İlginç, benim pazartesi verdiğim siparişle ilgili güncelleme yok.Bu sabah verdiğim sipariş akşam kargolanmış. Bu yoğunlukta bu hız muazzam. @MontagCoffeeRoasters
Bombe ve Boa Vista ile katıldım, bakalım sonuç ne olacak...
İlginç, benim pazartesi verdiğim siparişle ilgili güncelleme yok.Bu sabah verdiğim sipariş akşam kargolanmış. Bu yoğunlukta bu hız muazzam. @MontagCoffeeRoasters
Bombe ve Boa Vista ile katıldım, bakalım sonuç ne olacak...
Ben havale ile ödeme yaptım. Ancak üye olmadan işlem yaptığım için sipariş durumumu takip edemiyorum. Sipariş onayı ve fatura mail olarak geldiği için işleme alındığını düşünüyorum. Salı günü sipariş verdim umarım Cuma gününe kadar elimde olurArkadaşlar havale ile ödeme yapıp, ödeme durumu "beklemede" yazdığı halde siparişi kargoya verilenler var mı? Sorma sebebim bu sabah ben de havale ile ödeme yaptım ve sitede "Beklemede" olarak göründüğü için acaba bir aksaklık mı oldu diye tedirgin oldum biraz.
Onu düşündüm ama İnstagram'dan iki üç soru sorduğum ve havale sürecini de sorduğum için daha fazla darlamak istemedimE-ticarette havale ödemeleri genelde geç farkediliyor hatta çoğu zaman havale bildiri formu ile şirketler farkediyor. Instagramdan yazıp bence süreci hızlandırabilirsiniz.
Ben de şaşırdım. 1 saat önce geldi kahveler, 23 saatte elime ulaşmış oldu.İlginç, benim pazartesi verdiğim siparişle ilgili güncelleme yok.
Hemen vesveseyi verelim hocam; - Ya kalmazsakahve stoğum fazla olmasından dolayı, bayram ertesi buradaki yorumları da dikkate alarak sipariş vermeyi düşünüyorum)