• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Arkadaşlar iyi akşamlar. Tek yaşamanın dezavantajı anca boşa çıkabiliyorsunuz :D Kedilerle oyun oynadıktan sonra anca geçtim bilgisayar başına
Yazı stilinde acun ılıcalı aksiyonu yaşatamamak üzücü olsada böyle de eğlenebiliyoruz. Bu ay bizlere 2. kez ev sahipliği yapacak. Severek içtiğimiz. Güzel insanların ortak buluştuğu bir dükkan. Mekanın şerifi @metin bey olup COFFEE DEPARTMENT Mart ayında kahve kulubü toplu kahve alımı ve tadımı etkinliğinde bizlerle oluyor. :)

Ekli dosyayı görüntüle 9671
Yazdık ama yinede grafiklerle kanıtlarla da konuşmak gerek. Ve büyük hareket olarak. Metin bey ile görüşmeleri haftasonu başlatmış olup. Bizler adını güzel bir %25 indirim uygulayacakları bir kod vereceklerini belirttiler. Tüm kahvelerde geçerli olan bu kodu 8 mart Dünya Kadınlar gününde aktif hale getirip mart sonuna kadar devam ettirceğini belirtti. Bununla birlikte;

125 TL ve üzeri alışverişlerde olan ücretsiz kargo seçeneği sizler 150 TL'lik alışveriş yaptığınız da 112,5 TL'ye düşüyor ve yine ücretsiz kargodan yararlanabiliyorsunuz. Kargo sınırlaması indirim öncesi fiyatlara göre ayarlancaktır.
Yeni kahvelerin geldiğini belirtti ve bu ay da stickerlarımız sizlerin kargo paketlerinin içlerinde yer alıcak. Şimdiden Afiyet olsun.

İyi tadımlar :)
bu kodu nasıl alabiliyoruz

Kahvelerim 23 Mart kavrumlu geldi degassing süresi için 30 marta kadar beklemeyi düşünüyorum yeterli olur mu

Herkese merhaba

Mart ayı toplu alımı ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim.
15 mart ve 16 mart siparişleri tamamen kargolandı.
17 mart ve 18 mart siparişleri bugün kargolanıyor.
19,20 ve 21 mart siparişlerini pazartesi kargolayacağız.
22 mart ve sonrası siparişleri ise salı ve çarşamba günü tamamlamayı planladık.

Gecikmeler için herkesten özür diliyoruz, siparişlerin doğru bir şekilde çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta yaşadığımız 2 gün elektrik kesintisi sebebi ile üretim kapasitemiz %30 oranında azaldı. Bunu fazla mesai ve haftasonu çalışması olarak telafi etmeye çalışacağız.

herkese anlayışı ve siparişleri için tekrardan teşekkürler...
iyi günler
kahvelerim bugün elime ulaştı, çok heyecanlıyım. 25 Mayıs kavrum geldi kahveler, bir 14 gün daha beklemeyi planlıyorum. Ellerinize sağlık, ayırca “neden siparişim gecikti, hölö hölö” diyenleri pek umursamayın derim :) sevgiler

Coffedepartment’da zaman zaman beğenmediğim çekirdekler olsa da daha önce de başka başlıklara yazmışımdır belki, departmenti severim, genel olarak memnuniyetim yüksektir.

Bazı arkadaşlar paketi açınca karşılaştıkları kokudan bahsetmişler, bilmiyorum psikolojik mi ambalajın özelliği mi ya da @metin bey özel bir koku mu sıkıyor paketlere, departmentin kahveleri çok güzel kokuyor🙂 sabırsızlıkla bekliyoruz.

@metin Bey hangi kargo şirketi ile gönderim sağlıyorsunuz. 16 mart sipariş tarihim. Kargo firmasından herhangi bir bildirim gelmedi. Sitenize üye olmadan işlem yaptım. Sipariş No 14192

16 mart tarihli sipariş gönderisi bugün ulaşmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Günlerdir El Mirador pahalıymış yorumlarını okuyup her seferinde kendi kendime hayır diğerleriyle aynı fiyat diyordum. Almak için girip gram seçimi yaparken aydınlandım, evet pahalıymış😂
Aynı durumu bende yaşadım 😊 sonra vazgeçtim ve 3 farklı kahve işe siparişimi noktaladım.merakla bekliyorum gelmelerini bu hafta inşallah.

@metin Bey rica etsem 14230 nolu siparişimin kargo bilgilerini rica etsem paylaşabilir misiniz?

Merhabalar!
Az önce başarıp whatsapp için form doldurabildim de, acaba bana şifre gönderebilir misiniz? :D

17 mart ve 18 mart siparişleri bugün kargolanıyor
Merhaba benim için siparişin birkaç gün gecikmesi hiç problem değil fakat siz böyle yazınca dikkatimi çekti . 18 Mart siparişimin durumunda " işleme alındı" yazıyor bu kargoya verildi mi demek ?

Geri