• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Emeği geçen herkese teşekkürler, güzel bir alım oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_20210315_181557.jpg
    IMG_20210315_181557.jpg
    48.2 KB · Görüntüleme: 144
Ödeme sonrası yenilenen sayfada veritabanı hatası alsam da kartımdan çekim yapılmış. Sorun yoktur diye düşünüyorum fakat sipariş onayına dair mail gelmedi. @metin
Şu durumu vakit daha fazla geçmeden yinelemek istiyorum zira sipariş kodum nedir fikrim yok, mail attım, buradan etiketledim yanıt alamadım. Çekilen ücret provizyonda görünüyor hala, işlem başarısız ise yanıt almalıyım ki stokla alakalı sorun yokken tekrar sipariş geçeyim. Aksi halde mükerrer siparişle uğraşmak istemiyorum. Mutlaka yoğunsunuzdur fakat konu başlığını görüntülediğiniz için tekrar etiketliyorum sizi @metin pm de atabilirsiniz bilgi için.

Şu durumu vakit daha fazla geçmeden yinelemek istiyorum zira sipariş kodum nedir fikrim yok, mail attım, buradan etiketledim yanıt alamadım. Çekilen ücret provizyonda görünüyor hala, işlem başarısız ise yanıt almalıyım ki stokla alakalı sorun yokken tekrar sipariş geçeyim. Aksi halde mükerrer siparişle uğraşmak istemiyorum. Mutlaka yoğunsunuzdur fakat konu başlığını görüntülediğiniz için tekrar etiketliyorum sizi @metin pm de atabilirsiniz bilgi için.
Maalesef aynı durumdan muzdaribim. @metin

ben de siparişimi verdim, emeği geçen arkadaşlara ve coffeedepartment metin bey e çok teşekkürler. umarım lezzetli olur kahveler

Emeği geçenlere teşekkürler. Gobiado, Anasora ve Pedra Azul siparişi verdim. İlk kez deneyeceğim; umarım güzel bir sonuç elde ederim.

Clean Cup alımıyla asiditeye doyduğumdan biraz düz kahvelere yöneldim; Amerika Seçkisi + Espresso Pedra Azul aldım. Finca El Gobiado'yu beğenirsem 250 gramlık bir alım daha yapabilirim bakalım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Siparişimi verdim. Uğraşlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar işten anca eve gelebilip anca bakabilirdim. Hayırlı olsun öncelikle alım başladı ve her ay düzenli site çökertme operasyonu başarı ile sonuçlanmış ellerinize sağlık.
@metin beye bu alımda yine bizlere sonsuz destek oldukları için teşekkür ederiz. Alım yapıldıktan sonra buraya güzel yorumlarını yazan her bir üye dostumuza ayrı teşekkür ederiz. Kahveler geldiği zaman da güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz ☺️

Sorunu çözdük sanıyorum, sabrınız için teşekkürler...

Geri