• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Alan çıksın millet, siteye girilmiyor. 😁

Arkadaşlar siparişlerimde durum "beklemede" yazıyor, sizde de aynısı mı yazıyor?
Otuzuncu denememde alınca sipariş olmuş mu şimdi anlayamadım. Kredi kartından da para çekilmiş çünkü.

site sürekli çöküp hata verdiğinden okulun sisteminden seçmeli ders alıyor gibi hissettiğim bir alım oldu

Arkadaşlar site üzerinden duyuru gönderim sırasında hata verdi duyuru gelmedi mi?

Ödeme sonrası yenilenen sayfada veritabanı hatası alsam da kartımdan çekim yapılmış. Sorun yoktur diye düşünüyorum fakat sipariş onayına dair mail gelmedi. @metin

Geçtiğimiz hafta CD siparişi verdim geç oldu asçık yada ben stoklarımı tutturamadım sağlık olsun :)

Bir kahve önerisi olan var mı? Kızıma filtre kahve öğütülmüş göndermek istiyorum.Colombia El Mirador ne dersiniz...

#13885 sipariş numarasıyla bu ayki alıma ana sora ve gobiado ile katıldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Emeği geçen, uğraşan herkese çok teşekkürler. Merak ettiğim ne varsa aldım :)

Afrika ve amerika deneme paketlerini aldım. Amerikayı almıcaktım ama gobiadoyu merak ettim, almışken de diğerlerine de bakayım dedim 😄 umarım ay sonuna kadar stok kalır da beğendiğimiz kahveleri bi daha sipariş verebiliriz

Geri