• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese Merhaba,
Babalar Günü'ne Özel %20 İndirim! ☕🎉Kod:babagunu

Babalar Günü'nü kutlamak için tüm kahvelerimizde %20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Kampanyamız 2 gün boyunca geçerli olacak.(22 Haziran Son)

Ayrıca bu özel dönemde, menümüze eklenen yeni kahvelerimizi keşfetme ve tatma fırsatı da yakalayabilirsiniz.
Espresso için tavsiye çekirdek var mı? Rwanda’dan iki paket içtim oldukça güzeldi. Modern espressoya yatkın farklı bir çekirdek denemek güzel olurdu ✌️

Espresso için tavsiye çekirdek var mı? Rwanda’dan iki paket içtim oldukça güzeldi. Modern espressoya yatkın farklı bir çekirdek denemek güzel olurdu ✌️
Merhaba Ali Bey,

Bu aralar favorim El Guayabo Bekele Girma. Fiyat/performans açısından ise CooCentral Santa Rosa El Salitre oldukça başarılı bir seçenek olabilir.

Genel olarak tüm kahvelerde modern espressoya yatkın bir profil izliyoruz. Öğütüm boyutunu buna göre ayarlamanızı öneririm. Su sıcaklığı konusunda ise 94°C'nin çok altına inilmesinden yana değilim.

Ayrıca, kampanya süresince herkesin denemesi için siparişlere farklı kahveler de ekleyeceğim. Böylece çeşitli profilleri tatma fırsatı bulabilirler.

İyi çalışmalar dilerim.

Kendime güzel hediyeler alayım bari. Stok erimedi gitti.

@blackeagle selamlar. Eski siparişlerime baktığımda isimlerini göremiyorum artık stokları bittiği için ancak tadı damağımda kalan diego horta vardı diye hatırlıyorum. Ona benzer önerebileceğiniz filtre kahve için çekirdekleriniz hangileri? Parlak asiditelerden hoşlanmıyorum pek bu arada.

@blackeagle selamlar. Eski siparişlerime baktığımda isimlerini göremiyorum artık stokları bittiği için ancak tadı damağımda kalan diego horta vardı diye hatırlıyorum. Ona benzer önerebileceğiniz filtre kahve için çekirdekleriniz hangileri? Parlak asiditelerden hoşlanmıyorum pek bu arada.
Selam el guayabo sebastian ramirez el recreo hacienda colima bu kahveler size hitap edebilcek kahveler ama dengeli temiz kahve olarak aricha don senel el salitre santa rosa fiyat perfomans olarak önerebilirim.

Milestones- Peru Diaz Compos Natural
18/45 gr 27 sn , Kinu 0.5.2 , Lelit mara x Sıcaklık III. kademe, RO + Mg,Na,K 100ppm su , Pullman sepet
Bu kahveyi şiddetle öneririm espressoda çok tatlı reçelimsi bir çıktı veriyor meyvemsiliği harika, yüksek dereceden korkmadan demlemek lazım. Peru kahveleri bu sene çok iyi.

Geri