Kod paylaşıldı mı acaba? Whatsapp grubunda olmadığım için dm'den paylaşırsanız sevinirim.Kodu dm'den paylaşabilir misiniz? Whatsapp grubunda yoktum ben. Teşekkürler
Azul fındıksı, gövdeli, düşük asiditeli, cuzca daha meyvemsi, daha asidik fakat yine gövdeli...Chezeoepeo vs pedra azul yapabilecek var mı
Filtre için ben pedra azulu daha çok beğeniyorum ama cuzcachapanın da seveni çok, tadım notlarına göre karar verebilirsiniz, ikisi de f/p olarak üzmez diye düşünüyorumChezeoepeo vs pedra azul yapabilecek var mı
Şu durumu vakit daha fazla geçmeden yinelemek istiyorum zira sipariş kodum nedir fikrim yok, mail attım, buradan etiketledim yanıt alamadım. Çekilen ücret provizyonda görünüyor hala, işlem başarısız ise yanıt almalıyım ki stokla alakalı sorun yokken tekrar sipariş geçeyim. Aksi halde mükerrer siparişle uğraşmak istemiyorum. Mutlaka yoğunsunuzdur fakat konu başlığını görüntülediğiniz için tekrar etiketliyorum sizi @metin pm de atabilirsiniz bilgi için.Ödeme sonrası yenilenen sayfada veritabanı hatası alsam da kartımdan çekim yapılmış. Sorun yoktur diye düşünüyorum fakat sipariş onayına dair mail gelmedi. @metin
Pedra azul Türk kahvesi için de tavsiye edilmişti. Cuzcachapa tk'de nasıl acabaFiltre için ben pedra azulu daha çok beğeniyorum ama cuzcachapanın da seveni çok, tadım notlarına göre karar verebilirsiniz, ikisi de f/p olarak üzmez diye düşünüyorum![]()
Maalesef aynı durumdan muzdaribim. @metinŞu durumu vakit daha fazla geçmeden yinelemek istiyorum zira sipariş kodum nedir fikrim yok, mail attım, buradan etiketledim yanıt alamadım. Çekilen ücret provizyonda görünüyor hala, işlem başarısız ise yanıt almalıyım ki stokla alakalı sorun yokken tekrar sipariş geçeyim. Aksi halde mükerrer siparişle uğraşmak istemiyorum. Mutlaka yoğunsunuzdur fakat konu başlığını görüntülediğiniz için tekrar etiketliyorum sizi @metin pm de atabilirsiniz bilgi için.
Ayın sonuna kadarİlk mesajda 8 Mart'ta başlayıp Mart sonuna kadar devam edecek diye belirtilmiş. Bir değişiklik olmadıysa Mart sonu @mvscoffee
Sorunu çözdük sanıyorum, sabrınız için teşekkürler...Şu durumu vakit daha fazla geçmeden yinelemek istiyorum zira sipariş kodum nedir fikrim yok, mail attım, buradan etiketledim yanıt alamadım. Çekilen ücret provizyonda görünüyor hala, işlem başarısız ise yanıt almalıyım ki stokla alakalı sorun yokken tekrar sipariş geçeyim. Aksi halde mükerrer siparişle uğraşmak istemiyorum. Mutlaka yoğunsunuzdur fakat konu başlığını görüntülediğiniz için tekrar etiketliyorum sizi @metin pm de atabilirsiniz bilgi için.