nuclearmoonrise
Barista
O haftaki kavrulanların bitmesi.Yeni kahveler için stoklar bitti yazıyor. Acaba kavrulan parti bittiği için mi? Komple bu kadar çabuk bitmiş olamaz değil mi?
O haftaki kavrulanların bitmesi.Yeni kahveler için stoklar bitti yazıyor. Acaba kavrulan parti bittiği için mi? Komple bu kadar çabuk bitmiş olamaz değil mi?
Kurbana 1/2 hisseyle ortak çıkarsa deneyebilirim belki. Övüldüğü kadar var mı, merak ediyorum.Bayram indirimi yapmışlar. Kahveler, clever ve filtre kağıtlarında %10 indirim var. 2 paket kahve veya 1 paket kahve + 2 paket kağıt filtre ücretsiz kargo demek.
Şu ana kadar 3 çekirdeğini denedim 3'ü de çok mutlu da etmedi mutsuz da. Kavrumlar güzel o kesin. Çekirdekten çekirdeğe de değişiyor tabi. F/P değil o da kesin.Kurbana 1/2 hisseyle ortak çıkarsa deneyebilirim belki. Övüldüğü kadar var mı, merak ediyorum.
Bundle felan denk gelirse deneyeyim o zaman.Şu ana kadar 3 çekirdeğini denedim 3'ü de çok mutlu da etmedi mutsuz da. Kavrumlar güzel o kesin. Çekirdekten çekirdeğe de değişiyor tabi. F/P değil o da kesin.
Son Gramına Kadar Çok Keyifle İçtiğim Bir Kolombiya
Kungpow Coffee - Kolombiya La Granada - 159 TL (300 gr)
Verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir kahve oldu La Granada. Demlediğimde baskın yabanmersini hissettiren, arka perdeden karadut tadı veren, tarçın ve vanilya tatlarını içeren bardaklar verdi. Bir süre “Bardağımda Ne Var?” Sorusunun cevabı sürekli bu kahveydi. Yoğun meyve tadı arayanlara rahatlıkla tavsiye ederim.
Ruhsuz Bir Endonezya:
Kungpow Coffee - Endonezya Serigaluh Radiophare - 135 TL (300 gr)
Alırken “herhalde bundan birkaç ay önce içtiğim Endonezya gibi alışılmadık bir deneyim sunacaktır” diye düşündüğümü hatırlıyorum. Öyle olmasını çok istedim. Her yöntemle, farklı derecelerle, tariflerle denedim. Kötü bir kahve değil, şeftali ve baharat tatları geliyor. Fakat, bu tatlar o kadar hafif ki kahveyi isterseniz 10 dakika demleyin (denedim) yine de ruhsuz, tatsız kalıyor. Bu kahveyi demlerken “taşın suyunu çıkarmak” deyimini bizzat yaşamış olsam da istediğim miktarda su çıkmadıTavsiye edemem.
İyi ve güzel alımlar diliyorum, umarım iptal olmazKungpow'dan bir grup arkadaş toplu alım yapıyoruz. Vereceğimiz kg'a göre indirim miktarı belli olacak. Whatsapp grubumuza katılmak isteyenler için
link
not: katılmak isteyen arkadaşlar whatsapp grubu açıklama bölümünde yer alan linke tıklayarak oradan talep ettiklerini yazarlarsa faydalı olacaktır.
Allah sabır versin.Kungpow'dan bir grup arkadaş toplu alım yapıyoruz. Vereceğimiz kg'a göre indirim miktarı belli olacak. Whatsapp grubumuza katılmak isteyenler için
link
not: katılmak isteyen arkadaşlar whatsapp grubu açıklama bölümünde yer alan linke tıklayarak oradan talep ettiklerini yazarlarsa faydalı olacaktır.
İkide İki Dedirten Bir Kolombiya:
Kungpow Coffee - Kolombiya Las Flores - 145 TL (300 gr)
Kungpow’dan aldığım bu ikinci Kolombiya, vişne, kızılcık ve hafif petibör tatlarıyla bir süre bardağımda sarsılmaz bir yer edindi. Şanslıyım ki ilk kavrum indirimiyle aldım, sonradan fiyatı hemen üstte gördüğünüz noktaya yükseldi. Gerçekten kaliteli, kendini gösteren, tatları size yaşatan bir kahve. Kungpow’un Instagram hesabında gördüğüm kadarıyla stokları azalmış, tahmini 1-2 kavrum daha bizlerle. Denemek istiyorsanız acele edin derim, ben rahatlıkla tavsiye ederim.
Bu kahve beni gerçekten mest etmişti hayatımda içtiğim en komplex kahvelerden biri. Anladığım kadarıyla bu kahve ve pink bourbon variyeteli bir kahveleri ellerinde az kaldığı için farklı bir hafta kavrum yapabilirler. Geçen kavurmadilar bu hafta bildiğim kadarıyla iki kahveyi 100gr lik paketler halinde satacaklar.kendilerinden şu kahveyi bir türlü satın alamadım, instagram'dan iletişimim de sonuç vermedi. satın almaktan vazgeçtim.
şu uygulamaya çalıştıkları "hazır paket varsa stokta var, kavrulacaksa stokta yok" sistemi çok kötü ve gereksiz.
dümmdüz "bu gün kavurma günü, stokta da var. birini seç ona göre kargolucaz" sisteminde nasıl bir sorun var ve herkes uygulamıyor anlayamıyorum. şşş kavurucular, yormayın len!
bu sistemi uygulayanlar bknz:
cleancup
coffeenutz
kahve bittiyse de kaldır kardeşim satın alma kısmından, çok istiyorsan "bu çekirdekleri bi ara sattık çok da güzel içtik ohh" kısmı yap sitende. eskiden neler sunduğuna bakabilelim
hocam,Bu kahve beni gerçekten mest etmişti hayatımda içtiğim en komplex kahvelerden biri. Anladığım kadarıyla bu kahve ve pink bourbon variyeteli bir kahveleri ellerinde az kaldığı için farklı bir hafta kavrum yapabilirler. Geçen kavurmadilar bu hafta bildiğim kadarıyla iki kahveyi 100gr lik paketler halinde satacaklar.
hocam sadece tüketici tarafından bakınca haklısınız ama kahve kavurucuların ticari işletmeler olduğunu unutmayın, amaçları karlarını maksimize etmekhocam,
misal 10 kilo olan yeşil çekirdegin 9 kilosunu 300'er gram'dan normal şekilde satıp, miktar azalınca 100'er gram şeklinde satmanın "daha çok kişiye ulaşsın" diye mantığı nedir?
yahu ya baştan 100'er gram şeklinde sat, çok çok kişiye ulaşsın
ya da bitir hepsini normal şekilde 300'er gram..
ben anlam veremiyorum
bana 100gr istediğim çekirdek+100gr istemediğim çekirdeği niye zorla aldırmaya çalışıyosun ya![]()
hocam kilosu 480 lira (300gr 145tl) olan çekirdeği alırken de özgür olamıyorum yahuhocam sadece tüketici tarafından bakınca haklısınız ama kahve kavurucuların ticari işletmeler olduğunu unutmayın, amaçları karlarını maksimize etmek![]()
gördüm ama gerek kalmadi.. biz o isi baskasiyla hallettik..@coffeebeansantalya Kungpow las floresi son kavrumunu eklemiş siteye mail geldi şimdi![]()