nuclearmoonrise
Barista
Bugüne özel %10 indirim yapmışlar.
Bir ara tek pakete Aras Kargo'yla bedava yapmışlardı ilk defa o zaman denemiştim. Keşke yine yapsalar MNG bile olsa olur.Ayrica 2x300 ve üzerine ücretsiz kargo yapmislar. Gayet iyi![]()
Buzlu olmaz ama aynı tercihi yaptım şu anDeniz, sezlong, buzlu La Granada ve Serigaluh Radiophare...
Tatil planımın son halkası çekirdekler artık belli oldu![]()
Bir çift olarak ikinizin de istanbul kahve endüstrisine içerden ve dışardan bir bakış açınız var, markanız sizce diğerlerinden sıyrılıyor mu?
Tabii ki de, markamızı yaratma sebebimiz kahve sektörüne radikal bakış açımızı getirmek ve ikimizin de kişiliklerini yansıtmak. Kahvemiz için 2 adımlık sürecimiz var, ilk olarak yaratıcı ve alışılmadık paket tasarımız ile müşterinin ilgisini çekmek, ikincil olarak da kahvemiz ile “Aman Tanrım” dedirtmek.
Paket tasarımlarınıza bayıldık. Çok eğlenceli ve açıkçası kendini çok ciddiye alan bir sektörde çok ferahlatıcı. Burdaki ilham neydi?
Şirketin tasarım ve hissiyat fikirleri için beyin fırtınası yaparken 50’li, 60’lı 70’li yılların çizgi romanlarına ve bu nostalji hissine geri dönüp durduk, eğlenceli ve alışılmadık olmasını istedik ve Warrick’i en iyi temsil edecek karakterin ayı olduğuna ikna ettim, ve evet bir seri karakter fikirlerimiz var ilerledikçe tanıştıracağız.
Evet "Kung Pow: Enter The Fist" filmindenmiş.Kung pow diye dövüş sanatları filmlerini tiye alan bir film vardı. Adı oradan mı acep?