• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili @pacamara nın kahve tutkusunu özenini biliyoruz zaten, çok kahvesini içmişliğimiz var. çıkarsa kimseyi üzmez aksine herkes memnun kalacaktır eminim.
@Beytbaba da yeni kahveler getirecekmiş. tecrübesi ortada, yine üzülmeyiz.
kernel de öyle aklımda ki. çok güzel yorumlar alıyorlar, ekipten biri eski bir arkadaşım da sayılır.
biraz daha bekliyeyim bakalım birini seçeriz.

Merhaba, alımı çok bulandırmamak adına yazmıyorum ancak, biraz dikkatli incelemenizde fayda var. 2 adet direct trade El Salvador kahvemiz, 2 adet Etiyopya (naturel ve yıkanmış) bir de Kolombiya kahvemiz var. Yani şu an toplamda 5 kahve mevcut.

Kiminle konuştunuz ? Benim haberim yok ama arkadaşla konuşurum. Öyle bir şey olsa zaten oylamada adımız olmasın diye bilgi verirdim.
alt katta kahve demleyen ve kargo-paket işlerine bakan kişilerden biriydi. ismini bilmiyorum epey zayıf ve esmer olan değil yani hafif toplu olan diyeyim :) arkadaş epey ilginç zaten o yüzden size teyid ettirmek istedim. çalışanlarınızın çok farklı kuralları var bunları kendileri mi koyuyor bilmiyorum. örneğin V60 dışında bir demleme yapılabilmesi için (moccomaster) en az 5 kişilik sipariş gerekiyormuş. bunun dışında, forumda espresso olarak çok övülen Hambella çekirdeğinin sadece TK olarak demlenebileceğini de bu kişiden öğrendim..:) siz geldiğinizde nisan Ağca'dan rica etsek çok uzaktan sırf sizin için geldik bir demeleme yapabilir mi? diye sorduğumda aldığım yanıt ''mümkün değil, sakın kendisine sormayın zaten eğitim olacak üst katta'' şeklindeydi. bunun üzerine siz geldiğinizde merhaba demekle yetindik.

söylemler bu kadar ilginç ve tuhaf olunca toplu alımla ilgili söylenenleri de size sormak istedim.

sevgili @pacamara nın kahve tutkusunu özenini biliyoruz zaten, çok kahvesini içmişliğimiz var. çıkarsa kimseyi üzmez aksine herkes memnun kalacaktır eminim.
@Beytbaba da yeni kahveler getirecekmiş. tecrübesi ortada, yine üzülmeyiz.
kernel de öyle aklımda ki. çok güzel yorumlar alıyorlar, ekipten biri eski bir arkadaşım da sayılır.
biraz daha bekliyeyim bakalım birini seçeriz.
Bir an ben yazdım sandım. Preon daha önce deneyip memnun kalmıştım. Fam denemedim onu da merak ediyorum özellikle espressoda. Birini bu ay diğeri martta seçeriz tatlıya bağlanır :)

OVERDOSE veya KİMMA çıkar umarım, bu işte en eskilerden ancak alımlarda çıkmamasına şaşırdığım firmalardandırlar. Vasat kahvelerin dahi kaliteli kahveymiş gibi süslenerek içerik oluşturulduğu şu günlerde, kahve işini severek bu işlere girmiş bu firmalar tercihlerim olur.
Eski forumda oldukça sosyal ve paylaşımcı bir üyeydi overdoseErsin. Bir ara burda da çokça aktif olan bir arkadaşla karşılıklı bir anlaşmazlık yaşayınca bir daha uğramaz oldu eski foruma. Buraya zaten hiç gelmedi sanırım. Aslında böyle olmasını istemezdim.

alt katta kahve demleyen ve kargo-paket işlerine bakan kişilerden biriydi. ismini bilmiyorum epey zayıf ve esmer olan değil yani hafif toplu olan diyeyim :) arkadaş epey ilginç zaten o yüzden size teyid ettirmek istedim. çalışanlarınızın çok farklı kuralları var bunları kendileri mi koyuyor bilmiyorum. örneğin V60 dışında bir demleme yapılabilmesi için (moccomaster) en az 5 kişilik sipariş gerekiyormuş. bunun dışında, forumda espresso olarak çok övülen Hambella çekirdeğinin sadece TK olarak demlenebileceğini de bu kişiden öğrendim..:) siz geldiğinizde nisan Ağca'dan rica etsek çok uzaktan sırf sizin için geldik bir demeleme yapabilir mi? diye sorduğumda aldığım yanıt ''mümkün değil, sakın kendisine sormayın zaten eğitim olacak üst katta'' şeklindeydi. bunun üzerine siz geldiğinizde merhaba demekle yetindik.

söylemler bu kadar ilginç ve tuhaf olunca toplu alımla ilgili söylenenleri de size sormak istedim.
Bu yerle ilgili benimde şöyle bir anım olmuştu, bana yakın olduğundan yerinden bir paket almıştım, aldığım kahveyi çok beğendim, o yönden sıkıntım yok. Alım sırasında içeride Nisan beyi görünce, arkadaşa Nisan bey içeride sanırım dediğimde, aman abi bugün çok sinirli, çok gergin cevabını aldım, garipsedim, ne tanışmak nede yanına gitmek gibi bir niyetimde yoktu, güldüm, kahvemi alıp çıktım.

Bu yerle ilgili benimde şöyle bir anım olmuştu, bana yakın olduğundan yerinden bir paket almıştım, aldığım kahveyi çok beğendim, o yönden sıkıntım yok. Alım sırasında içeride Nisan beyi görünce, arkadaşa Nisan bey içeride sanırım dediğimde, aman abi bugün çok sinirli, çok gergin cevabını aldım, garipsedim, ne tanışmak nede yanına gitmek gibi bir niyetimde yoktu, güldüm, kahvemi alıp çıktım.

benim anim da su sekilde; Nisan'a instagramdan direkt yazdim ben kahvekulubunden blablabla napiyosun dukkandaysan ugrayayim bir kahve icelim diye, direkt actim tukkani gel dedi. Gittim oturduk sohbet ettik. Daha once tanismayi birak hayatimda gormemistim bile. Fam'i, mekani gormek ve kahveyi tatmak istiyordum bayagi iyi oldu.

Baska kimseyi gormedim ama mekanda

benim anim da su sekilde; Nisan'a instagramdan direkt yazdim ben kahvekulubunden blablabla napiyosun dukkandaysan ugrayayim bir kahve icelim diye, direkt actim tukkani gel dedi. Gittim oturduk sohbet ettik. Daha once tanismayi birak hayatimda gormemistim bile. Fam'i, mekani gormek ve kahveyi tatmak istiyordum bayagi iyi oldu.

Doğrudur, Nisan beyin şahsıyla ilgili bir yorumum yok, firmayı temsil eden arkadaşın yaklaşımını garipssedim, tanışmak gibi bir niyetin varsa aman abi pek yanaşma gibiydi 🤣, bu kadar🤗

Benzer bir şekilde benim de forumdan attığım mesaja gayet nazik bir biçimde o gün İstanbul'da olmayacağını ama en kısa zamanda dükkanda görüşmek istediğini belirtmişti. Dükkana da 2 kere gittim, ikisinde de farklı barista arkadaşlar vardı, tenha idi gayet iyi sohbet ettik espressomuzu içtik.

Toplu alımla ilgili böyle bir söylemde bulunacağını düşünmüyorum, belki o an farklı konular birbirine karıştı, böyle bir anlaşmazlık oldu aranızda.

Moccamaster mevzusu doğru, 3-4 kişilik gruplar olmadıkça makinede kahve demlemiyoruz, manuel pour over’a yönlendiriyoruz misafirlerimizi.

Hambella espresso olarak kalmadı, muhtemelen siz geldiğinizde de yoktu, sadece Türk Kahvesi olarak dükkanımızda deneyebilirsiniz o an demiştir yine yoksa değirmende olan ürünü niye vermesin.

Son konuda da bire bir bu cümleleri kurduğunu düşünmüyorum, nazik bir arkadaş bahsettiğiniz kişi, çok uyuşmuyor kişiliğiyle, ilgilenip durumu araştıracağım.

Toplu alımla ilgili böyle bir söylemde bulunacağını düşünmüyorum, belki o an farklı konular birbirine karıştı, böyle bir anlaşmazlık oldu aranızda.

Moccamaster mevzusu doğru, 3-4 kişilik gruplar olmadıkça makinede kahve demlemiyoruz, manuel pour over’a yönlendiriyoruz misafirlerimizi.

Hambella espresso olarak kalmadı, muhtemelen siz geldiğinizde de yoktu, sadece Türk Kahvesi olarak dükkanımızda deneyebilirsiniz o an demiştir yine yoksa değirmende olan ürünü niye vermesin.

Son konuda da bire bir bu cümleleri kurduğunu düşünmüyorum, nazik bir arkadaş bahsettiğiniz kişi, çok uyuşmuyor kişiliğiyle, ilgilenip durumu araştıracağım
Bence, iddiaları doğrudan reddetmektense , bu iddiaları bir de çalışanınıza gösterip, sorabilirisiniz.

Bence, iddiaları doğrudan reddetmektense , bu iddiaları bir de çalışanınıza gösterip, sorabilirisiniz.

Selamlar @valmont

Yeri burası değil farkındayım ve kimsenin avukatlığınıda yapmıyorum.Şahsen ben ve eminim forumdaki bir çok insanda benim gibi düşünüyordur,sevgili @pacamara Nisan Ağca muhakkak bu diyaloğu araştıracak ve birlikte çalıştığı kişi ile görüşecektir.

Nisan bey zaten ilgilenip durumu soracağım demiş, direkt reddetmemiş. Ben bir kere gittim kafeye, bahsettiğiniz fiziksel özelliklerde olan arkadaş da, nisan bey de çok nazik ve sevecen yaklaştılar bize. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir gibi geldi bana da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri