• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kungpow Coffee

Bu sene en beğendiğim kahvelerden olan las Flores'in sonuncusunu kaptım, bitti artık.

Kolombiya bundle da çok merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak.
5 Kolombiya hepsi 88 puan 😅 kung pow zaten çok iyi kavuruyor.

20211015_164316.jpg

Son düzenleme:
walla kolombiya bundle'ı alan nasıl alıyor merak ediyorum. son 1 aydır 2 günde 1 kontrol ediyorum siteyi daha henüz başaramadım almayı.

Eğer tamamen tükenmemişse stok yenilendiğinde ben size haber veririm tabi 15 dakikada bitmiyorsa :D
sevinirim :) cidden enteresan ama telefona hatırlatıcı bile kurdum 2 günde 1 uyarsın diye ama yok hiçbir türlü denk gelemedim. mail de atmak istemedim, bazı kavurucular bu tarz maillere "stoklara girdiğinde sitemizden alabilirsiniz" tarzı taslaklara kayıtlı cevaplar yazıyorlar, sinirim bozulmasın diye.

sevinirim :) cidden enteresan ama telefona hatırlatıcı bile kurdum 2 günde 1 uyarsın diye ama yok hiçbir türlü denk gelemedim. mail de atmak istemedim, bazı kavurucular bu tarz maillere "stoklara girdiğinde sitemizden alabilirsiniz" tarzı taslaklara kayıtlı cevaplar yazıyorlar, sinirim bozulmasın diye.

Kavrum yaptıkça ellerindeki miktar kadar stok açıyorlar. Genelde pazartesi kavurup salı siteye yüklenmiş oluyor. Ama özel çekirdekler veya az miktarda çekirdek ellerinde varsa ne zaman kavurlar, kim bilir?

Ben de stoklara eklendiğini görürsem haber veririm 😊

Son düzenleme:
Stok olmayan ürünlerde indirim yapıp müşteri çekmeye çalışan web sayfaları geldi aklıma.

Son 1.5 haftadır, son 3 gün hariç takip ettim. Gerçi ben takip etmedim. Programı açtım, her gün sabah 8'den gece 12'ye kadar yarım saatte 1 siteyi kontrol etmesi şeklinde ayarladım. Yok... Diğer çekirdekler ekleniyor tükeniyor bundle'da tık yok. Ben uğraşmam artık :D Size tavsiyem instagram'dan yazın almak istediğinizi. Samimiyetsiz cevap vermiyorlar :)

Son 1.5 haftadır, son 3 gün hariç takip ettim. Gerçi ben takip etmedim. Programı açtım, her gün sabah 8'den gece 12'ye kadar yarım saatte 1 siteyi kontrol etmesi şeklinde ayarladım. Yok... Diğer çekirdekler ekleniyor tükeniyor bundle'da tık yok. Ben uğraşmam artık :D Size tavsiyem instagram'dan yazın almak istediğinizi. Samimiyetsiz cevap vermiyorlar :)
Sağolun walla size de zahmet oldu.
daha önce var mıydı bilmiyorum ama 100 gr seçeneği eklemişler kahvelere, bundle olmasa bile artık denk geldiğim kahvelere kendim tadım seti yapıp ilerlerim artık napalım.

Selamlar,

Konu kavurucunun çekirdeklerini mokapot ile deneyeniniz oldu mu?

Kungpow'a güzel kahveler gelmiş. Özellikle kolombiya bundle güzel gözüküyor. Ama tabii ki fiyatlar da artmış. Nasıl olacak bu kahve severlerin durumu :(

4x100 kolombiya bundleini almaya niyetlenmistim gecen, 285 lira olmasina ragmen uzerine kargo fiyati oduyorsunuz. Sebebi ise sadece 600 gram ve uzeri oldugu takdirde kargonun ucretsiz olmasiymis. Bu hesapla en ucuz cekirdekleri olan peru kajwiden 2 paket alirsaniz 210 liraya kargo ucretsiz sekilde faydalanabiliyorsunuz. Ben mantiksiz buldugum icin siparis vermekten vazgectim. Toplu alimdaki vasifsiz cekirdeklerden sonra bir sans daha vermek istemistim fakat yine olmadi.

Son düzenleme:
yukarıda da yazmıştım uzun süredir kolombiya bundle'larını almak istiyordum ancak bir türlü satışta yakalayamıyordum. yılbaşından 1 gün önce baktım, satışa çıkarmışlar. ancak yılbaşında şehir dışına çıkacağımdan ve yanımda kahvede götürmek istediğimden kendilerine sosyal medya üzerinden ellerinde degassing süresi geçmiş kolombiya bundle'ları olup/olmadığını ve varsa aynı gün içerisinde kargoya verip/veremeyeceklerini sordum. sağolsunlar hemen yanıt verdiler, ellerinde kahve olduğunu ama o gün kargoya vermelerinin mümkün olmadığını istersem beşiktaş'ta bulunan kavrumhanelerininden o gün içerisinde alabileceklerimi ilettiler.

evime yakın olması nedeniyle akşam kavrumhaneye gittim, warwick ve suzi ile tanıştım. burada okuduğum bazı yorumlardan sonra hiç böyle insanlarla karşılacağımı tahmin etmemiştim. ikisi de çok sempatik insanlar, işleri olmasına rağmen sağolsunlar beni o saate kadar beklemişler. warwick ile kahveler hakkında baya uzun konuştuk, bundledaki tüm kahveler hakkında bilgi verdi (onları da ilerleyen zamanda deneyimlerim ile yazıcam buraya), espresso için de etiyopya mana mufti önerdi onu da aldım. çok istina olmadığı sürece kahvelerin en ideal tüketim zamanın kavrumdan 5 hafta sonra olduğunu söyledi, ama türkiye'de 1 aylık kahve sattığımız zaman bayat kahve satıyorsunuz diye şikayet ediliyor dedi. bu arada son 2-3 aydır kavrumhanede yaşanan teknik sıkıntılar nedeniyle sınırlı sayıda üretim yapabildiklerini de iletti.

mana mufti ile gayet tatlı espressolar içtim, diğerlerini de deneyip yazarım.

Ara ara delter pressi melodrip gibi kullanıp deneme yapıyorum. Oldukça başarılı oluyor aslında fakat work flow çok zorlaşıyor. Sadece deneme... 😊

Yahu bu melodrip ne kadar muhteşem bir icat cidden. Bazı kahveler inanılmaz boyut atlıyor.

Özellikle kung pow un Kolombiya Santa Maria yıkanmış anaerobic kahvesi efsane uyuyor. Elinde bu kahve ve melodrip olanlar denemesini öneriyorum 😊 yöntem c'ye çok benzer bir tarif kullandım burada. Içtiğim en iyi fincanlardan biri oldu.

20220124_145345.jpg

Bu sene hangi çekirdeğini denesem hafızama kazınan bi tadı oluyor.

Kesinlikle açık ara içtiğim en lezzetli fincanlar kendilerinin kahvelerinden çıkıyor.

Kungpow’dan aldığım kahveleri kendimce özel zamanlarda tükettiğim için 1 ayı geçtiği oluyor bekleme sürelerinin ancak bekledikçe çok daha lezzetli olduklarını teyit edebilirim ben de. Özellikle 1 aydan sonraki değişim bence inanılmaz.

Bu sene hangi çekirdeğini denesem hafızama kazınan bi tadı oluyor.

Kesinlikle açık ara içtiğim en lezzetli fincanlar kendilerinin kahvelerinden çıkıyor.

Kungpow’dan aldığım kahveleri kendimce özel zamanlarda tükettiğim için 1 ayı geçtiği oluyor bekleme sürelerinin ancak bekledikçe çok daha lezzetli olduklarını teyit edebilirim ben de. Özellikle 1 aydan sonraki değişim bence inanılmaz.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum 13 Aralık kavrumu son seçkideki honey process olan Kolombiya kahvelerini bu sabah içtiğimde çok keyif aldım.

Geri