu.
🤤

Ekli dosyalar

• 20231026_094550.jpg
    20231026_094550.jpg
    61.4 KB · Görüntüleme: 119
Ben henüz resim çekemedim ama Kenya riu espresso da gerçekten çok ama çok farklı bir deneyim sunuyor.

Kenya riu nun espresso için sunduğu inanılmaz tattan sonra bir heyecanla kendilerinden aldığım çekirdeklerden bir başkası olan honduras ile v60 demledim. 93 derece Uludağ premium, molent g50 39 klik, 1:16. Cidden yaban mersini tadını çok net aldım. Bildiğin meyve suyu. @blackeagle umarım heyecanınız ve lezzetiniz hiç bozulmaz.

Keramo der susarım hepsi birbirinden keyifli kahveler @blackeagle çok ilgili müthiş bi satıcı ürün siparişinde öncesi ve sonrası ne sorarsanız sorun asla yanıtsız bırakmıyor başarılarının devamını dilerim en kısa zamanda dükkana uğrayacağım

Ekli dosyalar

• IMG_7267.jpeg
    IMG_7267.jpeg
    111.7 KB · Görüntüleme: 101
Daha önce de Pink Bourbon’da aynı şeyi yaşamıştım ancak Geısha akıl alır gibi değil.Yani Anaerobik kahvelerden nefret eden birisi olarak bu kahvelerin içine başka bir şey katmıyolarsa yani bunlar “Nasıl Kahve”.Gerçekten başka bir boyut.Nasıl öveceğimi bilemedim.İşin kötüsü bu kahvelerden içen başka kahve beğenmez ki!Bu arada piyasadaki hemen hemen her kavurucudan çekirdek alan birisi olarak Milestones böyle devam ederse başka bir yerden kahve almam.Yani seçkideki çoğu kahveyi denemiş birisi olarak hem çekirdek anlamında hem de kavrum anlamında övgüyü hak ediyor.Zafer beyin eline sağlık.

Her gün 1 klik büyüterek yapıyorum bugün şahane çilek suyu oldu🤤🤤🤤
Cocamu....
Screenshot_20231028_101015_Gallery.jpg

Kıymetli @blackeagle 'ın kendi kadar olmasa da pek kıymetli hediyesi 😍🤤

Espresso da filtre de denedim. Çok çok ince öğütüm gerekiyor ama sonuçlar çok çok iyi aşırı vurucu bir kahve (insanın aklını başına getiren türden 😂) çok karmaşık notalar var ama genel olarak tatlı baharatlar ve likörsü diyebiliriz.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum 🤤 @blackeagle
20231112_223403.jpg

Ekli dosyalar

• 20231108_084232.jpg
    20231108_084232.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 54
Herkese iyi haftalar diliyorum 1 haftalık blackfriday indirimine girmiş bulunmakdayız külübümüzdeki arkadaşların faydalanması için kodu paylaşıyorum kod:black30 Saygılarımla...

Herkese iyi haftalar diliyorum 1 haftalık blackfriday indirimine girmiş bulunmakdayız külübümüzdeki arkadaşların faydalanması için kodu paylaşıyorum kod:black30 Saygılarımla...
Espresso için hangi çekirdeği önerirsiniz

Espresso için hangi çekirdeği önerirsiniz
Öncelikle geç dönebildim kusura bakmayın keramo microlot ruanda cocamu guji gigesa golden flakes kenya rui anaerobic brezilya santa monica saymakla bitmez esasında espresso seven birisi olarak herkes filtre içiyor diye espressodan ödün vermeyip iki türlü demleme yöntemindende güzel birşeyler çıkarsınlar diye ekstra çaba gösteriyorum.

Geri