• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

@Wile E. Coyote Selamlar,

İndirim kodu öncesinde espresso seçkisi paketini aldım,çekirdeklerden biride sormuş olduğun Forza Espresso fakat henüz deneyimlemedim.Denediğimde paylaşıyor olurum,

Not: Demlemelerimi mokapot ile yapıyorum

Yorumlarınızı bekliyorum
Forza Espresso gayet keyifli, benim çok hoşuma gitti. Pedra Azul orta kavrum, Forza da daha koyu kavrulmuş olanı.

CD'ın tavsiyesi 18g in - 32gr out (5sn öndemleme)

Ben genelde 1/2 oranıyla yaptım. Normal Pedra Azul'a göre daha tatlı, yine gayet gövdeli ve dengeli sonuçlar aldım.

Pedra Azul sevenler, Forza'yı belki daha da fazla sevebilir.

Emeği geçenlere çok teşekkürler, böyle toplu tadım organizasyonlarının bizimki gibi kulüpleri canlı&ayakta tuttuğunu ve birlikteliği arttırdığını düşünüyorum.

Ben Pedra Azul ve Cuzcacapha ile katıldım, Cuzcacapha denemediğin bir kahveyi, yüklü de bir alım yaptım umarım üzmez😅

Emeği geçenlere teşekkürler, espresso seçkisi ve el gobiado ile alıma katıldım

IMG_20210315_172948.jpg
Emeği geçen herkese teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyorum.

250 gr Mirador'la ben de trene binmiş bulundum. Hayırlısı bakalım. :)

Emeği geçen, bu kadar çabalayan ve bize bu alımı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Denemeyi çok istediğim Aricha ve Anasora'yı, yanına da Pedra Azul'ü ekleyerek kendime bir nevi doğum günü hediyesi alabildim. Bu ay çok güzel geçecek gibi görünüyor 😊. Herkes sipariş numarasını eklemiş, ben de geride kalmak istemiyorum 😂: 14003.

Herkese merhabalar uzun zamandır takipteydim ilk mesaj şimdiye nasip oldu, böyle bir alıma katıldığım için oldukça mutluyum emeği geçen herkese çok teşekkürler cidden ellerinize sağlık, Cuzcachapa, Pedra Azul ve afrika seçkisi paketiyle aranıza katıldım, bende sipariş numaramı ekleyeyim 14022 :D

Geri